Humoristiske artikler siden 2000
Spalter
Tips og triks
Irrasjonell oppførsel
Brev til firmaer
Miljøhjørnet
Anmeldelser
Fascinasjon
Øvrige tekster
Gamle bragder
Under lupen
Hybelens herre
Tegneserien
Spør Kryptor
Roteloftet
Bak siden
Om tragisk.com
Utdatert?
Kontakt oss
I sosiale medier
facebook-logo.png
twitter.png
youtube.png
tragisk.com for 5 år siden: Phooningens arvtagere

brevlogo.gif 

Nidar: Operasjon Bryst

Tekst: Thomas
Først publisert: 30. mai 2001

På tide å sende nok en klage. Etter at Daniel fikk 2,4 liter is av Diplom-Is for noe svada, bestemte Thomas seg for også å melke gratisvarer ut av et stort norsk firma. Denne gangen var det Nidar som fikk svi under Thomas' hardtslående tastatur, og måtte tåle hans vrede angående feilproposjonerte og ikke minst feilplasserte bryster på Nidars nye storsatsing; Seigdamene.

E-brevet Thomas sendte til Nidar

Hei!

Jeg så et lite innlegg her om dagen i en lokal avis som refererte til deres nye prosjekt med "seigdamer". Selvsagt måtte jeg jo prøve et slikt produkt, og jeg befant meg innen få timer på kolonialen i mitt nærmiljø. Jeg kjøpte en pakke og gikk hele veien hjem før jeg åpnet pakken. Alle de andre i familien lurte veldig på hva dette var, og de stimlet seg rundt meg idet jeg åpnet pakken. Det var da den minste i flokken begynte å stille spørsmål. "Er de så høyt oppe?" Han tenkte selvfølgelig på brystene til de stakkars gelemenneskene, Den største lurte på hvorfor de var så små.

Jeg tenkte dette måtte være en feil, så jeg dro for å kjøpe en pakke til. Med dette ble det konkludert at så godt som alle seigdamene i alle posene hadde de små brystene sine festet langt oppetter halsen, og ikke på brystkassen hvor fysiologien tilsier at de skal være. Dette ga meg et lite støkk. Er det slik våre barn skal læres opp til å spise? Er det slik en kvinne skal se ut? Jeg håper dette kan rettes på i den grad at ingen kan tvile på hvor brystene skal være, og at de kan tydeliggjøres med en litt mer barmfager modell for å unngå at de kvinnelige partene av barna ikke tror deres er for store ifølge det skjønnhetsidealet Nidar setter for alle de uskyldige der ute.

Vennlig hilsen:
Thomas

Svaret fra Nidar

Kun noen få dager etter dumpet svaret fra Nidar ned i Thomas' e-brevkasse. Svaret lød som følger:

Hei!
Takk for henvendelsen!

Som dere ser er det ikke alltid like lett å få alt helt naturtro og identiske detaljer. Men vi har allerede forsøkt å lage større barmer på damene, så neste gang du kjøper SEIGDAMER får du se om du kan se noen forskjell.

Men vi mennesker er heller ikke helt like, noe har små og andre har store. Samtidig er det viktig å huske at dette er et godteri, og ikke et "ideal" for unge eller gamle piker.

Vi håper allikevel at våre nye seigdamer smaker godt og kan gi dere noen fine smaksopplevelser.

God Sommer!

Etterord

Faen, så teit. For en gjeng. Ikke bare rafser de utav seg et tapersvar uten like, de sendte meg ikke så mye som en seigdamepupp! Gjerrigknarker. Dessuten spotter de meg. De skriver Seigdamer med store bokstaver for å hinte til at jeg sikkert kjøpte vanlige seigmenn og trodde det var flatbrystede seigdamer. Frekkefanter. "God sommer!" my ass. Hvor blir det av posene med gratis seigdamer?