Humoristiske artikler siden 2000
Spalter
Tips og triks
Irrasjonell oppførsel
Brev til firmaer
Miljøhjørnet
Anmeldelser
Fascinasjon
Øvrige tekster
Gamle bragder
Under lupen
Hybelens herre
Tegneserien
Spør Kryptor
Roteloftet
Bak siden
Om tragisk.com
Utdatert?
Kontakt oss
I sosiale medier
facebook-logo.png
twitter.png
youtube.png
tragisk.com for 5 år siden: Phooningens arvtagere

mth.gif  utdatert.png


Stjålen øl


En sann historie med visse modifikasjoner, av Kai Jim Refsnes

Red. anm.:
Legg merke til at Kai Jim har skrevet sin historie i 3. person, og mon tro om han ikke har smørt litt tykt på enkelte steder...

Vi var på fest hos en jente...ølen min blei stjålet, dette er en skildring av mine følelser om hendelsen.

Tikk, takk... tiden gikk i den virkelige verden. Kai Jim var full, oppslukt av en samtale om en billig jente. Samvittigheten plaget ham. Som små nålestikk bak i hodet. Hukommelsen var blitt sløvet av alkoholinntaket. 7 halvlitere nå, hadde kjøpt 12, kunne kanskje bli litt mye, men det var det siste han tenkte på nå. Plutselig kom klokken foran ham, "Faen!" utbrøt han.

Ti minutter senere har han vært borte og kommet tilbake igjen, "Forbannet slit", tenkte han. Bak ham sto en jente, hus studerte den herlige gutten foran henne. Kai Jim rykket til da jenta visket sensuelt i øret hans: "Du har noe på ryggen". Det viste seg til å ikke være noe annet enn 4 små søleflekker på t-skjorten. Det var irrellevant, jenta hadde hans oppmerksomhet. Smilet kom over munnen hans da han så henne. Jenta ble litt svimmel av situasjonen, fikk fantasier om de to sammen. Hun ble dratt tilbake til virkeligheten da Kai Jim utstøtte et klønete, men muntert "Hæææææ?"

Etter 5 minutters diskusjon om søleflekker og løping gikk Kai Jim lei. Alkoholens klør strakk seg etter ham. "Mer øl", tenkte han. Han forklarte seg til jenta og gikk mot kjøleskapet. Der ventet et forferdelig syn! To Tuborger var borte. "DRITTSTYGT!" lød det i rommet, og en sjokket Kai Jim trådte frem. Han tok en slurk av en av Tuborgene som var igjen, etterfulgt av et rolig pust. Så begynte han å snakke. Ordene begynte høye og sinte. "Noen har TATT to Tuborg av meg!". Etter et oppgitt sukk og rop satte han seg ned og drakk opp ølen. Det var ikke noe han kunne gjøre. Han visste hvem det var, men hadde ingen bevis. Han tenkte tilbake på hva som kunne ha skjedd. Det måtte ha vært da han var ute av huset.

"FAEN!" Ropet kom fra Kai Jim, folk så spørrende på ham. Han hadde glemt avtalen, Kenneth og Anders var som to sauer uten gjeter. Fortapte og forsvarsløse der de ventet på kai jim som nå var 10 minutter for sen. Han løp, løp som han aldri hadde gjort før. Ferden tok ham ut av huset og ned til Åsenhallen.

Det må ha vært da d skjedde, noen i huset tok ølen hans. Utrolig. Hvordan kan folk gjøre slikt?

Utenfor, tenkte Kai Jim på sauene uten gjeteren. Hvordan kunne de overleve dette? Et håp ble tent, to lys lyste i det fjerne. Det var dem, bilen stod der. Hvor han fikk styrken fra forstod han ikke, men han løp, løp som vinden. De måtte hjelpes! Han så de forventningsfulle ansiktene, så at håpet tentes, de visste nå at de ville finne festen. Redningen var kommet. Etter en lang, strabasiøs tur kunne de gjøre sin entrè. Velkomsten var varm.

"Ka skjedde?" Jan Erik så spørrende på Kai Jim, og Kai Jim kom nok en gang tilbake til den sørgelige nåtiden, ølen var og ble vekk. Da Jan Erik ble forklart situasjonen, sa han noen medfølende ord, men han kunne ikke gjøre noe, ingen kunne. Ølen var fortapt. "Eg trenge ei øl te." sa Kai Jim, han var trist nå, intet var som det skulle. Men, uhellet var ikke slutt enda. Det fikk han oppleve da han åpnet kjøleskapet, mer øl var borte. Han hadde ingen igjen. Med et brøl kom han inn i stuen igjen, øynene lyste av raseri. Men med ett ble alt hans raseri knust og oppgittheten kom over ham. Som det brukne skjellet av en mann han var nå, la han seg på golvet ved siden av musikkanlegget. Da kom en engel over ham. Kenneth. Han hadde en Tuborg i handa, sa han fant den på kjøkkenet og den var nesten full. Gleden boblet over i Kai Jim, og håpet lyste nok engang i ansiktet hans. Forlatt tyvgods, de må ha blitt overrasket når de skulle ta ølen, og må ha vert tvunget til å legge den igjen. Glede, pur glede...

Premie

Fordi historien er så rotete fortalt, og ikke er særlig spennende (samt at det tok et helsikes til arbeid å rettskrive den! Daniel anm.), følte vi at den egentlig ikke holdt mål, men siden innsenderen heter noe så festlig som Kai Jim, valgte vi å la den gå gjennom. Premien holder nesten samme kvalitet som den tragiske historien, med andre ord; Kai Jim var så heldig å få tilsendt Spice Girls' første CD "Spice" i posten. Slit den med helsa.