Humoristiske artikler siden 2000
Spalter
Tips og triks
Irrasjonell oppførsel
Brev til firmaer
Miljøhjørnet
Anmeldelser
Fascinasjon
Øvrige tekster
Gamle bragder
Under lupen
Hybelens herre
Tegneserien
Spør Kryptor
Roteloftet
Bak siden
Om tragisk.com
Utdatert?
Kontakt oss
I sosiale medier
facebook-logo.png
twitter.png
youtube.png
tragisk.com for 5 år siden: Phooningens arvtagere

mth.gif  utdatert.png


Ballongspøken


av «Quayle»

Okey, dette skjedde en vakker sommerdag for 3 eller var det 4 år siden?

Uansett, vi var 2 kompiser som satt og mer eller mindre stirra i veggen. Det var varmt og jævlig, og ingenting på TV-en bortsett fra "Tv-shop" og "Glamour", ikke akkurat programmer som stimulerer kjedede barnesinn. Vi bestemte oss derfor for å finne på no' dævelskap. Etter å ha tenkt en stund fant vi ut at vi skulle dra bort på nærkjøpen, teipe ballonger over eksospotta på biler og filme folks reaksjoner. Som tenkt, så gjort.

Etter å ha spasert i 10-15 minutter var vi fremme, spenningen steg. Vi satte oss forsiktig ned og forberedte bila til offer "numero uno". Vel teipa og sikra forlot vi ballongen og bila. Gjemte oss bak en buss i nærheten og ventet spent. Vi filmet alle som kom ut av butikken, plutselig kom nærpolitiets "øverstkommanderende" ut. Og hvor heldige var vi ikke? Jo'a, vi hadde mekka bila til nærpurken :) Følelsen vi fikk da var en blanding av fryd og redsel, idet ballongen este opp, bila rykka litt til og et høyt smell kunne høres.

Fyren rev opp døra og løp ut, vi prøvde å holde latteren borte, men måtte dessverre flire høyt og purken oppdaget oss. Da han, som når sant skal sies ikke var særlig blid, kom beinende, la vi på sprang. Gjennom hager og lekeplasser med mannen etter.

Hans frådende tenner og ville blikk gjorde at vi følte oss som en maur ved en elefant. Akkurat da var det at det var noen småjenter hoppa strikk rundt et hjørne, i fullt firsprang kom jeg og kompisen min rundt hjørnet og *snublesnuble* - på trynet. Da var den sinna mannen så nære at det var ikke vits i å prøve å komme seg på beina. Forslått og med blødende knær blei vi løfta på beina etter luggene. Jeg var bare glad at jeg hadde berget kameraet, som til anledningen var tjuvlånt av min far. I all hast blei vi tatt med til det lokale politikammeret, kameraet konfiskert og foreldre kontaktet. Det hele endte med at purkejævlene stjal teipen (den siste gleden vi hadde av hele saken), og jeg ble sittende inne de neste 2 ukene. Eneste utetid jeg fikk var til å gå på skole og å male de minst 500 kvadratmetrene med vegg rundt huset.

Etter det har jeg alltid hatet små jenter som hopper strikk ...

Premie

Denne gutten vil motta en god, gammel Joe Pesci-komedie i posten.