Humoristiske artikler siden 2000
Spalter
Tips og triks
Irrasjonell oppførsel
Brev til firmaer
Miljøhjørnet
Anmeldelser
Fascinasjon
Øvrige tekster
Gamle bragder
Under lupen
Hybelens herre
Tegneserien
Spør Kryptor
Roteloftet
Bak siden
Om tragisk.com
Utdatert?
Kontakt oss
I sosiale medier
facebook-logo.png
twitter.png
youtube.png
tragisk.com for 5 år siden: Phooningens arvtagere

mth.gif  utdatert.png


Forelskelse + alkohol = skjærings


Innsendt av en anonym person

Vel ... Denne situasjonen utartet seg i fjor, da jeg gikk GK allmenn. Jeg var forferdelig forelska i ei jente som gikk i klassen min, og jeg merket fort at jeg faktisk hadde draget på denne reima. Vi kom veldig godt overens og det virket som om hun likte meg skikkelig.

Dagene gikk og det nærmet seg juleball. Jeg (sjarmøren som jeg er) bød henne ut på dette såkalte ballet som pleier å ende i lang kø ved alkopumpene på sykehuset med fjortiser som bøyer seg over rekkverket for å spy over intetanede forkjølelsesrammede pensjonister som nettopp har kommet ut av hjerte/lunge-avdelingen i etasjen under.

Den store dagen hadde kommet og jeg og Rita (som jeg velger å kalle henne) var på vei hjem til Roger som hadde vorspiel. Jeg hadde med meg en halvflaske vodka og 3 pils og tenkte at dette nok skulle gå bra. Rita derimot hadde med seg 2 helflasker vodka. Jeg skjønte jo ingenting og tenkte at kvinnfolk takler ikke så mye, ikke mannfolk engang takler så mye!

Vel framme til Roger var det liv, selvfølgelig. Rita ville så sitte alene sammen med meg ute i et hjørne der ingen andre satt. Nesten før vi får satt oss mikser hun en drink 0.5 l-glass med 70 % vodka, 25 % Sprite og 5 % Tom Collins(!). For henne glei dette ned som vann og før jeg visste ordet av det var den ene helflaska hennes tom. Jeg var på denne tiden temmelig nybegynner hva alkohol angikk og følte meg ikke helt bra den kvelden. Jeg måtte på dass ganske så ofte. Rita hadde nå begynt på helflaske nr.2 og dette rant nedpå, jeg var ferdig med drikken min og vi stakk til "ballet".

Jeg følte meg forferdelig full og Rita måtte hjelpe meg og gå på veien til skoleballet. Endelig fikk jeg stabbet meg fram til lokalet, Rita hadde drukket opp drikken sin på veien. Underlig nok så var hun ikke så full som hun etter papiret burde være. Dette la jo ikke jeg merke til, men hadde nok med å vakle meg videre. Vi fikk satt oss og jeg bød henne opp på dans (eller var det hun som gjorde det?). Først dansa vi swing og folk flest vet at dette er en "kjapp" dans med masse snurring.

Etter dette var det roligdans, men jeg følte meg veldig dårlig og svimmel etter swingen, så idet jeg klemmer til henne for å danse, så presterer jeg å spy nedover hele halsen hennes og over ballkjolen samt litt i håret. Dette var selvfølgelig veldig flaut, men det jeg ikke visste var at pappa (som er elektriker) måtte hjelpe til med strømmen på ballet og han så alt som skjedde!

Dette grusomme minnet ble enda verre i går da jeg mottok et brev fra pappa der han sier at jeg er velkommen til å drikke av hjemmebrentsapparatet hans for å øve meg til å tåle mer :| Han lo nemlig kraftig når han fikk høre hva jeg hadde drukket før jeg druknet min vakre venninne som selvfølgelig ikke vil snakke med meg mer ... :(

Premie

Denne teksten bør tas til ettertanke, folkens!
Som takk for at han delte sin historie med oss, vil den anonyme herremannen motta den ikke fullt så anonyme CD-en til Statens Vegvesen i posten. Det er noen som har det.