Humoristiske artikler siden 2000
Spalter
Tips og triks
Irrasjonell oppførsel
Brev til firmaer
Miljøhjørnet
Anmeldelser
Fascinasjon
Øvrige tekster
Gamle bragder
Under lupen
Hybelens herre
Tegneserien
Spør Kryptor
Roteloftet
Bak siden
Om tragisk.com
Utdatert?
Kontakt oss
I sosiale medier
facebook-logo.png
twitter.png
youtube.png
tragisk.com for 5 år siden: Phooningens arvtagere

mth.gif  utdatert.png


Når dildoen er for langt unna


av anonym jente

Denne historien går under de heller svarte kapitlene av livet mitt. Som så mange andre historier her på tragisk.com er denne sann og brutal, så vær forberedt på en brøler av verste sort.

Klokka har for lengst passert halv elleve på kvelden, og jeg sitter barnevakt for lillebrødrene mine. Fossilene er på «fest», og ting virker utrolig døvt og kjedelig. TV3 har absolutt sett sine bedre dager, og jeg blir sittende til 00.15 med «Xena - the female warrior» durende.

Men akkurat da det ser som mørkest ut, begynner pornoen på Canal+. Tiden går, og etter en halv time har de fuktige trusene for lengst forsvunnet, og fingrene mine har plantet seg dypt inni skjeden. Å si at jeg er sprengkåt er IKKE en overdrivelse, men fingrene kan liksom ikke tilfredstille meg nok, det er noe som mangler. Jeg griper etter fruktskåla, og det beste jeg finner er, ja, en banan! Opphisselsen er såpass stor at jeg gif blaffen i å lete etter passende «dildo-replacements», så jeg fører den passe tykke bananen inn mellom kjønnsleppene. Dette er imidlertid en liten nedtur ettersom tuppen gjør litt vondt, og i min iver skreller jeg bananen og fortsetter. Dette fungerer faktisk (tro det eller ei), og jeg er langt på vei mot orgasme da telefonen plutselig ringer. Jeg skvetter, og bananen ... knekker, inni systemet! Da tenker jeg bare ... «oops!»

Jeg fortviler selvsagt, ikke alle som digger å ha en halv banan inni fitta, og prøver forsiktig å lirke den ut med fingertuppene. Men bananen er jo våt, så det fører bare til at jeg presser den lenger inn! Etter hvert gir jeg opp, jeg har ikke noe annet å gjøre enn å vente. Omsider, etter 3 timer, kommer foreldrene mine hjem, og jeg ser ikke noe annen utvei enn å fortelle sannheten. Flauere har jeg neppe vært, og pappa har tydelige problemer med å holde maska. Mamma, derimot, tar dette alvorlig, og før jeg aner ordet av det, er jeg på alle fire i kjent «doggy-style» mens mamma forsøker å plukke ut bananen med teskje(!).

Dette er til tider ganske ubehagelig, og i et stønn (som overhodet ikke har NOE med seksuell opphisselse å gjøre) vekker jeg mine 5 og 9 år gamle lillebrødre. De får selvsagt med seg det som foregår i stuen, og jeg gidder ikke spekulere i hvem som tok det tyngst i ettertid. Nå skal det sies at man kanskje ikke fatter så mye, i en alder av 5 år, av hva som kan ha hendt når moren roter inni tissekråken på sin 15 år gamle søster som for øyeblikket er uten bukser.

Bananen kommer riktignok ut etter en stund, selv om det hadde sin pris. Etter denne hendelsen har mitt forhold til bananer vært lunkent, og det å bruke en dildo blir aldri det samme igjen. Ever!

Premie

Ja.

Sånn kan det gå.

Et fruktfat er på vei.

Eller kanskje ikke. Det er derimot «Disney's Animated Storybook - Toy Story», så har du noe annet å drive med på kveldene dine. CD-ROM-en skal for øvrig plasseres i en CD-ROM-spiller. Bare så du ikke får noen ville ideer.