Humoristiske artikler siden 2000
Spalter
Tips og triks
Irrasjonell oppførsel
Brev til firmaer
Miljøhjørnet
Anmeldelser
Fascinasjon
Øvrige tekster
Gamle bragder
Under lupen
Hybelens herre
Tegneserien
Spør Kryptor
Roteloftet
Bak siden
Om tragisk.com
Utdatert?
Kontakt oss
I sosiale medier
facebook-logo.png
twitter.png
youtube.png
tragisk.com for 5 år siden: Phooningens arvtagere

irrasjonell_logo.gif

syk079.jpg
SPANSK FLUE: Forståelig nok ulovlig i Norge.
«Hva skal vi kalle denne teksten, da? Vi kan jo ikke kalle den 'Thomas blir kåt', for det er jo ikke noe nytt.»

Thomas kåter seg

Tekst og foto: Daniel
Først publisert: 15. februar 2002

Se for deg at du befinner deg i Tyskland. I et land hvor øl er billigere enn brus og du blir syklet ned på fortauet. En bekjent har dratt deg inn på en av de evinnelig mange sexsjappene, og du ser et middel kalt Spansk Flue. Middelet er ulovlig i Norge, og innpakningen lover at bare noen få dråper av innholdet gjør deg kåt så det står etter. Selvfølgelig kjøper du middelet. Ikke fordi du har problemer med å bli kåt, langt ifra, men du synes at det ville ha vært artig å se virkningen av noe slikt. Nevnte jeg forresten at du også heter Thomas og holder på å oppføre deg relativt irrasjonelt for tragisk.com? Vel, det gjør du, og nå skal jeg, Daniel, fortelle deg om opplevelsen vi andre hadde når Thomas kåtet seg opp i Tyskland.

syk082.jpgsyk083.jpgsyk081.jpg
KLAR TIL DYST: Thomas forbereder sitt lykksalige måltid.
Thomas bladde opp €13,80 for en bitteliten flaske. Daværende Euro-kurs skulle tilsi en norsk pris på litt over hundrelappen. Thomas kom tilbake til det provisoriske ungdomsherberget vi hang på, og han gledet seg som en liten unge. Her snakker vi ikke om en hvilken som helst unge, men en unge som står foran julenissen og vet at i år skal han få julegaver og ikke bli slått av pappa. Mens han humret og lo, siterer Thomas ut fra hukommelsen hva Cupido har sagt: «Et vidundermiddel for kåtskap og glede».

Omslaget på flaska sier at 5-10 dråper skal tilsettes en annen form for drikk. Væsken skal være uten smak og samtidig fargeløs. Thomas mente derfor at middelet høyst sannsynlig er beregnet for menn som dynker skiten i drinker til kvinnfolk som ikke er nok interessert i dem. Middelet vil da gjøre kvinnen skikkelig viril, og hvis virkningen er slik man håper, betydelig interessert i det nærmeste mannebeinet (forfremt dette ikke er frastøtende). I det hele tatt anses det som sannsynlig at middelet er myntet på kvinner, især på grunn av det avslørende etuiet med en tydelig opphisset kvinne. Thomas tok ikke så tungt på det: "Æss ... alle menn har et lite østrogen-nivå i seg, så ..."

Jeg tør på dette stadiet å minne på at Thomas på dette herberget delte rom med 8 andre gutter. Flere av disse ble meget skeptiske da de fikk høre at Thomas nå skulle gjøre seg unaturlig kåt. Noen fryktet at han plutselig skulle la seg tiltrekke av dem med ekle konsekvenser, men Thomas blånektet på at han noen gang, selv ved hjelp av medisinske hjelpemidler, skulle finne på noe sånt. Med det samme helte han 10-15 dråper i en kopp sammen med en liten mengde Cola. Forventningene til Thomas var til å ta og føle på (ulikt Thomas selv).

syk085.jpg
KJEDER SEG: I et rom fullt av gutter passer det seg ikke å være kåt.
Etter å ha helt i seg kåtskapsmiddelet, følte Thomas seg utilpass i rommet. Et rom breddfullt av gutter er ikke noe sted å være for en snart kåt heterofil ung mann lik Thomas. I stedet ville han være litt for seg selv. Det betyr ikke at han trakk seg tilbake til guttedassen for å nappe loff, men når vi likevel er inne på det er det en liten episode som bør nevnes. Etter en time kom nemlig Thomas atter veltende inn på rommet. Han kom fra toalettet, gliste bredt og utbrøt: «Det har aldri sett så bra ut å være på dass!» Han kunne meddele at middelet så langt så ut til å holde mål. «Hvis man for eksempel klør seg på pungen, er det reisning innen to sekunder. Det er rask blodoverføring!»

Nesten enda en time senere dukket Thomas igjen opp. Nå er han henrykt. Han har vært nede og studert kvinnfolk over gata. Han forteller gladelig om en dame («faen, hun var så jævlig bra også, vettu!») som gikk forbi på andre siden av veien. Han kunne dog knapt se mer enn silhuetten av henne, men det avslørte en ung, blond kvinne med gode former. Virkningen av å se dette var noe Thomas ikke hadde vært borti før. Han ble etter egne uttalelser «sprettkåt». Hvor man tidligere bare ville ha registrert kvinnemenneske og tenkt «Pent.» er det nå tydelige forskjeller. Thomas mente nå å ha funnet ut hvordan trylledrikken fungerer. «Det trengs ikke direkte berøring, det holder med utenforstående stimulans. Hvis du tar Spansk Flue og bare setter deg i et hjørne, da har det liksom ikke den effekten som du kanskje vil.» Thomas hadde da heller ikke satt seg i et hjørne. Han hadde satt seg ved et vindu, og det holdt tydeligvis i lange baner.

syk080.jpg
KÅTSTAMPEN: Thomas egler seg innpå.
Thomas ble etterhvert lei av å bare glane på skygger milevis unna. Nede i den kombinerte entréen/kjøkkenet/stua i det bedervede ungdomsherberget satt det noen uskyldige mennesker av det andre kjønn. Personer som Thomas tidligere kanskje ikke hadde stupt etter, virket nå mer interessante, og han slo av en prat med noen jenter vi ikke ønsker å offentliggjøre navn på her.

Hva samtalen omhandlet er uvesentlig. Det som merkes er at Thomas var litt mer kjælen, intim og mer pågående enn vanlig.

De stakkars ofrene for Thomas' noe endrede samtalestruktur og øvrige oppførsel var lykkelig uvitende om hva som foregikk. Likevel gikk det dem ikke hus forbi at Thomas virket noe annerledes. En av dem nevnte da også senere på kvelden at Thomas hadde vært ekstremt innpåsliten. Av den kommentaren kan det i alle fall virke som om middelet hadde sin virkning, selv om ikke Thomas oppnådde målet sitt i dette tilfellet.

syk084.jpg
Ville du vært utro med denne mannen?
Godordene haglet likevel fra Thomas sin side, da det kom til å beskrive stoffet han hadde hatt i seg. «Produktet er nydelig, utrolig bra.» Han kunne også fortelle at «det var vel verdt hver eneste krone». Han ga det umiddelbart terningkast 6 (uten at noen hadde bedt ham om å gi det noe terningkast) og begynte å drømme om mulighetene for bruk av dette på andre enn seg selv. «Litt av dette oppi drinken til ei kjerring, så blir'a så sprekke kåt at det er artig». På dette tidspunktet begynte det å bli ubehagelig å være rundt Thomas, så jeg valgte å forlate det gode selskap (ham). Videre ble det oppdaget at han la seg bemerkelsesverdig tidlig, og at han i uforståelig krampelatter kunne fortelle at virkningen satt som den skulle til han til slutt falt i dyp søvn.

Til og med på morgenen neste dag mente Thomas at han kunne føle litt. Denne karen er kort og godt ikke god. Får du noen gang tilbudt noe å drikke av denne karen, bør du tenke deg godt om så lenge det ikke er en forseglet flaske eller uåpnet boks. For hvem vet? Kanskje er det noen fremmedlegemer i drikken som ikke burde ha vært der?

Etterord

Noen uttalelser fra Thomas og hendelser denne kvelden er fjernet eller kortet ned på grunnet norske regler om personvern. Vi kan i den forbindelse opplyse om at Spansk Flue ikke er ikke helt fargeløs. I blank væske (som for eksempel, helt ute av det blå ... vodka) avgir det en svak lys brun toning.

Vi minner til slutt om at middelet er forbudt å bruke i Norge, og at man heller ikke skal blande det i drikken til folk uten at de vet om det på forhånd (klok av skade, husk den lysebrune fargetonen middelet avgir). Det er da heller ikke slikt det er ment å brukes. Vel. Jo. Det er nok det. Fysj, for et produkt. Eller hva sier du, Thomas?

150202