Humoristiske artikler siden 2000
Spalter
Tips og triks
Irrasjonell oppførsel
Brev til firmaer
Miljøhjørnet
Anmeldelser
Fascinasjon
Øvrige tekster
Gamle bragder
Under lupen
Hybelens herre
Tegneserien
Spør Kryptor
Roteloftet
Bak siden
Om tragisk.com
Utdatert?
Kontakt oss
I sosiale medier
facebook-logo.png
twitter.png
youtube.png
tragisk.com for 5 år siden: Phooningens arvtagere

irrasjonell_logo.gif

Vi ligger i kø ... igjen

Foto: Daniel
Tekst: Daniel
Jepp. Jeg liker navnet mitt.

Oppvarmingsdag 1: Tirsdag 16. april 2002

syk086.jpg
FOLKETOMT: Her var'e' dødt, gitt.
Mandag 22. april 2002 er det duket for en folkefest uten like. I alle fall for filmfrelste jedi-wannabe's som liker å bruke opp flerfoldige dager på å sitte utendørs midt i byen. Klokken 08:00 på mandag vil nemlig billettsalget til Star Wars - Episode II: Attack of the Clones (populært kalt SWEp2AotC) åpne. Trondheim Kino syntes våre nettrapporter fra da Thomas lå i kø til Lord of the Rings var så sabla bra, så de ville at vi skulle gjøre det også nå. Med utlovte frynsegoder som vi vil komme ettertrykkelig tilbake til senere, sa vi ja på flekken. Denne gangen er det da heller ikke bare Thomas og Tommy som skal joine helligdommen ("Køa er Gud". Sitat meg idet jeg prøvde å overtale Tommy til å bli med i køa.). Nå nei, du. Denne gangen kommer hele 'dømrade tragisk.com-mannskapet til å slutte seg til køa, før eller senere. Det blir faktisk første gang alle fire møter offentlig samlet. Det betyr at ikke bare er det en stor begivenhet og folkefest og hele pakka, det er også en gyllen mulighet for deg som bor i Trondheim og omegn (eller som bare er syk nok i hodet) til å stikke innom og hilse på oss i køa. Vi lover kontinuerlige oppdateringer så snart vi hiver oss inn i køa. Nå skal vi jo tross alt jobbe i regi av Trondheim Kino.

09:30 | Storbylegenden

Folk i køen: Ja, det er det som er det spennende her, da
Vær: Morgensol, småkaldt

Innbyrdes i mannskapet (oss) har det vært en del uenighet om når vi tror de første kommer til å sette seg i kø. Forrige gang fikk jo Thomas smertelig erfare at fredag morgen var for sent. Tre NTNU-studenter hadde kommet allerede torsdag kveld. Jeg (det er Daniel) mener at køer vil starte tidligere hver gang. Det kommer av at folk vil være først, og da skjønner de at de må være tidligere ute enn de som var først forrige gang. Så har du de skikkelig lure som tenker at de må være ute tidligere enn det igjen, og sånn kan det balle på seg. Min antagelse er derfor at de første kommer til å møte opp for køsitting allerede tirsdag kveld, mens Tommy tipper på ett til etogethalvt døgn senere.

På skolen tirsdag morgen går det rykter om at det allerede er noen som har joinet køa. Vi synes dette er vel tidlig og ganske usannsynlig, og Thomas avskriver det hele som en storbylegende. Likevel velger han å disponere fysikktimen sin på å dra til Nova for å sjekke. Der viser det seg å være folketomt. Sånn kan det gå. Legender er ikke til å stole på.

14:24

Folk i køen: 0
Vær: Sol, vårvarmt, go'slig

Etter skoletid drar Thomas og jeg atter tilbake til Nova kino. Ikke det at vi tror noen har kommet dit nå, men for å ta et bilde eller to. Vi skal jo liksom dekke dette enorme scoopet for Trondheim Kino og avisene i området, så vi får vel begynne allerede nå. Resultatet av besøket ser du øverst på sida her. Som du kan se, ingen folk nå heller (personen på bildet er Thomas, og han teller ikke). Det lover dårlig for mine spådommer, men for oss er det vel like greit. Således slipper vi å havne SÅ pøkka langt bak når vi skal legge oss i køa. Det blir nok ikke ennå. Det er jo tirsdag, for svarte!

Gå til neste dag