Humoristiske artikler siden 2000
Spalter
Tips og triks
Irrasjonell oppførsel
Brev til firmaer
Miljøhjørnet
Anmeldelser
Fascinasjon
Øvrige tekster
Gamle bragder
Under lupen
Hybelens herre
Tegneserien
Spør Kryptor
Roteloftet
Bak siden
Om tragisk.com
Utdatert?
Kontakt oss
I sosiale medier
facebook-logo.png
twitter.png
youtube.png
tragisk.com for 5 år siden: Phooningens arvtagere

irrasjonell_logo.gif

24_4: Et helt døgn i en mørk badstu

irr301.jpg
irr302.jpg
STRØM: Tommy og Daniel fikser strøm til Henriks (Daniels) mobiltelefon som om de var to stk MacGyver. (De kobler på mobillader.)
Tilfeldig sitat Jeg hater dere så sinnsykt. Tilfeldig sitat
Henrik, klokken 01:00.

22:00

Flere folk har ringt Henrik enn vi først anslo, og dette fører til at batteriet på den lettere antikvariske telefonen holder på å gå tomt. Snarrådige Daniel løper løpsk og ender til slutt hos seg selv. Det lukter ganske svette av ham når han kommer tilbake til Casa Tommy med et fast grep om mobilladeren. Tommy finner enda en skjøteledning, og til slutt klarer vi å haxxore hele strømopplegget så vi faktisk får strøm derriiiiitlangt unna der kontakten egentlig er. POWER! ... ja, faktisk.

Etter mye om og men (les: flytting av klær som stenger for) klarer Daniel å lure mobilladeledningen gjennom en sprekk under døra. Henrik følger Daniels instruksjoner, får montert laderen i mobilen, slått den på og styr, og det går ikke lenge før det er mulig å ringe Henrik igjen.

Daniel og Tommy bestemmer seg for å henge litt med Henrik. Med «henge» menes å sitte utenfor badstudøra og si hvor mange kåte, nakne damer det befinner seg rett utenfor døra, og at de nevnte damene blir ekstra våte av å tenke på innestengte menn i trange, klamme badstuer ved navn Henrik. Badstuene heter ikke Henrik. Dessverre er alle damene mørkredde og tør ikke å gå inn i badstuen, så det får bli med fantasien. Damene går etter hvert lei av Daniel og Tommy og stikker. Verken Daniel eller Tommy er svette eller ekle nok til å tilfredsstille deres behov.

irr303.jpg
VI HENGER OG SPILLER: Daniel fyrer opp Spock's Beards nye album «Feel Euphoria».
Så over til noe som faktisk skjedde. Daniel fisker frem sin lekre Spock's Beard-CD, og Henrik blir ... henrykt av å høre på noe hørtbart. Tiden går videre, og Daniel og Tommy bruker tiden til å kaste Visa- og førerkortet til Henrik frem og tilbake mellom seg. Etter hvert begynner Visakortet å flise seg opp, og de aktive guttene går over til hardere saker. Baller.

Både Tommy og Daniel er jo viden kjente for å være skikkelig gode i fotball og ha ballkontroll av en annen verden. Derfor sjokkerer de seg selv når de oppdager at fotballen fyker i alle mulige retninger og ved flere anledninger holder på å knuse inventaret. De går så tilbake til å smadre Henriks bankkort, da det i alle fall ikke går ut over det knusbare dusjkabinettet.

23:00-24:00

Henrik sitter nesten konstant i telefonen og snakker med forskjellige folk. Både et par jenter og vår egen Andreas ringer Henrik for å høre hvordan han har det. Daniel og Tommy sitter utenfor og passer på, og har det egentlig dævla kjedelig siden det er helt umulig å oppnå kontakt med misteren som snart får kreft og faen av alt mobilstyret.

Henrik har i løpet av dagen fortalt om sine forskjellige hallusinasjoner. Plutselig utbryter han: «Oi, dette er heeelt sykt 'a. Faen meg aldri vært sånn før, seriøst, det er helt vilt. Alt er gult, alt i rommet er helt gult. Fatter iiiingenting, jeg.»

irr304.jpg
MOBILLYDER: De tre kameratene som ifølge sitt eget nettsted «hater mobiltelefoner noe så intenst» spiller ringetoner som bare faen for å plage vettet av Henrik.

01:00

Halfdan ankommer huset, og de tre tragisk.com-medlemmene drar enda en gang ned i kjelleren for å sjekke hvordan Henrik har det. Daniel har lyst til å plage Henrik litt mer, og leter gjennom mobilen sin (les: Henrik sin mobiltelefon (de har jo bytta, vettu)) etter en irriterende ringetone. Det tar ikke lang tid før alle tre sitter og hører gjennom sine utrolig irriterende ringetoner. Verken Halfdan eller Tommy har en «repeat»-funksjon, men Daniels mobil (egentlig Henriks mobil med Daniels SIM-kort i) fyller kravene som stilles for å være et irritasjonsmoment. Daniel finner den mest irriterende ringelyden, plasserer mobilen like ved dørkarmen og forlater åstedet, etterfulgt av Halfdan og Tommy.

Henrik: Jeg hater dere så sinnsykt.

Mens Henrik må pine seg gjennom den samme fæle ringetonen på nytt og på nytt igjen, bruker Daniel, Halfdan og Tommy tiden til å se på Ungkaren (III) og gjøre narr av alle teite folkene der.

01:10

Det går 10 minutter før Ungkaren-fansen i 1. etasje bestemmer seg for at nok er nok. Alle går de ned til Henrik, som blir ganske glad når den evinnelige pipelyden forsvinner. Den blir kort etterpå byttet ut med et lydklipp fra en DMX-CD. Lydklippet heter «The Shakedown», og settingen er DMX som raner en kis, for å avslutte med «Yeah ... and I fucked your bitch». Ransofferet svarer «What?», og DMX svarer med et pistolskudd. PÆM!

01:55

Tommy sitter i telefonen når Daniel og Halfdan bestemmer seg for å skifte «sang» på CD-spilleren. Henrik blir veldig glad når DMX endelig slutter å drepe den samme mannen om og om igjen. Det han derimot ikke blir så glad for er sangen som blir satt på ganske raskt etterpå. Halfdan har nemlig sett gjennom Tommys families CD-skap og har funnet en virkelig perle i samlingen. Den heter «Fotballfavoritter», og låta vi nå velger å plage Henrik med er intet mindre enn en rapsang fremført av ingen ringere enn Davy Wathne (ja, han på TV2). Låta heter «Plinget», og hvis du mot formodning skulle greie å grave den frem på KaZaA eller noe slikt vil vi anbefale deg å hente den ned bare for å høre hva Henrik måtte gjennomgå. Dette er seriøst noe av det aller verste vi har hørt.

Halfdan: Det første minuttet er sånn ... utrolig underholdende ... fordi det er bare teit ... Det andre minuttet er bare ... åhei ... smerte ... dette er kjipt ... nå er jeg lei ... og ... Det tredje minuttet ... da vil du bare dø.

Som du kanskje kan forstå, gidder ikke Halfdan og Daniel sitte så lenge nede hos Henrik, men går opp og ser på TV-filmen Made in Heaven. Den er for øvrig utrolig dårlig. Den har noe Hotel New Hampshire over seg.

irr305.jpg
FILM: Tommy og Halfdan installerer seg ordentlig og begynner å se på En Urverksappelsin.

02:15

Daniel forlater bygget fordi han skal på jobb om morgenen, men både Tommy og Halfdan blir ved sin post. Tidligere har Tommy luftet ideen om å se film på badet, mens Henrik hører på. Tommy og Halfdan samler sammen denne imponerende samlingen av objekter på badet:

- TV med fjernkontroll og antenne (antennen senere forkastet)
- DVD-spiller med fjernkontroll
- DVD-filmen A Clockwork Orange
- En annen, bedre antenne
- En lenestol

Alt dette blir skviset inn på badet, hvor det fra før er en gitar, en brusflaske, to kopper, et fat, en ball, en stol og en CD-spiller. Med andre ord: Det er rimelig fullt her inne.

02:45

Halfdan og Tommy har samlet sammen det de trenger, og gjør seg klar til å nyte to timer og elleve minutter med DVD-godteri (A Clockwork Orange av Stanley Kubrick). Når undertitler skal velges, forteller Halfdan at han foretrekker kroatisk, og slik blir det (1: Engelsk, kroatisk). Det tar ikke lang tid før både Tommy og Halfdan innser at det trengs engelske undertekster. Uttalen er det tydeligvis ikke så farlig med, og den blir satt til Castellano (2: «Castellano», engelsk). Til slutt inrømmer Halfdan at «Filmen blir et par hakk bedre med engelsk uttale»), og Tommy sier seg enig (3: Engelsk, engelsk).

irr306.jpg
irr307.jpg
TV: Ja, det stemmer. TV. Og rot. Og Halfdan.
Henrik fortsetter å snakke i mobiltelefonen, og forteller om sine hallusinasjoner til alle som ringer. Det er nok av folk som ringer til å holdet øret og kjeften hans varm, det er i alle fall sikkert. Han plager jo faen meg filmseerne med den pratinga si.

04:30

Tommy spør om noen har vært så teite å avsløre klokkeslettet for Henrik, og Henrik svarer at ingen har gjort det.

Tommy: Hva tror du klokka er?
Henrik: Jeg vet ikke helt, kanskje halv tre - tre. ... Hva er klokka, da?
Tommy: Et eller annet.

04:50

Filmen er slutt, og Tommy og Halfdan går opp for å oppdatere Henriks hjemmeside og tragisk.coms diskusjonsfnullrum. Tommy gir Henrik valget mellom Tv2s natt-tv-sms-musikk-opplegg eller TvNorges MessTV, også kjent for klassiske sitater som «MTV A! STEM MTV AAAA!» eller «MTV B! Kom igjen, folkens! MTV B for alle penga!». Henrik velger MessTV. Dagens poll på MessTV er «Hvem sin overkropp skal bli smurt inn med Sjokade, a) Gaute eller b) Henriette». Halfdan sender et par-tre stemmer i retning Henriette og sitter og ni-glor på skjermen i håp om litt sjokoladebrun hud på skjermen.

06:00

Tommy klarer ikke mer uten litt søvn. Halfdan takker for seg for nå, og Tommy går for å sove i to timer. Musikken som settes på er Paul McCartneys «Flaming Pie».

Tommy våkner fra sin enormt lange drømmesøvn og er der-rrrrittrøtt. Han husker ingenting, bare at han plutselig var ved vekkerklokka.

Tommy: *tenke på at Henrik har det mye jævligere*

Henrik forteller at han ikke la merke til CD-en engang, og at han nå begynner å glede seg til å komme ut. Tommy legger seg nedpå en kort stund mens Henrik hører på et eller annet lokal-TV-program. Det ble forresten Gautes overkropp som måtte smøres inn i Sjokade, ikke Henriettes.

irr308.jpg
TOMMY: Han er alene nå.

08:45

Tommy våkner igjen, denne gangen for godt hva gjelder 24_4. En og en halv liter Coca-Cola som har ligget urørt til nå, blir åpnet og inntatt sammen med frokosten.

09:25

Tommy: Hva tror du klokka er?
Henrik: Jeg har ikke peeeiling. Den kan være alt fra 06:00 til 10:00. Faen, dette irriterer meg skikkelig! Kan ikke noen ringe, så kan jeg trekke det utav dem?
Tommy: Jeg skal slenge ut en oppdatering på sida og se om det er noen på IRC.
Henrik: Ja, det hadde vært kult. Men det er nesten aldri noen på IRC på denne tiden av døgnet.
Tommy: Det beror vel litt på hvilken tid av døgnet det er, min klokkeløse venn.

09:30

Henrik mottar enda en samtale i den mørke, svette, illeluktende badstuen. Når Henrik etterpå blir spurt ut om innholdet i samtalen, innrømmer han at han ikke husker en dritt.

irr309.jpg

09:50

Tidligere på dagen har Tommy fått avisen levert i hånden av avisbudet, noe som aldri har skjedd før. Et viktig øyeblikk i et liv ellers bestående av sene oppståelser. Uansett, Tommy henter avisa for å ha noe å gjøre utenfor badstuen.

For å holde begge våkne, bestemmer Tommy seg for å lese høyt fra Adresseavisa. Henrik føler for å høre politiloggen, som visstnok er på side 2. Det er den derimot ikke, og Tommy må lete gjennom hele avisa før han finner ... ingenting. Denne skuffelsen hindrer riktignok ikke Tommy fra å lese en helsides artikkel om slemme sjefer som mobber sine ansatte. Henrik husker ikke et fnugg av det Tommy leser når Tommy spør ham et par minutter senere.

Henrik: Jeg husker seriøst ingenting av det du sa.

Som sagt.

For å kunne time pizza-steking og koordinere forskjellige avanserte ting, ser Tommy seg nødt til å fortelle Henrik hva klokken er. En annen faktor er at Henrik vantrives, og at han tror klokken er omtrent 09:00. Henrik blir i ekstase (egentlig ikke, men han blir glad) når han får høre det bare er to timer igjen.

10:20

MessTV er fremdeles det TvNorge har å by på, men i dag er en spesiell dag: Programlederne har en spåkvinne på besøk, som tilbyr seg å spå folk via SMS. Seriøst. Det øser på med forespørsler om spåing av liv, jobb, kjærlighet, graviditet og annet DRITT. Spåkvinnen spår ved hjelp av en kortstokk (med hjerter og ruter og sånt).

«Spå»-kvinne: Ja, Spar 7, ja. Den symboliserer forandring og utfordringer og et veiskille og en rett vei og ett rett valg og mange forskjellige valg. Og alt annet. Seriøst.
Folkene som sender inn meldinger: Herregud, hun har jo rett.

Henrik og Tommy lar seg underholde av spåkvinnens utrolig vage spådommer og folks innsendte bidrag av typen «JEG HAR SENDT DENNE MELDINGER 22 GANGER! Hvordan blir livet mitt og sånt og driiiiiiiiiiiiiit?».

11:14

Den første virkelige forberedelsen for The Great Opening of the Portal of Doom blir iverksatt: Tommy skrur på ovnen og begynner å forberede seg mentalt til å blitse Henrik midt i ansiktet med en gang Henrik kommer ut fra hulen sin. Det er ikke snilt, men det må gjøres. Tommy informerer Henrik om hva som kommer til å skje, og Henrik forstår og godkjenner det hele.

11:15

Tommy ringer Halfdan for å høre om han er på vei eller kommer en gang før 12:00. Personen som svarer puster og peser kraftig. Tro det eller ei, det er Halfdan, på sykkel på vei til Tommy.

Halfdan ankommer etter en stund, bare litt svett. Henrik begynner å få det skikkelig ille, bevist av uttalelser som dette:

Henrik: Jeg er så sulten at jeg tror kommer til å spy.

11:30

Tommy setter inn pizzaen, og en intern klokke i Henriks hode begynner å tikke ned fra 14 minutter.

11:45

Plutselig høres Henriks rop gjennom dørsprekken: «PIZZAEN! UUUUT!». Tommy beveger seg oppover i en fart som ikke er veldig raskt, men etter hvert havner pizzaen utenfor ovnen.

11:55

Halfdan og Tommy bestemmer seg for å rydde litt på badet, for å få plass til en person til og litt oksygen. Kanskje litt tidlig, men her har du gutter som liker å ta det rolig og ikke stresse.

irr310.jpg
irr311.jpg
irr312.jpg
FULLFØRT: Henrik kommer ut, blir blitset ihjel, og får mat som han forfjamset og bortkommen setter seg og tygger litt på.

11:56

Halfdan og Tommy stresser litt.

11:58

Halfdan og Tommy stresser som faen.

11:59

Tommy: Ett minutt igjen!

Tommy setter på Kaizers Orchestras «Di Grind».

12:00

Øyeblikket er endelig her. Henrik klarer å dytte opp døra på det andre forsøket, og ut tumler en mann innestengt i et lite, mørkt rom de siste timene.

Kaizers Orchestra: Og KOM PÅ MI SIDE AV DI GRIND!
Tommy: Hei! *blitse midt i ansiktet*
Henrik: Aaargh. SÅ JÆVLIG SKARPT.
Tommy: Gratulerer! Du klarte det!

Halfdan presenterer en ganske varm Big One Classic, Henriks absolutte favoritt, og Henrik tar en bit og setter seg ned på benken (tidligere TV-benk).

Henrik: Fy faen, jeg kunne brekt meg så lett som helst. Det hadde tatt meg 0,25 sekunder. Jeg er så jæææævlig kvalm.

Henrik satt og idlet en liten stund mens alle pratet seg imellom om eimen som kom fra badstuen og andre interessante ting. Henriks mobil begynte å pipe, og personen på den andre enden av "tråden" er Kim, den kjente forumhora. Han ringer for å gratulere Henrik med enda en vel overstått 24. Pausen mellom anrop til 24_4-helten bruker Henrik på å forklare hvor kjip MMMBop! egentlig er. Halfdan og Tommy tror på det han sier, og det blir utdelt mengder av street cred.

Henrik: Det var jo ingen påvirkning fra utenomverdenen, ekskludert musikkterrorisering. Det sugde. 2k.

Henrik (til Tommy): Du var jo et ganske bra krise/foto/underholdning/tortur-team.

Nedenfor følger bare en drøss bilder fra tiden etter den fullstendig utmattede, bortkomne, fjerne og forfjamsede Henrik kom ut fra det som det siste døgnet hadde vært hans lille, mørke hjem.

irr313.jpg

irr314.jpg

irr314.jpg

irr316.jpg

220703