Humoristiske artikler siden 2000
Spalter
Tips og triks
Irrasjonell oppførsel
Brev til firmaer
Miljøhjørnet
Anmeldelser
Fascinasjon
Øvrige tekster
Gamle bragder
Under lupen
Hybelens herre
Tegneserien
Spør Kryptor
Roteloftet
Bak siden
Om tragisk.com
Utdatert?
Kontakt oss
I sosiale medier
facebook-logo.png
twitter.png
youtube.png
tragisk.com for 5 år siden: Phooningens arvtagere
utdatert.png

kryptorlogo.gif
Sex, samliv og kroppen - Samfunn og levemåter - Fysikk o.l. - Spådommer - Underholdning - Kryptor og tragisk - Annet

Kryptiske Kryptor fra krypten hjalp deg

Kryptor var en eller annen ubeskrivelig entitet som holdt til ute i en skog i Trøndelag. Mellom 2001 og 2003 ga han hundrevis av lesere like mange svar på like mange spørsmål. Kryptor var formodentlig nemlig en allviter. På denne siden har vi samlet alle henvendelsene Kryptor fikk, som han aktet å besvare.

Sex, samliv og kroppen

Denne kategorien er den mest frekventerte av Kryptors spørsmålskategorier. Rart med det. Her havner spørsmål som omhandler sex, samliv (sånn som kjærlighet, forelskelse o.l.), kjønnenes forhold til hverandre og mer eller mindre ekle spørsmål om kroppen.

Skjev penis

er det normalt å ha skjev pikk?
     kåre og kølla

Det spørs om du regner horisontalt eller vertikalt.
    Kryptiske Kryptor fra Krypten har talt.

Vann i retur fra do

Hei Kryptor.
Hvordan har det seg at når man skal gå på do og legge noen kabler, så får man som regel en liten (eller stor) sprut oppunder skraillet sitt? Og har du noen tips om hvordan man kan unngå dette i senere toalettbesøk?

     Henskit

Jeg mener å huske at Thomas beskrev dette rimelig utfyllende i Trikset med å gå på do.
    Kryptiske Kryptor fra Krypten har talt.

Snubling i kjønnslepper

Jeg har en tendens til å snuble i kjønnsleppene mine. Har du en vis løsning på dette?
     Anne_NONYM15

Så klart. Det du gjør er å holde deg inne til vinteren. Ventetiden bruker du på å sy fast kjønnsleppene under føttene så de dekker hele fotsålene. Når vinteren så kommer, smører du dem inn i vaselin, og vips! så kan du skli rundt som om du hadde skøyter på.

Når våren kommer, så angrer du, men du snubler i alle fall ikke mer. Tada!
    Kryptiske Kryptor fra Krypten har talt.

Forelsket i læreren

jeg er forelsket i læreren min. er dette vanlig?
     yo

Ja, jøssda. Forresten; fyren som sitter bak deg og sender lapper er forelsket i deg og har slettes ikke lyst til å vente fire år på deg, og i og med at læreren din er forelsket i ham igjen, så har dere et pent lite trekantdrama å løse. Jeg har noen gode forslag, men de høver seg ikke, da både du og han bak deg er mindreårige.
    Kryptiske Kryptor fra Krypten har talt.

Impotens

Jeg har et problem..Jeg får den faen ikke opp!
     gutt som ikke får stå

Stå på hodet.
    Kryptiske Kryptor fra Krypten har talt.

Damers skjønnhet

Hvorfor er damer så f..ns fine?
     Jeg bare lurer jeg

Nå må du ikke feie over alle med en kam her. Kam er et oppskrytt prevensjonsmiddel.
    Kryptiske Kryptor fra Krypten har talt.

Stamming som ødelegger for orgasme

Hei Kryptor... Jeg har et lite problem. En dag jeg og min nye kjæreste hadde oss, kom det nesten for meg og d var så herlig at jeg vile rope navnet hans. Men jeg stammer så fælt, så jeg sa navnet hans i 5 minutter før jeg fikk d et ut, og da var orgasmen borte. Dette har hendt før..men hva kan jeg gjøre?
     s-s-s-st-t-t-am-m-mern...

Finn deg en med enstavelsesnavn.
    Kryptiske Kryptor fra Krypten har talt.

Sex med ferskingssyk B-kjendis

Jeg pleier å ha sex med en B-kjendis, som tilfeldigvis har kjæreste. Han liker å invitere meg og å kose med meg helt til det er ca 5-10 minutter til kjæresten kommer hjem. Gjør han dette fordi han har en syk fetish, eller kanskje fordi han ønsker å bli ferska av kjæresten så han kan bli sammen med meg?

Jeg spør fordi jeg er forelsket i ham!

Det var forresten jeg som sendte spørsmålet angående stønning, og jeg må si at jeg har fått en ny dimensjon i sexlivet mitt etter at jeg tok rådet ditt - nå knuller jeg kjendiser!

     Tine

Både kvinner og menn liker frykten av å bli oppdaget når de har sex, og jo nærmere forhold en har til de potensielle avslørerne, jo mer spennende blir samleiet. Hvis du virkelig er forelsket i ham, bør du da oppdrive en annen fyr, bli sammen med ham, og humpe avgårde med B-kjendisen din. Ring gjerne den tilfeldige kjæresten din under samleiet og si hvor du er og at han må komme. Og ikke sånn «komme».
    Kryptiske Kryptor fra Krypten har talt.

Festsexproblem

hei jeg har et problem... :-$ jeg var på en fest her om dagen og der var d ei jente som jeg kaller "dokka2thebone"... hu var drita full og jeg var xo drita full.... hu sa at hun vile ha meg... og siden jeg var full så bleijeg m a... (hu er stygg som faen så jeg skjønner ikke hvorfor....) men jeg ble med inn på rommet til "david" (han som hadde festen) og der begynte hun og kle av meg.... hu sugde meg i 10 min eller noe sånt og jeg slikket hun etter hvert... til slutt endte det opp med at hu rei meg no værre.... men problemet er at venninda til dokka og kompissen min (typen til "dokka2thebone") kom inn.... mens d gikk for a.. jeg lå og så opp i taket og jeg så ikke at de kom inn, men d gjorde dokka... hu gikk av meg og jeg kom og spruten sto i været... jeg fikk grisebank av typen hennes og de slo opp... nå er alle sure på meg... hva skal jeg gjøre????
     pingo!

Gå etter venninna til dokka, vel. Klart hun også er sur på deg, men det er vel ingenting litt skjenking ikke vil fikse.
    Kryptiske Kryptor fra Krypten har talt.

Panikk på McDonald's

problemstilling: mobilen min i anus, kjæresten min ringer, jeg får panikk, kaster meg ukontrollert framover og knuser dass døra på MCDonalds til pinneved for så å ende på gulvet foran moren til kjæresten min som spiser chickennuggets...
hvis, bare hvis! - noe sant skulle skje, hva er da d beste å si til sitt forsvar, sann at moren hennes ikke klikker?

     Hagen

«Øyh, svigers, det er telefon til deg.»
Hun rekker ikke å klikke før hun besvimer, noe som vil gi deg tid til å lære å takle både inn- og utgående samtaler på ditt nye handsfree-sett før du bør komme deg vekk.
    Kryptiske Kryptor fra Krypten har talt.

Min brors bruk av Mentos

Hei, denne tragiske episoden skjedde for mange år siden, og vi personer som vet om denne forferdelige hendelsen har ofte lurt på en sammenheng med homofili og denne hendelsen. Dette er hva som skjedde: Jeg og en slektning var nede i stuen og tenkte på å ta turen opp i 2 etasje, da vi kom opp trappen så vi noe vi ALDRI skulle sett... Lillebroren min og en kamerat av han var i full gang med å stappe en Mentos inn i ja.. faktisk.. rævva på lillebroren min.. Sjokkert som vi ble,så løp vi ned trappen og snakket sjeldent om episoden. Men det vi lurer på er;
spm 1.) Er disse 2 guttene homofile ? Det vil jeg personlig påstå, men trenger svar fra en tredje person.
spm 2.) Vil dette si at de har hatt anal sex ?
Håper du kan svare på dette... *i sjokk*

     Sjokkert Gutt

Lillebroren din slet den dagen med dårlig mage og flatulensproblem, noe som førte til illeluktende vibrering av anusmuskler og luftutslipp (eller skal vi si smygere som river i nesa). Som alle andre på sin alder var de blitt påvirket av reklamer, og da også slagordet «Mentos - the freshmaker». Deres løsning på problemet er mer effektivt enn det er homofilt, og du kan glede deg med at du om noen år vil ta broren din på fersken når han har fått seg ei dame med dårlig intimhygiene og drar samme triks.
    Kryptiske Kryptor fra Krypten har talt.

Kjertel inni anus

Mamma sier at rullekjertelen min som befinner seg inni anus er en stimulerende organ.. hvordan ser denne ut?
     Fisk

Hvordan tror du ting inni anus ser ut?
    Kryptiske Kryptor fra Krypten har talt.

Signaler fra lærer

Min eks-lærer, som faktisk har fått en hel skole på Kjelsås oppkalt etter seg, bestemte seg en dag at han skulle sykle på jobb. Dette endte med en kraftig svipptur innom en brutal bildør, og så en virkelig hyggelig tur på et (med god grunn) ikke navngitt sykehus i Norges hovedstads østre del. En tid gikk og som den bajasen han er, skulle han selvsagt VISE oss hvor han hadde fått slått seg så kraftig at han måtte på sykehus... Selvsagt måtte dette være den øvrige delen av låret, og etter en del fnising fra klassens jenter, sto han der i sin liflig fargespraglende underbukse som var alt fra tiltrekkende. Det var av den typen mange kaller bokse-bukse - idiotisk ord, men det får så være - og så egentlig ikke så verst ut med en gang øyet begynte å skille ut nok væske. Joa, ikke noe galt i dette, for han fikk samtidig sagt sin mening om bowsere der han sto med buksa på anklene. Uansett, den ekle biten (yup, there has to be one of those in here!) var at hans rumpehår også hang et stykke under der det vanligvis skal! Ut av hans underbukse og nedover hang det lange, tykke tråder med rumpehår, og når jeg da går hjem for å se på mine egne rumpehår, ble jeg mektig forbauset! Hvordan skal jeg tolke disse signalene?
     Dargor

Dette er helt normalt i din alder. Det forårsakes av en haug ting i kroppen din som kalles «hormoner», og er «forelskelse til lærer av samme kjønn». Hvis dette er noe du ikke klarer å leve med, finnes det en metode for å bli kvitt forelskelsen, og da henger du først opp to kroker i taket på kjøkkenet hjemme hos deg. Merk kjøkkenet, gjør du dette i stua vil du ende opp med rumpehår lengre enn et vondt år. Når krokene er hengt opp, knytter du sammen alt rumpehåret ditt og henger deg fast, opp-ned, i den ene kroken. Så henger du der til moradi kommer hjem, og ber henne feste seg selv via kjønnshårene i den andre kroken. Av en eller annen grunn fører dette både til at din forelskelse og dine rumpehår forsvinner. Ikke at du spurte om hjelp til noe av dette, men det var sannelig morsomt å se for seg.
    Kryptiske Kryptor fra Krypten har talt.

Ereksjon

Jeg er en gutt på 16 år som får ereksjon når jeg ser jenter i 6-8 års-aldern, hva skal jeg gjøre for å unngå dette?
     Jon lubben

Ereksjon er egentlig noe så enkelt som at masse blod pumpes inn i heslige svamplegemer i kjønnsorganet ditt. For å unngå ereksjon må du altså hindre denne blodoverføringen. Det gjør du enkelt ved å sørge for mangel av blod i kroppen til slike overskuddsforetak, noe man lett får til ved å sage av seg andre kroppsdeler, som armer, føtter eller hoder.
    Kryptiske Kryptor fra Krypten har talt.

Kløe

Når skal det slutte å klø?
     Blodil

Når hele greia faller av. Ta det med ro, det skjer før du aner ordet av det.
    Kryptiske Kryptor fra Krypten har talt.

Undulater og bestemødre

Hei jeg er en 12 år gammel gutt som digger siden din mer enn hva jeg digger Eminem. Men jeg har noen problemer. Undulaten min Kalle er så innmari sexy, når jeg slikker han blir jeg ru oppå tungen, det føles godt. Av og til lar jeg han hakke rundt på pikken min, mens jeg leser "Cupido" for kåte husmødre, som jeg fant i skapet til min bestemor.
     Kjell Telte

Du sa du hadde problemer. Du glemte å nevne dem. Jeg mener, undulat, slikking og hakking og sånn ... dækkeno' probb, lissom.
    Kryptiske Kryptor fra Krypten har talt.

Menn og sminke

Si meg, hvorfor bruker ikke menn sminke?
     crackerbecker

Fordi det ikke hjelper dem. Menn er stygge uansett hva de prøver på.
    Kryptiske Kryptor fra Krypten har talt.

Deflorering

Hva er å deflorere?
     nysgjerrig

Å deflorere kommer fra ''to deflower'' som opprinnelig betyr ''å ta blomsten av'', men som i dagligtalen betyr å ha seg med ei jomfru, eller mer nøyaktig: Å trenge gjennom jomfruhinnen.
    Kryptiske Kryptor fra Krypten har talt.

Negerporno

Hvorfor er det så lite negerporno?
     Per Vo

Negre er mørkhudete, og i de mørke settingene porno er i, vil man knapt se noen ting, og det å ikke se noen ting tenner jo ikke noen. I tillegg er porno stort sett produsert av hvite, for hvite, siden hvite nedlater seg til å onanere foran en TV-skjerm, hvor negre i mye større grad benytter tiden sin til å faktisk ha sex, og ikke bare drømme om det.
    Kryptiske Kryptor fra Krypten har talt.

Sex med moren din

Kommer jeg noen gang til å få ha sex med moren din igjen, etter sist gang faren din tok oss på fersken liksom??
     Mammadunker

Det ser ut til at mailen din har blitt feilsendt. Jeg har bedt tragisk.com-mannskapet videresende den til dens rettmessige eier; datteren til Valgerd Svarstad Haugland.
    Kryptiske Kryptor fra Krypten har talt.

Den jeg elsker

Kommer jeg noen gang til å få den jeg elsker??
     Jonius

Følg med, da, mann. Den henger jo fast på deg allerede.
    Kryptiske Kryptor fra Krypten har talt.

Mark i anus

jeg har noe i anus som klør, likner på små hvite makk på 1cm. hva kan jeg gjøre for å fjerne disse ? er de farlige ?
     lurende

Du må ikke finne på å fjerne dem, mann! Her sitter du, bokstavelig talt, på ei gullgruve. Du er en av veldig, veldig få som har tilegnet seg denne veldig sjeldne ormen som livnærer seg på avføringen din og ikke lar noe ligge tilbake. Som et resultat av dette vil du så lenge du har et tilstrekkelig antall der bak ikke lenger ha behov for å gå på do og bommelomme. Med tiden vil disse formere seg, og du kan trygt skrape av et lite antall. Dette kan selges for skyhøy pris til travle mennesker som forretningsmenn og maratonløpere.
    Kryptiske Kryptor fra Krypten har talt.

Dimensjoner på kroppsdeler

hei.. hvorfor har jeg en sånn liten tiss? og stor rompe.
     allah/budda

Det har du ikke, det er bare et synsbedrag skapt av at du har stappet den ene tingen inn i den andre.
    Kryptiske Kryptor fra Krypten har talt.

Pupper med hår

Hei Kryptiske Kryptor fra Kryptonittoniske Krypton! Jeg liker damer med hår på puppene. Det gjør at de blir mykere. Jeg liker å luske i brysthårene deres (ekstra bra hvis det er litt gammel melk der). Jeg regner med at dette er normalt, og håper på at du skal bekrefte dette. Liker du også damer med hår på puppene (gjerne en litt gammel melk i)?
     puppehåret

Hvis du føler at puppene du klår på bør være mykere, er det kanskje på tide å begynne å fofle etter damer uten silikonimplantat og nagler i puppestellet. Selv takker jeg pent nei til både dette og hår.
    Kryptiske Kryptor fra Krypten har talt.

Å tenne på (seksuelt, så klart) kongler

Hei, jeg er en gutt på 17 fra Voss, og jeg lurer på.. er det normalt at når jeg er på jakt i skog og villt at jeg tenner på å se kongler? Jeg synes de ligner på små jenter, og jeg har flere ganger prøvd å stikke mitt kjønnsorgan i konglene. Jeg har heller aldri hatt sex med en onkli jente, men en dag møter jeg drømmejenten!
     Hellige Kjell fra Voss

Jaså ... så en dag møter du drømmejenten. Joda, det stemmer da det, men det blir liksom med det møtet, og selv det møtet varer bare til hun har gitt deg vekslepengene og ber deg flytte deg så resten av køen kan slippe til.

Ellers er det like normalt å tenne på kongler som det er for normale folk å være på jakt i skogen. Især på langrennsski. Om sommeren.
    Kryptiske Kryptor fra Krypten har talt.

Rektum i armhulen

Synes du ikke at det ville vært meget praktisk å ha rektum i armhulen? Da kunne man stå å drite! Om man bare kunne gå til legen å flytte rektum i dag!!
     Rektums Venner

Det er praktisk sett mye lettere å drite stående med rektums nåværende plassering. Skulle du stått og driti ut av armhulen hadde ekskrementene dine bare rullet og gnidd seg nedover hele siden på kroppen din, og det høres ikke særlig praktisk ut, spør du meg.
    Kryptiske Kryptor fra Krypten har talt.

Hvorfor kvinner?

Hvordan har det seg at vi menn blir kåt på kvinner? Og hvorfor? Vi har jo tross alt våre egne hender til å tilfredstille oss selv. Så hvorfor er det så mye bedre at kvinner gjør dette?
     Mad-Pad

Kvinner er mer tiltrekkende enn hendene dine.
    Kryptiske Kryptor fra Krypten har talt.

Tedrikking

Hvorfor gjør det vondt når jeg drikker te?
     Olga (87)

Det er fordi te skal drikkes lettere varm, og ikke helles kokende inn i skjedeåpningen.
    Kryptiske Kryptor fra Krypten har talt.

Uønsket sivilstatus

Hva er grunnen til at jenter ikke vil ha meg?
     Stygg faen med kondomer

Du lukter.
    Kryptiske Kryptor fra Krypten har talt.

Mensen som leskedrikk

Hei Kryptor. Som alle vet er mensen verdens beste drikke, men hvor får man egentlig tak i dette, og er det sant at en liter gull-mensen er verdt en tønne med gull?
    Laffen

Det der er bare ekkelt, skikkelig ekkelt.
Uansett, hvis det er menstruasjonsvæske du er ute etter, kan du alltids spørre kvinner som er i den gitte perioden. Siden de sannsynligvis vil avslå ditt ønske mer eller mindre høflig, kan du heller begi deg inn på offentlige toaletter for det kvinnelige kjønn og rote litt rundt i avfallsdunkene der inne. Muligens vil du finne noen innpakkede bind som inneholder det du av en eller annen grunn begjærer.

Når det gjelder gull-mensen må jeg nok skuffe deg. Det er ikke verdt særlig mye før du får destillert vekk mensvæsken, da det er gull normale folk er ute etter, ikke mensvæsken. Søk hjelp.
    Kryptiske Kryptor fra Krypten har talt.

Bildør, penis og aspartam

Hei Kryptor. Her forleden prøvde en kamerat av meg å åpne en bildør med sin erigerte penis. Det syns jeg var litt ekkelt, med tanke på at det var en rusten 83-modell (tror jeg) Opel Manta. Men det jeg egentlig lurte på var hvor kan jeg få tak i store kvanta med stoffet aspartam?
    Hænsi

Store kvanta oppbevares nettopp i nevnte bil, og du vet jo hvordan du skal få opp døra, så det er bare å kjøre på. Pass på å gjøre dette i et tett befolket område med flest mulig folk som vitner (gjerne også de med politiuniformer på).
    Kryptiske Kryptor fra Krypten har talt.

Når den forelskede blir oversett

Ka gjør du hvis han du er forelska i overser deg, sjøl om du har vært god venn med han før du blei forelska i han? Håper på ett kryptisk svar
    Lise

llr43 ``3´5dsd anthhhr ishba ekt7n fabel4r3 kepphepp diziz u571 dees trååååj mii1..!:.* Øæææ Fåll vånns 1N malaaaivVv ajæ vvV inn333r piessez dææetsfå rlu zezzz8 ..! =W

Noe mer kryptisk enn det er jeg ikke i stand til å få det. Kontakt meg igjen når du har dechiffrert koden, så skal jeg faktisk svare på spørsmålet ditt.
    Kryptiske Kryptor fra Krypten har talt.

Utseende

Jeg lurer på.... hvordan ser den perfekte jenta ut?? Og siden jeg ikke har sett han før, så lurer jeg på hvem som er mannen i mitt liv... Og....er jeg egentlig pen?
    Masekråka 16

Hvordan den perfekte jenta ser ut, er oppe til hver enkelt. For eksempel har den perfekte jenta i mitt hode åtte sett pupper, hvor noen er fordelt rundt på ledige plasser på føttene og kanskje én i pannen.

Når det gjelder mannen i ditt liv, er jeg ikke sikker på om jeg har lyst til å fortelle det, da bare det å få vite denne informasjonen vil ødelegge livet ditt mer enn nødvendig. Uansett; hvis du (i byen du bor i) går to kvartaler nedover og finner den fjerde smale gata til høyre for disse, vil du ved siden av noen pappkasser og et par tomme dunker spylevæske finne en mann med en noe lav personlig hygiene, men med desto større karisma. Dette er mannen i ditt liv. Om du vil ha ham, er en annen sak, det er han som er den du spør etter.

... og på spørsmålet på om du er pen, burde vel det være besvart med tanke på hvem som faktisk ender opp som mannen i ditt liv. Præhæhæ.
    Kryptiske Kryptor fra Krypten har talt.

Stønning under sex

Heisann! Jeg lager bare lave stønn når jeg har sex. For noen dager så jeg min første pornofilm, hvor det gikk i skriking og navnkalling (stygge ting) på høyt nivå og høyt volum. Det jeg lurer på er hva som oftest foretrekkes, svake, sexye stønn, eller vekking av naboene!? Hvor gammel er du, forresten? Jeg liker eldre menn..
    villvakkerogvennlig@homtail.com

Litt spesiell formulering ... du sier du så din første pornofilm ... personlig ville jeg ha valgt å si "den første pornofilmen jeg har sett" og ikke noe som kan indikere at du så den første filmen du selv medvirket i. Oi, jeg skulle kanskje ikke avsløre det?

Uansett, høylytt stønning og ulende hyl er alt annet enn negativt for din seksuelle opplevelse. Både du og din partner vil nyte godt av dette. Ikke bare gir det økt stimulans og lar deg få en større hel-kropps-orgasme, men det gir også typen din bedre innlevelse og nytelse. Gi faen i naboene, hvis de kommer og klager, så inviter dem inn.
    Kryptiske Kryptor fra Krypten har talt.

Kameratens Barbara

Er det uansvarlig ifølge din mening å voldta den oppblåsbare barbaraen til kompisen din? Ikke bare det, men også plassere tre vinflasker oppi dens vagina og to i dens anus, og deretter knyte hodet dens sammen og trøkke det inn bak brystene hennes? Bare lurer siden en klassekamerat har tidligere blitt utsatt for denne uheldige hendelsen. (dukken hannes da altså.) Og bør han få videre hjelp av psykiater eller annmelde forholdet? Vi føler dyp medfølelse for vedkommende og vi kan tydelig se at han trenger en eller annen form for terapi. Eller bør han kanskje få en ny dukke for og kompansere for tapet?

Dette har for det første ingenting med uansvarlighet å gjøre, da snarere uhøflighet. Du har bare ikke seksuell omgang med andre folks plastobjekter! Da blir det en ganske annen sak å knyte de forskjellige legemsdelene hennes sammen og leke seg med vinflasker, det er jo bare gøy. Hva terapi angår fortjener stakkaren kompensasjon. Dere kan jo alltids prøve å gi ham ei ordentlig berte som heter Barbara (sjekk porno-annonsene i Dagbladet) og se om han merker forskjell. Hvis ikke trenger han seriøst terapi. Og en ting til; ikke propp den nye barbaraen full med vinflasker.
    Kryptiske Kryptor fra Krypten har talt.

Pungen inn

Hei!
Jeg er en (erfaren) gutt på 20 år, men jeg har ett spørsmål: skal jeg stappe inn pungen også ?

    boksengår@hotmail.com

Hvis du seriøst får plass til pungen, synes jeg mektig synd på deg. Da er det enten noe galt med størrelsen på ditt kjønnsorgan, eller bæra di sitt. Høyst sannsynlig begge deler. Så for at hun skal få noe følelse av det i det hele tatt, kan du bare sende inn pungen med resten, og hvis du er i godhumøret kan du se om du får lirt inn albuen også.

Stakkars kis ... det blir jo som å hive ei grillpølse inn i en tunnel ...
    Kryptiske Kryptor fra Krypten har talt.

Å behage kvinnen

jeg lurer på hvordan jeg kan gjøre det deiligst mulig for en jente på en sexuell måte....
    Didlie

I ditt tilfelle? Bli munk.
    Kryptiske Kryptor fra Krypten har talt.

Hundens anus

er det normalt at jeg stikker alt fra tre til åtte fingre opp anus til hunden min når jeg blir jævla kåt og dama ikke vil?
    Monster

Hei, heller hunden din enn deg selv.
    Kryptiske Kryptor fra Krypten har talt.

Insekter i kjønnshåret

God dag !
Jeg opplever store problemer for dagen.
"The Case" er som følger :
Det er masse store spyflue-lignende insekter i kjønnshåret og i rævskjegget mitt. hva skal jeg gjøre ?
Jeg har prøvd alt fra "Radar" til pepperspray... hva skal jeg gjøre ?

    bugspray

1) Finn tak i rødsprit
2) Hell rødspriten i et badekar
3) Bad (husk å ta av deg alle klærne først)
4) Reis deg opp og tenn på deg selv
5) Du vil få det forrykende morsomt.
    Kryptiske Kryptor fra Krypten har talt.

Noen som passer for meg?

Finnes det noen damer der ute som liker meg?
    kimjep@hotmail.com

Jepp, men så er de da også langt der ute. Ha ha ha!
    Kryptiske Kryptor fra Krypten har talt.

Pølse og smelting en viss plass

Viss man tar en pølse av rent kjøtt med bacon rundt, og smelta den i rompa di, kommer den likevel til å vere spiselig?
    Telenor pølse

Med tanke på at jeg ikke har ei "rompe", så ja.
    Kryptiske Kryptor fra Krypten har talt.

Opphisselse av vindu

en i klassen mn blir kåt av å hoppe inn og ut av vinduet, hva kan grunnen vere?
    psykisk fraverende

Grunnen kan være at han opp gjennom hele oppveksten har sett foreldrene gjøre det samme, og at han således har blitt vant til at det er slik man skal bli opphisset. Merk at dette kan være grunnen. Grunnen kan likegodt være at de ikke har dør hjemme og at han generelt blir kåt av alt og alle til alle døgnets tider.
    Kryptiske Kryptor fra Krypten har talt.

Venninner som er kåte på hverandre

Jeg har ei vennine som var så kåt på meg hele tiden, men nå liker hun meg ikke lenger, og nå er det jeg som er kåt på henne hele tiden...hva skal jeg gjøre for å få hun kåt på meg igjen?
    Ei som itj e lespisk

Ta masse bilder av kroppen din, i naken tilstand, selvsagt, og send dem til meg. Så skal jeg formidle dem videre til venninnen din. Det vil gjøre henne kåt på deg igjen.
    Kryptiske Kryptor fra Krypten har talt.

Bobler i badekaret

Hei, jeg er en fortvilet gutt (eller "gutt"), som lurer på hvor alle boblene i badakaret mitt kommer i fra. Og det er ikke et boblebad jeg har! Jeg er klar over at dette har noe med gass å gjøre, men hvor i helsike kommer de fra??!
    Prompen

Noen badekar har en innebygd funksjon slik at når de kommer i kontakt med homofil hud utskiller vannet bobler som en forsvarsmekanisme. Det er derfor det kommer bobler fra badekaret ditt.
    Kryptiske Kryptor fra Krypten har talt.

Overgrep fra lærer

Jeg har e lærer som heter **** og han klår stadig på meg og noen kompiser. I tillegg har han en hårdott midt på hodet. Hva kan gjøres???
    Supreme Overlord

Få ham til å klippe eller barbere bort hårdotten. Dette vil gjøre at han mister all lyst og vil slutte å klå på deg og kompisene dine. Teit navn har han også.
    Kryptiske Kryptor fra Krypten har talt.

Sex med eldre damer

Er d normalt å like 40 år gammle damer når jeg selv er 16??? Jeg digger gamle damer....har prøvd sex med noen og d var godt!!
    Eirik 16

Uttrykket "normalt" er egentlig et relativt vidt begrep. Det noen ser på som ille og ekkelt kan for noen andre virke helt og totalt "normalt". I ditt tilfelle vil jeg ikke kalle det normalt å ha sex med folk som er over dobbelt så gamle som deg. Prøv deg heller på de under 30, så blir du ikke sett på som unormal.
    Kryptiske Kryptor fra Krypten har talt.

Hvordan få ei jente til sengs

hvordan får man ei jente til å ha sex med gutter.
    denis

Det vanlige er å få de til å konsumere store mengder alkohol, ellers vil et kraftig slag i bakhodet føre til at de blir litt enklere å ha med å gjøre.
    Kryptiske Kryptor fra Krypten har talt.

Gass under samleie

Tror du det merkes hvis det kommer illeluktende gass fra min "rektum moralis" mens jeg har seksuell (v)interkurs med en mann som tilfeldigvis har trengt seg opp i min sylbrede anus? (Han er neger for faen!!!)
    Moskva Marit

Jeg vet ikke helt hvor mannen din pakker hyrdestaven sin, men rectum moralis er ikke noe sted på kroppen som er klinisk bestemt. Hvis du tenker på overgangen mellom Anus og Rectum, kan det hende, men det vil i såfall kun skje idet han fjerner penis fra analåpningen.
    Kryptiske Kryptor fra Krypten har talt.

Sæd

ka e egentlig SÆD????
    kåt gutt

Sæd er en kombinasjon av en alkalisk og meget proteinrik væske som skilles ut fra prostata og spermier som kommer fra testiklene. Disse møtes under en seksuell akt eller ved onani og utskilles gjennom urinrøret.
    Kryptiske Kryptor fra Krypten har talt.

Tid før utløsning

Hei o store Kryptor.
Lurer på en ting jeg: Hva er grunnen til at noen kommer (seksuelt) fort, og noen seint? (eller aldri)

    nysgjerrig

Dette kommer an å din tenning på motparten. Er motparten såpass stygg at du har vanskeligheter med å holde brekningene tilbake bør du vurdere et nytt forhold. Hvis du tviholder på at kjærlighet gjør blind, kan du bare legge en pute over hodet hennes og et pornografisk blad oppå der igjen. Det kommer nok til å sørge for litt mindre venting på deg... PS: Det var deg du snakket om, var det ikke?
    Kryptiske Kryptor fra Krypten har talt.

Penis og sandpapir

jeg bare lurte på Hvordan et penishode ser it etter at du har ronka i 2timer med Sandpapir av groveste sort..?'
    Egon 42år

Hvis du bruker aller, ALLER groveste sort (som bare finnes på en snart konkurs landhandel i indre Namibia), vil du etter anslagsvis drøye en time og tre kvarter med intens masturbasjon oppleve at det begynner å hagle med tusenlapper ut av ditt urinrør. Prøv, så skal du se! For øvrig ser da penishodet litt ut som Gro Harlem Brundtland.
    Kryptiske Kryptor fra Krypten har talt.

Godt å gå på do

Hvorfor er det så godt å gå på do?
    En grønn bæsj

I hele anus ved urinåpningen finner vi nerveender som er designet for å virke seksuelt opphissende. Disse blir selvsagt stimulert ved avføring, og det at prostatakjertelen, en annen erotisk kjertel, er lokalisert rett i kontakt med endetarmen gjør ikke akkurat situasjonen bedre (selv om det jo er akkurat det det gjør).
    Kryptiske Kryptor fra Krypten har talt.

Det som gjør en gutt til en gutt

hva er det som gjør en gutt en gutt?? er et kuken eller??
    rompa til kua i toten!

Det er i grunn penis og majoriteten av hormonet testosteron som gjør en mann til mann, og siden du tydeligvis ikke har noen av delene på rett sted, kan det hende at noe fryktelig kommer til å skje med deg innen få dager.
    Kryptiske Kryptor fra Krypten har talt.

Forhold med klassekamerats mor

Peace Kryptor! Jeg har nå vært sammen meg ei nydelig 33-åring i snart to måneder, og vi har et fantastiskt sex-liv. Men problemet er sønnen hennes, som går i klassen min, han har akkurat oppdaget forholdet vårt, og truer med og banke dritten ut av meg! Hva skal jeg gjøre? Skal kjærligheten seire...?
    Frustert 16-åring...

Det du gjør er følgende:

1: Gå bort til drittsekken og bruk disse ord mens du gliser bredt og klår deg i skrittet: "Morra di lager god frokost!"

2: Ta imot all den bank du kan få. Dette øker smerteterskelen, og siden du er sammen med ei på 33 tror jeg det kan trenges.

3: Stikk hjem til hans mor og fortell hvorfor du ser mer herpa ut enn vanlig.

4: Sitt ned og nyt politianmeldelsen, slutten på hans økonomiske støtte og frihetsberøvelsen som følger.

Håper du gjør alt dette og føler deg mye bedre etterpå. Til slutt noe til ettertanke: Du er meget ung, og tenk over at personen som skal banke deg faktisk har kommet ut av det du dasker på på de sene kvelder. Å finne seg noe "litt" yngre kan være en mulighet...
    Kryptiske Kryptor fra Krypten har talt.

Smak på egen penis

Hvorfor i hælvete er det så rar smak av tissen min?
    Falleri Fallera Ona9 Onana

Dette kommer av at du ikke vasker penis. Siden du bare måtte ned og smake på faenskapet, kan det tenkes at Plumbo eller andre sterkt basiske løsninger kan brukes. Fungerer ikke dette vil jeg råde deg til å finne frem tennvæska og sigarettenneren umiddelbart.
    Kryptiske Kryptor fra Krypten har talt.

For stort inntak av sjokolade

Jeg har et alt for stort inntak av sjokolade etc. Dette gjør at den ellers så slanke og perfekte kroppen min ligner på en klump med brøddeig. Hva skal jeg gjøre?
    Modell-81

Det du skal gjøre er å stikke opp til nærmeste psykologiske klinikk og si at noen i familien tvinger deg til å spise. Da kvitter du deg med familien din, pluss at du får en slankekur uten like. Det beste av alt er at det er sponset av Staten, og at du slipper å ta livet av deg på egenhånd fordi du eser ut.
    Kryptiske Kryptor fra Krypten har talt.

Fot i endetarmsåpning

Jeg får ikke foten ut av rompa, hjelp!
    Den sitter fast for faen!

Dette er litt utenfor mitt felt som allviter da det trenger fysisk assistanse. Jeg kan jo for så vidt likevel komme med råd, så siden det er din egen fot, anbefaler jeg amputasjon av foten, men la for all del fotstumpen stå igjen i rumpa. På denne måten kan du hele tiden gå rundt med din personlige stol lett tilgjengelig, på samme måte som apene. Når hjernen din allerede er på primat-stadiet, hvorfor ikke la kroppen følge etter?
    Kryptiske Kryptor fra Krypten har talt.

Ekstra kjønnsorgan

Lurte på om det var mulig å evt. få satt på et ekstra kjønnsorgan i hodet, slik at man... øh... nei glem det.
    Randolf

Ja, jeg tenker vi gjør nettopp det.
    Kryptiske Kryptor fra Krypten har talt.

Chips i kroppshull

hei kryptor!!!!
eg og dama mi hadde det litt gøy en dag. det vi jore var å putte chips opp i skrittet hennes og ræva mi!!! masse av chipsen har blitt smuldra opp, KA SKAL VI JØRE MED DEN SMULDRA CHIPSEN?????

    egyptor

Nå som skjeden er skadd og skaden er skjedd, er det lite man kan gjøre for å reversere prosessen. Det du kan gjøre, er å svi den oppsmuldrede chipsen, fordi forkullede chipsbiter kommer mye lettere ut enn vanlig chips. Jeg anbefaler en skjærebrenner som du kan få "låne" hos sveiseren, da temperaturen på være tilstrekkelig høy for å kunne forkulle chipsen skikkelig. Denne metoden kan medføre visse bivirkninger. Ønsker du å vite disse, spør igjen. Forvent seks til tolv måneder før svaret kommer. Innen den tid har chipsrestene slått rot og har begynt multipliseringen, så jeg anbefaler deg egentlig å gå rett til verks.
    Kryptiske Kryptor fra Krypten har talt.

Størrelse på en penis

hva r normal lengde på en menneske penis? ja jeg sa menneske ikke din penis som ikke r større enn en nano meter i lengde og diameter
    dethaddeduliktåvisstdet

Du er stor i kjeften, gutt. Kompenserer du for noe, mon tro? Siden du ikke spesifiserer om du ønsker å vite lengden på en erigert penis eller en i "standby"-mode, får du et gjennomsnitt som er 11,6 cm.
    Kryptiske Kryptor fra Krypten har talt.

Ingen gutter vil ha meg

Jeg er 1.43 og veier 92 kilo, alle kaller meg stygg og ingen gutter vil ha meg? Hvordan skal jeg vokse å samtidig gå ned i vekt?
    Ufornøyd

Det finnes sånne greier du kan pakke på føttene og skru dem litt lengre for hver dag. Dette er hinsides vondt og er ikke å anbefale (du ender dessuten bare opp med overdrevne lange føtter). Du kan derfor bare gi blaffen i voksinga. Å gå ned i vekt er også et bortkastet prosjekt, i hvert fall for din del. Det du kan gjøre, er å lære deg å gå på siden. Teip så fast en fotball (som du har tegnet et ansikt på) på den siden av deg som peker opp, og lim på noen sko på den andre siden. Siden du er breiere enn du er høy vil du da se normal ut. Skjønte du ikke hva jeg mente, glem det. Skjønte du hva jeg mente, glem det likevel.
    Kryptiske Kryptor fra Krypten har talt.

Det seksuelle med biler

Hei Kryptor! Jeg har et litt uvanlig problem. Tingen er at jeg tenner på biler! Jeg har ved flere anledninger stukket kuken inn i eksospotta på forskjellige biler. Det er ganske vanskelig, men det er sååå digg. Tror dette er ganske uvanlig. Kan du gi meg noen tips hva som er galt med meg?
    Bilkjøter`n

Hmm.....Du tenner på biler, kanskje det er det som er galt med deg?......hmm....JA!
    Kryptiske Kryptor fra Krypten har talt.

Kjærlighet og sånn

Jeg er forelsket i en gutt som er 2 1/2 år yngre enn meg, men jeg er veldig i tvil om han er intressert for han viser begge deler, hva bør jeg gjøre?? det er nesten umulig å prate med han..
    Pelle

Hvis det er tilnærmet umulig å prate med ham, hvorfor i helsike bryr du deg om ham da? Det er tydelig hva du er ute etter, ja ... men så har han da også vist deg "begge deler".
    Kryptiske Kryptor fra Krypten har talt.

Steiner i anus

hvis jeg stapper småstein gjentatte ganger opp i anus, kommer de da ut igjen?
    stein

Det beror på hvor langt inn du dytter dem. Bruker du spett først kan du få videt ut anus nok til å kunne få småsteinene vesentlig lenger inn. Det finnes også andre metoder å utvide fisringen på uten at jeg skal gå inn på det. Hvis du så får stappet inn en fin liten dunge steiner vil det sannsynligvis danne seg et naturlig rom for dem ved siden av endetarmen hvor de ligger og godgjør seg. I så fall vil de ikke komme ut igjen, men isteden skape en gedigen forstoppelse som kun kan gjøres slutt på hvis steinene fjernes med kirurgiske inngrep. Så til syvende og sist vil nok steinene komme ut igjen, ja.
    Kryptiske Kryptor fra Krypten har talt.

Milt

Øy! For en stønn siden fant jeg ut at jeg hadde noe genialt kalt en milt. Hva gjør denne milten?
    Arne D

Ingenting, ta den ut med vanlig syutstyr og gjør hva du vil med den. Kast den, selg den, tenn på den. Bruk fantasien. Det er bare den som setter grenser. I ditt tilfelle kommer grensen temmelig kjapt.
    Kryptiske Kryptor fra Krypten har talt.

Tømme seg

Når man har sex (selvsagt uten kondom), og kommer (helst ikke inni dama da hu ikke går på pilla heller, alt sånt er pysete), hvor skal man tømme seg hen? Jeg så på film en gang at mannen tømte seg i munnen på dama, er dette bra?
    Grønn

Inn i øret eller neseboret høres ut som en festlig idé. Ellers kan du samle alt i en liten vase og gi det til din mor i julegave.
    Kryptiske Kryptor fra Krypten har talt.

Blåkopi

Jeg vil ha silikon i den høyre puppen for å bli litt mer lik Britney Spears. Hvor kan jeg henvende meg for å få dette til?
    Fortvilet 83-modell

Vent noen år, og Britney Spears kommer til å lide Michael Jackson-komplekset. Hvis du fremdeles vil prøve å etterligne henne da, kan du alltids vaske deg i parafin og tenne deg en røyk.
    Kryptiske Kryptor fra Krypten har talt.

Nabo og aldersforskjell

Jeg er forelsket i naboen. Han er ganske mye eldre enn meg.
    Fortvilet 83-modell

Jaha. Du skal jo elske din neste samme hvor mye eldre han er enn deg, så samme kan det være. Kjør på.
    Kryptiske Kryptor fra Krypten har talt.

Mugg på kølla

faaaaen!! jeg har fått MUGG eller noe på kølla!+ at jeg har noe som ligner det jeg har på tunga bak på kukhodet..hva er dette?
    muggen®

Dette er i verste fall en soppinfeksjon. Mot dette kan du bruke medikamenter som f. eks. Canesten. Snakk med legen din, eller enda bedre: Fjern det selv. Slik gjør du det:
1: Ta en skarp barberhøvel.
2: Dra tilbake forhuden din og legg høvelen ned mot soppen du har der nede.
3: Trekk forhuden tilbake over høvelen.
4: Trekk høvelen til deg med en kjapp, krampeaktig bevegelse. (Barberskum trengs ikke siden det blir vått nok.)
5: Nå kan du fjerne døde hudslingrer som henger og slenger. Dette er normalt, og du kan godt bruke saks.
6: Nå har du sørget for å skape bedre ventilasjon enn du noengang har hatt. Du merker det sikkert ikke helt med det første, men så må du jo gi blodet...jeg mener..."Fuktgiveren" sjansen til å koagulere.

Lykke Til!
    Kryptiske Kryptor fra Krypten har talt.

Liker gutter tykke jenter?

Hei, jeg liker gutter, men gutter liker ikke meg, er dette fordi jeg er litt "rund" i kantente, liker gutter tykke jenter? hvorfor viser alle sammen avsky når jeg inntar måltid. Er dette fordi jeg ikke liker å bruke kniv og gaffel?
    bitch14

Nylige tester tilsier at gutter i større grad liker damer som har litt mer rundt livet enn det modellene har å tilby. "Mye å ta i, mye å bli glad i", sier mange. Problemet oppstår imidlertid når du inntar for mye mat. Dette fører til enorm fedme og gjør deg sterkt utiltrekkende. Kniv og gaffel er en fordel ved inntak av mat. Bare se hvordan de har det i den tredje verden. Prøv noe mer originalt. Revefôr gjennom slange fungerer ganske bra.
    Kryptiske Kryptor fra Krypten har talt.

Eliminering av homofil klassekamerat

hallo kjære orakel! jeg har en stygg gutt som sitter bak meg i klasserommet som jeg tror jeg homo. hva skal jeg gjøre for å få fjernet denne ekle typen ut av klassen min? jeg er desperat... jeg tror ikke lærern min leif liker han heller!!
    honky tonken

Det du kan gjøre er å mobbe stakkaren til han føler seg for ille til mote og bytter skole. Dette er meget slemt og tar ofte altfor lang tid. Gå derfor til læreren din og lir av deg en lang lekse om hvor slem og kulten homsen er med deg. Ren og skjær løgn, selvsagt, men her er det viktigste å sette ekskrementdytteren i et dårlig lys. Du har sikkert flere medelever som også vil ha bøgen ut; få dem til å gjøre det samme. Læreren vil tro at homoen er en ekstremmobber (eller late som, fordi han uansett ikke liker eleven) og få ham utvist innen kort tid. Tada! No gay no more. Med homofri sone blir sikkert skoledagen bedre. Og tryggere, ettersom du slipper å leve i konstant frykt for at det sitter en mannlig kåtstamp bak deg og glaner på rumpa di.
    Kryptiske Kryptor fra Krypten har talt.

Brus vs. diaré

er det normalt å drikke brus når mann har et meget stygt exemplar av diare?
    FRA

Normalt? Tja.. Men lurt? Egentlig ikke.
    Kryptiske Kryptor fra Krypten har talt.

Vaskemiddel og mannlig utflod

hei! er dette omo direkte? jeg er en homofil gutt som er lei av at alle guttene jeg går ut med alltid må markere seg ved å få utflod på klærne mine... hvorfor skjer dette? hvordan kan jeg få det av?
    omo-brukende analfreser

Nei, dette er slettes ikke Omo Direkte, så pakk de fordømt heslige spørsmålene dine andre steder! (Og det var da noen særs merkelige guttevenner du har, som presterer å få utflod.)
    Kryptiske Kryptor fra Krypten har talt.

Sopp og andre underlivsproblemer

hjelp!!!d vokser sopp ut av ræva!!har prøvd med radar myggspray,men det funker ikke!I tillegg har j fått noen ekle vortelignene klumper m grønn prikk i midten på penisen min!skal på date med en dame snart,HVA FAEN SKAL JEG GJØRE?????
    kårestygg

DU rekker uansett ikke å gjøre noe med problemet før stevnemøtet ditt, så prøv og hold buksa på da. Etterpå kan du dynke på ræva di og lemmet ditt i Klorin. Det burde renske bort det verste, og du får straks andre ting å tenke på.
    Kryptiske Kryptor fra Krypten har talt.

Jenters syn på gutter

Hva er det jenter kikker på mest når det gjelder utsende til gutter?
    Ørn-Bjørn og Jørn

Knærne. Få dere skikkelig blankpolerte og muskuløse knær, så vil nok jentene legge seg langflate etter dere.
    Kryptiske Kryptor fra Krypten har talt.

Heterofili

jeg liker personer av det motsatte kjønn...men ifølge Arve Juritzen er dette galt....hva skal jeg gjøre?
    Forvirret 19

Du er heterofil, det er ikke noe mer enn det, og dette er helt normalt. Du tok standpunkt i det faktum at Arve Juritzen mener dette er galt. Hvis du er så enormt kørka at du tror at Arves ord er lov, bør du muligens vurdere å ta litt fri fra Big Brother.
    Kryptiske Kryptor fra Krypten har talt.

Sexfantasier

hva er din hotteste sexuelle fantasi? Er du god i senga??
    Spirre

Min hotteste seksuelle fantasi må vel være å se deg krepere. Hvis du hadde fulgt med litt, så ville du ha funnet ut at i min stilling som allviter, har jeg ikke tid til slikt sprøyt. Til ditt andre spørsmål; må jeg bare si at.. ja, det er jeg. Punktum finale.
    Kryptiske Kryptor fra Krypten har talt.

Samleie

Hvordan knuller man?
    Sprekk1

Jeg må bare benytte anledningen til å si hvor modent dette spørsmålet er, og ut av spørsmålets natur velger jeg å anta at personen som sendte dette spørsmålet er 12 år, har ingen skolegang og har så små genetialer at han trenger den undervisningen han kan få.

Slik har man samleie, og hva som skjer under akten:

Noe av det viktigste i et samleie er forspillet. Dette bør aldri neglisjeres. I de fleste tilfeller foregår dette ved at mannen og kvinnen "leker" med hverandre ved berøring og kyssing. Dette resulterer i de fleste tilfeller til at begge parters kjønnsdeler erigreres. I mannens tilfelle erigreres penis' svamplegemer slik at penis blir hard og større. Hos kvinnen erigreres kjønnsdelene med at små slimkjertler rundt de små kjønnsleppene (Labia minora), skjeden (Vagina) og klitoris utskiller et slimaktig sekret som fungerer som glidemiddel. Dette er i den forberedende fasen av et samleie. Etterhvert som klærne faller av blir kvinnens brystvorter harde og sensitive for stimulasjon ved berøring. Clitoris er dekket av et enormt nervenettverk som stimuleres i forspillsfasen og utløser flere hormonelle reaksjoner. Etter en stund med forspill skal den erigrerte penis føres inn i skjedeåpningen (Ostium vaginae) og føres inn og ut til utløsning finner sted. Da vil glansen (Glans penis) stimuleres og forhuden (Preputium) gli frem og tilbake over penis. Da føres sædceller fra testiklene (Testes) som ligger i pungen (Scrotum), gjennom sædlederen (Ductus deferens) og opp til sædblæra (Vesicula semenalis) hvor en ansamling av sæd og slimsekret samles i den begynnende fasen av samleiet. Etterhvert ledes sædsekretet over i urinveiene (Urethra) og ut i skjeden og frem til livmorhalsen (Cervix uteri). Hvis eggløsning har funnet sted vil sædcellene gå gjennom livmoren (Cavum uteri) og ut til egglederne (Tuba uterina) hvor egget sædcellene møtes og smelter sammen. Dette kalles befruktning. Etterhvert fester egget seg til livmorveggen (Perimetriet) hvor et foster begynner utviklingen.

Hvis ikke dette er klart nok får jeg foreslå homofili, hvor det eneste du trenger å lære er at penis skal føres inn i endetarmsåpningen (Anus). Dette stimulerer prostata og fører til seksuell nytelse. Dette kan forøvrig også utføres i et heteroseksuelt samleie hvis dette er ønskelig.

Alt dette skal skolen ta seg av å lære deg, men siden du tydeligvis trenger sukkerbit for å lokke den frem og pinsett for å kontrollere den må jeg si at jeg håper du ikke presterer å reprodusere deg.
    Kryptiske Kryptor fra Krypten har talt.

Jævla kjærlighetsmas

jeg er en jente som liker en gutt veeeeldig godt! jeg har likt ham siden juni 00...og det 'verste' av alt, er at jeg er FORELSKA!!! og i vår (01) fikk jeg vite at han liker meg !!!!! men nå benekter han det..., alle vennene mine som går i klassen hans sier han lyver, og bestisen hans, som jeg også kjenner sier han liker meg...., tror du jeg har sjangs på ham ????? jeg og noen venninner har veldig ofte fester, og han jeg liker + bestisen og en annen har sagt de skal komme på den neste festen...burde jeg slå til da ??? please svar !!!! dette er viktig for meg...
    87Girl in Love

Ja, du bør definitivt slå til. Et godt tips er å ha på seg så lite som mulig, og hele tiden gjøre seksuelle bemerkninger.
    Kryptiske Kryptor fra Krypten har talt.

Porno-kompis

kameraten min må se på porno hele tiden.jeg kan ikke få gjordt en jævla ting med det. Hjelp.
    3inchestall

Svaret er enkelt. Se på sammen med ham.
    Kryptiske Kryptor fra Krypten har talt.

For lite lem

hei... ja vara en pakkisgutt som ar 10 år.... ja har et problem som ja håpa du kan jelpa meg med.... du sjønna.... tissen min er so liten.... hvordan kan ja fo storra tiss?
    pakkisen glenn

Finn fram kjøkkenkniven, sleng lemmet på benken og skjær det av. Lemmet ditt vil så vokse ut igjen, bare større.
    Kryptiske Kryptor fra Krypten har talt.

Hår

Hva er hår?
    kølla

Hår er proteinutvekster som stikker ut over nesten hele kroppen din.
    Kryptiske Kryptor fra Krypten har talt.

Ost. Bare ikke akkurat Norvegia.

Hvordan blir man kvitt flensost?
    Ehhm

Æsj! Vask munnen din!

(Ja, jeg mener det bokstavelig talt!)
    Kryptiske Kryptor fra Krypten har talt.

Oppmuntring til homofili

Hvordan skal jeg få kameraten min til å innrømme at han liker andre menn?
    En kamerat

Ok, dette er hva du gjør:
1) Ring på kameraten din og si at han må komme over med en gang, og si at du trenger ham.
2) Pass på at huset/leiligheten din er tom.
3) Ta på deg ditt tettsittende svarte undertøy (ja, jeg vet du har det gjemt under senga).
4) Når han ringer på, still opp med en rose i munnen.
5) Ta rosen ut av munnen, og si: Jeg vil ha deg, nå.
6) Overlev.
    Kryptiske Kryptor fra Krypten har talt.

Utseende

Hvordan ser du ut?
    ?

Ingen har til dags dato sett den virkelige meg og overlevd..
    Kryptiske Kryptor fra Krypten har talt.

Sjekking og kåtskap

Hei... hvordan sjekker man opp damer på fest......... og bruker damer og ha like lyst på kuk som vi gutter har på fitte?
    Powerkis

Ser man disse to spørsmålene i sammenheng, er det ikke rart det går galt. Prøv og hold dine tanker om hva du begjærer i kvinnen for deg selv når du prøver å sjekke henne opp. "Jeg har lyst på f[sensur] di" er ikke et godt sjekketriks. Ikke for det, det er forskjell på folk, også kvinner, men er det den holdningen du går med, skal det litt mer til før det blir noe på deg. Vær deg selv med mindre "deg selv" ikke fungerer. Isåfall, vær noe du tror vil imponere sjekkeobjektet. Tilpass deg uansett til jenta så dere har rett utgangspunkt. Litt alkohol skader ikke i slike sammenhenger, men ikke skyld på meg om du blir et alkisvrak.
    Kryptiske Kryptor fra Krypten har talt.


Samfunnet og levemåter

I denne kategorien havner spørsmål som omhandler samfunnet vi lever i, og hvordan vi lever, livssyn, hva vi gjør, aseksuelt samspill mellom mennesker (jepp, det finnes) og lignende. Småvanskelig å forklare, men tar du en titt på spørsmålene her, skjønner du nok fort hvor vi vil hen ...

Åhei, så flaut det ble etter denne festen

Når man er på fest, hender det ofte at man (under alkoholrus) har lange og vennlige samtaler med mennesker man egentlig ikke kjenner noe særlig...Når man da "møter" vedkommende på...la oss si skolen...blir det ofte ganske flaut, og man er ikke helt sikker på hvordan man skal hendvende seg til personen (nikke, smile, si hei, stoppe og snakke med, eller bare rett og slett late som ingenting)...Hva gjør man for å unnga å gjøre situasjonen enda mere flau?
     festejente

Hvis det verste du har opplevd fra fest er å ha lange, vennlige samtaler vet du ennå ikke betydningen av ordet «flau», jente. Gled deg til årene som kommer.
    Kryptiske Kryptor fra Krypten har talt.

Jaget av bølle

va skall en gjøre når skolens farligst bølle er ute etter deg?? Og du atpå till er ei frekk satan jente?
     matine

Gjemme deg blant dine egne skrivefeil. Han kommer aldri til å finne deg.
    Kryptiske Kryptor fra Krypten har talt.

Skrivefeil

hvorfor er det så ufattelig mange som ikke kan skrive her? Det er skrivefeil i nesten hvert eneste innlegg!
     Bergil

tragisk.com har beklageligvis veldig mange 14-årige lesere som kappes om å skrive dårligst.
    Kryptiske Kryptor fra Krypten har talt.

Å banke en bokser

En kamerat av meg har netopp blitt med i det norske bokselandslaget, er det da lurt av meg(som er en lat krykkebruker) å prøve å banke han?
     Ankelbrudd

Ja, det er ikke noe problem. Har du noen gang møtt et postbud som prøver å levere et brev til deg utenom arbeidstiden? Så klart ikke. Hvorfor ikke? Folk hater jobbene sine. Folk tar ikke med seg jobbene sine hjem. Kameraten din får slått nok fra seg i landslagssammenheng, og blir kvalm bare av tanken på å slå på fritiden sin. Deng ivei.
    Kryptiske Kryptor fra Krypten har talt.

Livsløgn

Er det sant at hele min tilværelse er basert på en løgn?
     Terje

Å neeeida, Tina, så langt ifra. Øh, Terje.
    Kryptiske Kryptor fra Krypten har talt.

Hvis hvite vil være negre

hvorfor kan ikke hvite mennesker være svarte hvis de vil?
     knud med hesten

Hva skjedde med det gamle skokrem-trikset?
    Kryptiske Kryptor fra Krypten har talt.

Alle mennesker er like

Hvis alle mennesker er like, hvorfor i helvete ser jeg grundig godt forskjell på morra mi og dama? (Begge har bart, men det er uvesentlig.)
     Achkmed Abdula Muhammelfaffel

Alle mennesker er slettes ikke like, selv om likhetstrekk eksisterer. For øvrig vil jeg legge til at jeg er redd du sterkt har overvurdert din evne til å skille moradi og dama di. Ja, og faren din. Sorry, mann, ikke for å ødelegge sexlivet ditt, men ... jo, egentlig, for å ødelegge sexlivet ditt. Hahaha.
    Kryptiske Kryptor fra Krypten har talt.

Om å være normal

Hei, jeg får stadig høre et jeg ikke er helt normal. Men hva er egentlig normal? Jeg klassifiserer normal som midten av alle skrullingene, og deg selv er jo verdens midtpunkt. Så vil ikke du være normal for deg selv, og mer eller mindre skrulling for andre?
     Stian Karlsen

For seg selv, er man alltid normal, fordi man har et skrudd subjektivt syn på seg selv. Det er fortrinnsvis av barn og fulle folk man får høre sannheten. Hvis du vil høre absolutte sannheter om deg selv, bør du altså optimalt oppsøke fulle barn.
    Kryptiske Kryptor fra Krypten har talt.

Rett til å leve, men ikke å dø

det er ulovlig å drepe. hvorfor er det lovlig å redde liv? tenker på de som vil dø..og som prøver, men blir redda i siste sekund. er det ikke jævli urettferdig? alle har rett til å leve, men ikke til å dø. hva er det for slags tøys???
     nano

Det er ingen forskjell på å myrde noen andre og myrde seg selv. Det er i begge tilfeller snakk om mord, og selvmordere ville derfor kunne bli anmeldt for drap, hadde de overlevd drapet selv. Grunnen til at så få folk med selvmordsforsøk bak seg blir anmeldt for mordforsøk, er at slikt tar tid og koster penger i rettssystemet, og sannsynligheten er at de etter hvert selv vil sette seg på den imaginære elektriske stolen og straffe seg selv.

Det er altså lovlig å redde liv, men det er ikke påbudt.
    Kryptiske Kryptor fra Krypten har talt.

Å bli kalt rasist

Jeg er virkelig redd for å bli kalt rassisst lizzom. Så nå har jeg dumpa alle vennene mine og henger bare med utlendinger. Kebab er godt lizzom, men 10 tonn med Machdonaldz er bedre. Hva skal I gjøre a? ..faen i helvete
     Hez

Det skal ikke så mye til å bli kalt rasist i våre dager. Hvis man misliker en neger fordi han er teit, vil mange indikere at du er rasist. Du har derfor gjort et godt valg i å begynne å henge med mange utlendinger. Det som derimot ikke taler din sak er at du har dumpet alle dine norskættede venner. Dette fører til at de, og i ytterste instans også dine negervenner, hvis de er antirasistiske, vil mene at du er rasist overfor hvite. Da sliter du maks, siden du har både innfødte og innflyttede etter deg. Det du altså må gjøre, er å henge like mye med nordmenn.
    Kryptiske Kryptor fra Krypten har talt.

Kjernekar

Er jeg en kjernekar?
     En fyr

Tviler jeg på, i og med at du lukter løk.
    Kryptiske Kryptor fra Krypten har talt.

Naboens raketter

Du som vet alt, hvordan får man idiotiske naboer til å slutte å sende opp raketter kl 5 om natten, når vanelige folk prøver å sove?
     Blythica

Enkelt. Du står opp klokken 04:30, bryter deg inn i huset deres og tenner opp rakettene deres der inne. Det eneste ankepunktet (bortsett fra at du kommer til å brenne inne) er at det omtrent er like vanskelig å sove når nabohuset står i fyr og flamme.
    Kryptiske Kryptor fra Krypten har talt.

Verdens mest leste bok

hvorfor er verdens største svindel, bibelen, den mest leste boken på jorda?
     en som lurer på om han er alene

En gang i tiden var det tabu å snakke om og lese om damer og menn som tok på hverandre. Så dukket Bibelen opp, og inni den var Høysangen. Bibelen fungerer også helt inn i vår tid som skalkeskjul for alle skamkåte folk som vil skjule kåtskapen sin og samtidig skryte på seg et religiøst livssyn.
    Kryptiske Kryptor fra Krypten har talt.

Teit spørsmål

Er kjærlighetssorg bare nok en grunn til å synes synd på seg selv, eller finnes julenissen?
     Håkon

Spørsmål formulert slik er kanskje morsom når du tenker dem ut på bussen hjem, men tenk deg om en gang til før du sender dem. De er faktisk ikke så morsomme.
    Kryptiske Kryptor fra Krypten har talt.

Å hoppe i heiser

Er det veldig farlig å hoppe veldig hardt i en heis som kjører veldig fort som er veldig høyt oppe i et hus som er veldig høyt?
     Veldig spent ...

Bare hvis du gjør det sammen med Moskva-Marit eller alle damene til Rune Rudberg, om han hadde eksistert.
    Kryptiske Kryptor fra Krypten har talt.

Rettigheter ved død

Viss jeg hadde handlet to fulle poser med digg på en eller annen tilfeldig butikk, og jeg hadde blitt påkjørt og drept av, la oss si en Hjem-is-bil rett utenfor butikken, hvem hadde da hatt retten til posene (med digg)?
     Marve

Her gjelder det gamle ordtaket førstemann til mølla får først malt. Eller i ditt tilfelle, førstemann til trafikkofferet får fus på stasjet.
    Kryptiske Kryptor fra Krypten har talt.

Å drite i fylla

nå har det vært en diskusjon her, "Går det ann å drite mens man er full?"
jeg sier nei, du vet svaret eller vil du bare bortforklare din uvitenhet med mange lange ord?

     Hot Herman

Det må da på kontinentaluniversalt hverdagslig grunnlag kunne fastslås at ens tilbøyelighet til å utskille ekskrement av ekstraordinære dimensjoner hva kvantitative egenskaper angår, vil til enhver tid være avhengig av den samlede kvantum av alkoholholdige substanser.
    Kryptiske Kryptor fra Krypten har talt.

Allvitenskap og piercing

O store allviter! siden du vet alt, hva heter søsteren min??
hvor er verst av å pirce kukhode eller å pirce sammen ballene?

     shubbabubba!!

Du har ingen søster. Joda, du har ei du tror er din søster. En stor familieintrige venter i nærmeste fremtid. Da kan du spørre ha-- henne ditt andre spørsmål med det samme.
    Kryptiske Kryptor fra Krypten har talt.

Falsifikasjon og verifikasjon

Hva er din mening angående verifikasjon/falsifikasjon-debatten? Mener du, i likhet med Karl Popper, at falsifikasjon er den eneste rette måten å nærme seg vitenskap på?
     Leif Ole

Karl Poppers falsifikasjonsrutiner kan høres smart ut ved første øyekast, men vil vise seg å være like mangelfull som verifikasjonsprinsippet. Du falsifiserer ikke bare én enkelt hypotese, men flere, og da blir det umulig å påpeke hvilken av dem som faktisk er gal, og hvilke som er riktige. Ønsker du mer kunnskap på dette feltet anbefaler jeg et studium i Examen Philosoficus.
    Kryptiske Kryptor fra Krypten har talt.

Kjønn på barn

Er det gutt eller jente?
     Gravid

Beklager å måtte si det, men du er ikke gravid, du spiste bare for mye i går. Det er utvilsomt mandig nok, men ... ikke noen gutt. Ikke denne gangen. Typen din har for dårlig sædkvalitet til slikt, forresten.
    Kryptiske Kryptor fra Krypten har talt.

Fotball

er fotball en meninigsløs sport?
     ------

Nei.

Fotball har ingen meningsfylt egenverdi, men det holder en av de mest laverestående delene av samfunnet i sjakk. Disse folkene, la oss kalle dem «fotballelskere», ville uten den bedøvende effekten fotball har på dem ha gått til opprør og skapt ugagn. Du har kanskje sett bilder på TV fra utenlandske kamper hvor tilskuere klikker. Dette skyldes som oftest at kampene har blitt noen minutter forsinkede, og abstinensen slår inn.

Ergo, fotball er et nødvendig onde for å paralysere en folkemengde som kunne kostet dere mennesker større problem enn de gjør. Aksepter derfor at det er fotball på TV. Uten det hadde det kanskje ikke vært noen TV-reparatør til å fikse TV-en din. Okei. Der ble jeg for dyp.
    Kryptiske Kryptor fra Krypten har talt.

Antall ting i verden

Hvor mange ting fins det i verden?
     Stue Grisen

Tre. Meg, Grandiosa, og åndsvake folk som sender inn meningsløse spørsmål til meg.
    Kryptiske Kryptor fra Krypten har talt.

Regninger

Skriv REGNINGER les det baklengs. Der ser man hvorfor de ikke er så lett å kvitte seg med.
     Mr. Bombastic

Hvilken del av «Send ditt spørsmål til Kryptor» er det du ikke forstår?
    Kryptiske Kryptor fra Krypten har talt.

Feil

Finner du noen feil?
     Meg

Problemet med å være så ufeilbarlig selv, er at man så mye lettere ser feil hos andre, så ja, jeg ser feil. Mange feil. Især hos deg. Ærlig talt. Sokker skal på føttene, ikke hendene.
    Kryptiske Kryptor fra Krypten har talt.

Lovpugging normalt?

Jeg pugger lover, er det normalt? Jeg hater dem, men jeg kan ikke noe for det! Jeg rett og slett må lære meg lovene relevant i en bestemt sammenheng!
     Dargor

Fy faen, jeg er så jævla lei av alle spørsmål om hva som er normalt og ikke! SELVFØLGELIG ER DET IKKE NORMALT! Du er så jævla unormal at oldemora di angrer på at hun ikke drap seg selv i ung alder for å forhindre at den etterkommende slekt skulle avle noe så sykt unormalt som deg! ALLE I SLEKTA DI SKAMMER SEG OVER DEG!
    Kryptiske Kryptor fra Krypten har talt.

Det sosiale med kino

Hvorfor velger noen å gå på kino når de skal finne på noe sosialt med noen de ikke har sett på lenge? Hvor sosialt er det egentlig å sitte og se på et lerret?
     Twain

Kino er et greit alternativ når du føler deg nødt til å gjøre noe sammen med folk du driter i. Da kan du se på filmen og drite i dem. Supert. Kino fungerer også hvis du er ute etter hahwhop! hos et spesielt individ og må starte på et provisorisk forhold et sted. Kino er således uforpliktende, samt at du kan lære mye av personen ved å høre hva han/hun synes om filmen etterpå. Er personen uenig i din oppfatning av filmen, betyr det at dere er så forskjellige at han/hun ikke er noe å satse på. Er personen derimot enig i det du synes om filmen, betyr det at han/hun driter så kraftig i deg at han/hun heller vil se filmen enn å se på deg. Hvis personen i siste (usannsynlige) tilfelle ikke har noen mening om filmen, fordi han/hun tilbrakte all sin tid med å se på og klå på deg ... da begynner du å nærme deg noe. Da begynner det å bli rimelig sosialt, det skal jeg love deg.
    Kryptiske Kryptor fra Krypten har talt.

Montering av bil

Heisann. Hvordan kan jeg finne ut hvem som monterte min Dodge Challenger RT Convertible 1970 mod i USA?. Jeg vet det er et sted hvor man kan få disse opplysningene. .. mvh L@sse
     Moparman

Det var jo Bob, men han er jo død nå, du kunne jo snakke med broren Charlie, men, nei, han døde akkurat nå. Synd det der.
    Kryptiske Kryptor fra Krypten har talt.

Hva skjer nå?
     Sp..m?

Folk dør.
    Kryptiske Kryptor fra Krypten har talt.

Fremmedord

Fremmedord bør unngås med mindre fundamentet i motivasjonens referanseramme integreres på en relativt differensiert måte. Synes ikke du det?
     Relativt stor beundrer

Oi, hurra, akkurat hva verden trengte; enda en som har snublet over den frasen der på nettet og tror han blir kul fordi han kopierer den videre og later som om han forstår den. Og svaret på spørsmålet du selv ikke skjønner er definitivt «Ja», og siden du virker enig, burde du vært smart nok til å ikke spørre. Jeg hater deg.
    Kryptiske Kryptor fra Krypten har talt.

Utskjelling

For noen dager siden kalte jeg en fyr for en krokanpølsefråtsende krokanjeger som liker jenter med rumpehår. Da ble han streng i blikket og sa jeg skulle skjerpe meg. Jeg bare lurer på ... Hvorfor?
     Werk

Fordi det ikke er særlig snilt å kalle folk for krokanpølsefråtsende krokanjegere som liker jenter med rumpehår. Det fordi de fleste krokanpølsefråtsende krokanjegerne liker gutter med rumpehår, og det er nok her du har truffet et svakt punkt hos denne fyren.
    Kryptiske Kryptor fra Krypten har talt.

Å bli sett ned på

Kryptor, alle ser ned på meg, hva skal jeg gjøre?
     Onkel_baltasar

Finn deg en stige.
Så kjører du den gjennom magen din til du dør av ditt nyervervede, blødende sår.
Så angrer du.
Så finner du deg en annen, mindre humørsyk allviter å spørre i ditt neste liv.
    Kryptiske Kryptor fra Krypten har talt.

Matteinnføring

I min klasse har vi matteinnføring en gang i uka. Forrige gang stod det noe sånt som "Gunn høstet så mange tomater denne uka og så mange denne uka... bla bla bla...". Så kom det da et spørsmål der jeg skulle forklare veksten på tomatene det året (eller noe sånt no'). Jeg begynte da å svare vanlig (den steg da og sank da etc.), men begynte så og skrive en historie, som inneholdt at Gunns feite onkel kom og spiste alle tomatene hennes sånn at hun sulta. Tror du mattelæreren min vil ha noe imot å få denne historien i matteinnføringsboka mi? PS: Jeg fikk 6’er på forrige mattetentamen, og jeg går i 9. klasse.
     Heika-sama

Matematikklæreren kommer til å kose seg med den morsomme historien sin helt til han innser sin egen fedme, noe som vil få ham til å tro at det var din hensikt å skade hans selvbilde. Til gjengjeld vil han skade hele din fremtid ved å ikke bare gi deg strykkarakterer i matematikk, men også overtale dine andre lærere til å gjøre det samme i samtlige fag.

Det var nok ikke så lurt av deg, det der.
    Kryptiske Kryptor fra Krypten har talt.

Mat og sånn

Er sennep, pølse og brød uten lompe bedre enn brød med pølse, uten løk, uten ketchup, med sennep?
     Idun ketchup

Det skulle vel gå meget for det samme. I det første tilfellet vil man i større grad merke fraværet av lompe, mens i det siste vil løk og ketsjup være det som mangles verst.
    Kryptiske Kryptor fra Krypten har talt.

En tragisk rådgiver

Hei! Jeg går på **** skole hvor vi har en meget TRAGISK rådgiver. Ikke bare hans meninger, men det faktum at han går i lær-støvler men sånn cowboy greier bakom (ja, du veit.. sånn ring)gjør han ikke til noe bedre. Han har langt krøllet hår og liker å tro at folk er glad i han. De fleste mener at han er en jævel og psykisk utviklings hemmer tosk, man han ser ikke ut til å bry seg om det for i hans egen lille verdan er han (har han sagt selv) Buddha. HVORDAN FÅR JEG HAN TIL Å GÅ AV, ELLER I BESTE FALL DØ!!!! (Uten at jeg får skylen for det.. vil gjerne ha lagt skylden på en feit homo-dott i klassen min)!
    Lord_ (Bigstartr@hotmail.com)

Lærstøvler, ikke lær-støvler.
Cowboygreier, ikke cowboy greier.
Mellomrom etter parentes.
Utviklingshemmet, ikke utviklings hemmer.
Spørsmålstegn etter et spørsmål, IKKE fire utropstegn.
Skylden, ikke skylen.
Utropstegn innenfor parentesen.
... jeg kunne fortsatt i evigheter.

Skolen din, som du kaller ****, er vel ikke tilfeldigvis ... barneskolen?
    Kryptiske Kryptor fra Krypten har talt.

Hvor

Hvor er Perra?

Like borti høgget her.
    Kryptiske Kryptor fra Krypten har talt.

Utdanning

Hrmz.. stort sprs.. jeg vet a faen hva jeg skal bli når jeg blir "stor"?? altså.. hva jeg skal utdanne meg til.. og siden du er allvitende osv kunne du kanskje tenke deg å dele litt av din visdom med oss dødelige ? (har du egen fan-klubb forresten??)
    En Kryptor-fan

Jeg deler hele tiden av min visdom med dere dødelige. For øvrig har jeg en hel del små fanklubber rundt omkring, men ingen store organiserte. Noe å ta fatt i, idioter!
    Kryptiske Kryptor fra Krypten har talt.

Alderen på et spørsmål

Hvor nytt må et spørsmål være for at det skal telles som nytt?
    Racalu-den nyeste tragisten.... vis de tillater det så.

Alderen på et spørsmål har fint lite å gjøre med hvor nytt det er, da "nytt" her i større grad gjenspeiler om noen har spurt om det samme før. Et gammelt spørsmål er på samme måte ikke et som nødvendigvis ble spurt i oldtiden, men ett som har blitt spurt fra før i samme sammenheng.
    Kryptiske Kryptor fra Krypten har talt.

Intrikat problem: Sykkel og hilsing

Alle har vel egentlig kommet oppi situasjoner der hilsinger som "hei" eller "hallo" blir vanskelig å gjennomføre. Jeg har problemer med å si "hei" eller "hallo" nå jeg kommer syklende opp bak noen som uheldigvis går i samme retning som jeg sykler. Problemet er at jeg har så stor fart i forhold til dem som går at hvis jeg skal dra igang en skikkelig hilsen blir dette ubekvemt for den personen som det er rettet til. "Hei" eller "hallo" må da komme litt før jeg passerer dem jeg sykler forbi, slik at dem får tid til å snu seg, men allikevel har jeg problemer med å oppnå øyekontakt i etterkant. I de verste tilfeller har jeg måttet gå av sykkelen for å slå følge med den jeg vil hilse på. Dessverre må jeg da snakke videre med denne personen, noe som ikke er ønskelig i min situasjon.

Burde jeg ringe med sykkelbjella, brude jeg hoste litt eller burde jeg rett og slett la vær å si "hei"? Etter sammenlagt flere timer i pinlig undring på sykkelsetet er det nå på tide å få en skikkelig veiledning. Hva skal jeg gjøre?
    Sykkeljenta

Kjære sykkeljente. Du har totalt oversett én mulighet, og det er å kjøre ned vedkommende på sykkel. Når så offeret ligger nedsyklet og skrapt ned i asfalten har du høyst sannsynlig personens fulle oppmerksomhet. Du kan da hilse og si hei, og det blir helt naturlig for deg i din daværende posisjon å hive deg på sykkelen og sykle for full hals før politiet tar deg igjen.
    Kryptiske Kryptor fra Krypten har talt.

Min fødselsdag

Hva får jeg til min fødselsdag den 14. april?
    sissel.karlsen@linjegods.no

Du får en notatbok, et ufyselig skjørt som gikk av moten før mormora di gifta seg, et staffeli, en bok om teatrets historie, og til slutt et brev fra Linjegods med lykkeønskninger videre i din karriere. I en annen bedrift.
    Kryptiske Kryptor fra Krypten har talt.

Økonomiske bekymringer

Hvordan får jeg løst våre økonomiske bekymringer?
    elinlally@hotmail.com

Du anskaffer deg en annen e-postadresse enn den du har hos Hotmail. Din arbeidsgiver vil da se på deg som et mer seriøst menneske og gi deg en høyere lønnet jobb.
    Kryptiske Kryptor fra Krypten har talt.

Hører stemmer

Når jeg er alene hører jeg ofte stemmer, d er ofte stemmer som roper hysterisk på meg og skriker etter meg. D begynner med tiden å bli plagsomt. Kan du fortelle meg hva dette skyldes, og hva jeg kan gjøre med d?
    jente 16

Det er den hemmelige forfølgeren din som prøver å komme i kontakt med deg. Det er bare å snu seg rundt og si "hei" så slutter nok stemmene. (eller så kan du bare jamme en tolvtomms spiker i tinningen, det er egentlig like effektivt)
    Kryptiske Kryptor fra Krypten har talt.

Kaffeautomater

Hvorfor er Folk stolte av sine kaffe automater?
    Fortvilt kakao bruker

Fordi det å ha en automat som kan lage en god kopp kaffe står det respekt av.
    Kryptiske Kryptor fra Krypten har talt.

Hvor er Espen?

HVOR ER ESPEN?!?! hva har skjedd med Espen?!!? vi er redd for han!! han er på sykehuset men vi vet ikke noe mer!! HVOR ER HAN?!?!
    urolige klasse kammerater

Han er på sykehuset.
    Kryptiske Kryptor fra Krypten har talt.

Å være dum

Jeg er dum, hva kan jeg gjøre med det?
    Tada! Meg :D!!

Blåse av deg hodet med en 105mm antiluftvernkanon. Det hjelper i alle fall omgivelsene.
    Kryptiske Kryptor fra Krypten har talt.

Masse teite spørsmål fra ''kokokoko''

Hvis alle landets nyhetsjournalister gikk til streik, fikk vi høre om det da?

Ja, men ikke fra dem.

Hvis du gir bort gavepapir som presang, hva skal du pakke det inn i da?

Hvis du er såpass tafatt at du gir bort gavepapir i presang, kan du bare brenne faenskapen!

Hvis en tryllekunstner blir tatt for lommetyveri, mister han lisensen da?

Det eksisterer ingen offisielle lisenser for tryllekunstnere.

Hvorfor har ikke supermann skjegg?

Fordi han barberer seg eller ble mishandlet som liten. Pluss: Han er fra en annen planet! Lavpanna jævel!

Jeg antar at 10 av 9 har trøbbel med statistikk?

Pakk deg til helvete!

Hvis kjærlighet gjør blind, hvorfor er man da så opptatt av utseende?

Det bare motbeviser uttrykket. (Dø)

Dersom de fleste ulykker skjer i hjemmet, hvorfor flytter ikke folk?

Fordi enhver plass kan bli ditt hjem.

    Kryptiske Kryptor fra Krypten har talt.

Fritidsproblemer

Er dette fritidsproblemer?
    Oss

Nei. Fritidsproblemer er når du har problemer med å fylle opp fritiden din med gjøremål. Om du så velger å stille spørsmål til meg, eller sy kluter selv om du bare er i tenårene, gjør ikke dette at du har fritidsproblemer. De som ser på elendige TV-programmer fordi de ikke har noe bedre å gjøre, er de som virkelig har fritidsproblemer.
    Kryptiske Kryptor fra Krypten har talt.

Å bite folk i rumpa

e d sosialt akseptapelt og stoppe noen på gata og stille seg på knærne og bite dem i rompa? hørte dette på CDC
    Yupoong

Hvordan skal du greie å bite folk i rumpa, når du nettopp har stoppet dem og stilt deg ned på knær? I så fall må vedkommende være med på saken, og da er det i alle fall der og da sosialt akseptert. Likevel vil jeg ikke anbefale deg å bedrive dette da det kan oppstå komplikasjoner som kan føre til store smerter i ditt rumpeområde.
    Kryptiske Kryptor fra Krypten har talt.

Livet til prøvevakter

Ett spørsmål...?!? hvilket liv har prøve-vaktene på Heimdal vgs? stussa litt på d fordi vi hadde engelsk prøve i dag. satt igjen 5-6 stk å diskuterte "fritids-sysslene" disse vaktene har, etter skoletid. ikke bare er de overmisstenksom, men de er skikkelig jævli, nekta meg gå på do å høre på disc man, jeg som for faen er mer avhengig av musikk en alkohol dvs. men... de er overpansjonerte sure besteforeldre til noen mehe som sikkert skjemmes slik at de ønsker seg bort.. men hva tror du? flott side får å få ut aggresjon!
    The funkyfeel One

Ah, fatt deg i korthet, da mann. Gidder jo nesten ikke å lese alt det der, jeg. Du og dine "venner" er for øvrig inne på det når dere insinuerer deres prøve- og eksamensvakters manglende liv. Personer med slike verv kan deles inn i to. Den første gruppen er folk som tar jobben fordi de er tvunget eller fordi de virkelig mangler penger. Uansett hater de jobben, og det gjør dem sure og grinete. Dermed vil de ikke at du og dine skal ha det bedre enn dem selv. Den andre gruppen er de som tar jobben frivillig. Dette er folk som på tross av å ha pugget alle Politiskolen-filmene ikke kom inn på politiskolen selv, og som også har blitt avvist som Securitas- eller Syncron-vakter. Dette er maktsyke folk som elsker å styre over den minste mengde av ubetydelige folk. Sånn sett er jobben som prøvevakt perfekt for dem, for her får de følelsen av å utøve litt makt. Sistnevnte gruppe er tapere, de førstnevnte er bare fattige. Du kan jo gjette selv hvilken av disse som har et liv eller ikke.
    Kryptiske Kryptor fra Krypten har talt.

Hovedstaden i Norge

Hva er hovedstaden i norge?
    leif

Oslo.
    Kryptiske Kryptor fra Krypten har talt.

Freia melkesjokolade

Hvorfor endret freia smak på melkesjokoladen sin slik at den smaker mye verre enn den tidligere gjorde?
    Nostalgisk

Siden Freia er Ondskapens hemmelige hovedkvarter, overrasker dette ikke meg. De endret vel smak for å få legge til flere av sine giftige og korrupterende "tilsetningsstoffer".
    Kryptiske Kryptor fra Krypten har talt.

Stjernetegn

Hvem var det som egentlig begynte å bestemme hvilket stjernetegn vi var født i? Hvorfor henger dette sammen med måneder, og hvorfor får jeg ikke lov av mamma å bytte til "Fiskene" fra "tvillingene"?
    Mr. Wondersen

Dette er ment å stamme fra det gamle Hellas hvor hvert stjernetegn hadde en spesiell betydning for din personlighet. Alt dette ble gjort for å gjøre det enklere for alle hobbyastrologer verden over å finne på masse svada om din personlighet. Mora di kan dessverre ikke gjøre noe, hun, men visse religioner tror på reinkarnasjon, altså gjenfødelse. Dette innebærer at du med god timing kan få det stjernetegnet du ønsker i ditt neste liv. Spør du meg, vil jeg si du blir reinkarnert som gjødselflue.
    Kryptiske Kryptor fra Krypten har talt.

Kunsten med å spise is

Jei er så dom at jei glemer åssen man spiser is........åssen gjør man det?
    Isspiser(snart)(håperdetihvertfall)

Det første du må gjøre er å finne en kvalitetis. Dette pleide å eksistere i Diplom-Is sitt sortiment, men til tross for klager nektet de å reinsette "Vaniljeis med sjokoladebiter". Dette førte til Tragisk.com-teamets totalboikott av Diplom Is' produkter. Prøv derfor noe annet. Så bør du skaffe deg en skål. Skålen må være ganske dyp, men ikke så du ikke kan holde den i en hånd. (Du kan altså glemme salatbollen). Skjeen er viktig. Den må føles god ut. Den må være solid og ikke laget av metaller som legger igjen rester i munnhulen etter hardhendt behandling. Større problemer støter du på når det kommer til testing om skjeen er behagelig i munnen. Dette blir svært upopulært på en forretning, så prøving og feiling er det du må ta til takke med. Pass bare på at skjeen tåler en støyt og ikke bøyes så lett. Så er det på tide å lempe i isen. Isen må ha stått en stund i et temperert område. På denne måten kan du være sikker på at isen ikke er for hard. Likevel, en is på nippet til å være flytende er heller ikke noe å trakte etter. Når isen begynner å bli myk starter du å røre rundt i den med skjeen din. Du rører så rundt helt til isen din har konsistensen til en softis, med andre ord en god lekker is-sørpe. Tvinn så mye is rundt skjeen som mulig og slikk herlighetene i deg.

Husk forøvrig på at totalsmeltet is ikke blir noe god etter å ha vært i fryseren igjen fordi den da blir krystallisert (snø-is på det dagligdagse språket). Sleng derfor i deg en hel 2-liter når du først er i gang.

Vel bekomme!
    Kryptiske Kryptor fra Krypten har talt.

Altofobi

Eg er et snilt vesen som trur eg har skrekk for alt! Kva kan eg gjere for å bli kvitt skrekken min?
    Olga 4 år

Siden du er fire år, og klarer å skrive norsk nesten helt feilfritt, går jeg ut ifra at det er din høye IQ som er problemet. Løsningen er altså å slå seg selv i hodet gjentatte ganger med noe hardt.
    Kryptiske Kryptor fra Krypten har talt.

Den mystiske appelsinjusen

I det siste har eg hatt ein merkeleg følelse. Eg trur nemleg at appelsinjusen i kjøleskapet har noko å fortelje. Korleis kan eg finne dette ut? Kan dette verkeleg være sant? Eg veit at du kan hjelpe meg. Eg stolar på deg! På førehand takk.
    Kvinne i sin beste alder

Drikk hver bidige dråpe av jusen. Lytt dermed nøye til magen din når jusen fordøyes.
    Kryptiske Kryptor fra Krypten har talt.

Fred på Jord?

I natt eg drøymde noko som eg aldri har drøymt før. Eg drøymde det var fred på Jord og...ja...eg husker ikkje meir, men trur du eg er sanndrøymt??
    Terje 56

Ja, du er sanndrømt. De fleste vet ikke at Jord er en liten plass i nord-Norge, med tre innbyggere. Der er det rolig og fredsomt hele tida.
    Kryptiske Kryptor fra Krypten har talt.

Angående ''hei''

Hva gjør jeg med folk som ikke svarer når jeg sier 'hei'?
    Skywalker

Å ikke svare et hyggelig tilrop som "hei" er rett og slett uhøflig. Slikt kan ikke gå ustraffet hen. For å gi vedkommende en siste sjanse, går du rett opp til ham/henne og roper for full hals: "Døh! Jeg sa 'hei' til deg, for faen!" Reagerer ikke brødgjøken nå, er'n høyst sannsynlig døv, eller så driter han såpass kraftig i deg at'n burde vært i Guinness for det. Hvis sistnevnte tydelig er tilfelle, kan du med din fulle rett ta i bruk dine voldelige egenskaper. Passer ikke dette for deg, får du ty til psykologisk terror til personen fatter hvor utrolig trangsynt han/hun har vært, og sier "hei" tilbake neste gang.
    Kryptiske Kryptor fra Krypten har talt.

Rett fra kartongen

Er det riktig av meg å drikke melk rett fra pappen? Jeg finner det høyst opphissende, og vil fortsette med det. Hva skal jeg gjøre?
    Døllmar Gundersen

Hey, whatever rings your bell, buddy.
(..mumle mumle.. Banna freak.. mumle mumle..)
    Kryptiske Kryptor fra Krypten har talt.

Meningen med livet

Hva er meningen med livet?
    Pelle

Mange har forskjellige meninger om hva meningen med livet er. Dette er som oftest noe du må finne din egen forklaring på. Mange mener det er å ha det gøy, mens andre mener det er å ta livet av andre. Om du er en av disse vil jeg helst ikke kommentere, selv om jeg utvilsomt vet det.
    Kryptiske Kryptor fra Krypten har talt.


Fysikk og lignende

Denne kategorien omhandler ting som ramler innenfor fysikken, matematikk, natur og sånne fysiske ting.

Fingre på egg

Hvis du holder en finger oppe og nede på ett egg går det da an å knuse (viss du presser)det?
     en luring

Noen av dere innsendere later til å bare bo inni et mørkt rom uten å oppleve annet hele livet enn å sende idiotiske spørsmål til meg, når dere bare kan teste det ut selv. Jeg hater deg.
    Kryptiske Kryptor fra Krypten har talt.

Bergensk «Skauen»

Hei kjære Kryptor. Jeg må først få rose Dem og de andre glimrende medlemmer av www.tragisk.com. Jeg søker Dem, herr Kryptor, for å få svar på et sannsynlighetsspørsmål. Jeg og någen kamerater har tenkt tanken av å lage en Bergensk "Skauen" (altså "Skogen"). Det vil ikke være et rent plagiat, men mer som et vitenskapelig eksperiment blant venner, for å teste våre egne grenser. Det som er interessant er at to av oss er Jegere (sertifisert av Norges Jeger- og FiskeForbund), og eier hagler (altså skytevåpen). Derfor tenkte vi at vi burde ta med disse dødelige skytevåpnene, til å skyte på ting, ev. drepe, eller forsvare oss mot bjørner og annet utyske.

Mitt spørsmål er da om hva sannsynligheten blir for at noen i gruppen blir drept eller invalidisert av et hagleskudd, enten ved et uhell, eller en overlagt handling av ren galskap, fremtvunget av krangel om f.eks. granbar. Dette kan jo være nyttig i avgjørelsen om vi skal ta med våpen eller ikke. Jeg har selv forsøkt å utføre beregningen, men det går dessverre utenfor mitt pensum innenfor 1MX Matematisk sannsynlighetslære, så derfor vender jeg meg til Dem, den tydeligvis allvitende Kryptor. Takk på forhånd.

     Halvor

Å, den sannsynligheten er forsvinnende liten. Ta med masse ammo.
    Kryptiske Kryptor fra Krypten har talt.

Speil

hva vil skje om man lager en boks av «enveis-speil»? slike som er speil på ene siden, og man ser gjennom på andre.. uanset, man lager en boks med speilene inni.. hva vil man se?
     ikke så kryptisk kryptor

Ingen verdens ting, fordi ingenting vil speiles inni i mangel av lys. Beklager. Skulle gjerne ha funnet på et skikkelig fancy svar til deg, men av og til må jeg jo være ærlig også.
    Kryptiske Kryptor fra Krypten har talt.

Omvendt gravitasjon

hvis en ting faller med en hastighet på minus 5 meter i sekundet, ville den da falt oppover? og er dette en fin måte å reise til verdensrommet på?
     bajsbokan

Jepp, den ville falt oppover, naturlig nok. Den kan dessverre ikke brukes til reiser til verdensrommet da gravitasjonen her er positiv. Det man derimot kan gjøre, er å kalle den negativ negativ, som jo er positiv (minus og minus er pluss, ikke sant) og så kalle den negativ negativ noen ganger til i en liten evighet til naturlovene er usikre om antallet negativ er partall eller oddetall. Er du heldig, er du langt ute i verdensrommet før Moder Jord vet hva som foregår. Problemet er bare at du har tatt med deg alt på Jordens overflate i oppstyret.
    Kryptiske Kryptor fra Krypten har talt.

En slags mat

Kryptor, ehrm kjeks eller løk ?
     t_T

Smuldr kjeksen i et kaffefilter, og bruk løksaften som vann i kaffetrakteren. Anbefales på det svakeste.
    Kryptiske Kryptor fra Krypten har talt.

Sovende pytonslange

Hva skjer hvis du tråkker på en pyton- slange som sover?? Blir den sint??? Anbefaler du å prøve???? Jeg har tenkt på dette i evigheter, og jeg håper på raskt svar.
     Anus Analbakken

Hei, Herr Analbakken. Tråkker du på en sovende pytonslange vil den våkne. Prøv, og se selv.
    Kryptiske Kryptor fra Krypten har talt.

Bilkjøring i lysets hastighet

Om man kjører en bil i lysets hastighet, hva skjer da om man slår på frontlysene?
     mammajegfårikkesove

Baklysene slår seg på fordi farten føkker med mekanikken til bilen.
    Kryptiske Kryptor fra Krypten har talt.

Intermolekylær metafysisk overføring

Hva vil det si å foreta en intermolekylær metafysisk overføring i rom? Jeg har lagt merke til at Donald Duck bruker denne mystiske overføringsteknikken både titt og ofte, og kunne selv tenkt meg å lære det.
     UndrareN

Alt du trenger er en papprull, et ubrukt kondom og en lyspære. Resten burde egentlig være ganske åpenbart.
    Kryptiske Kryptor fra Krypten har talt.

Tre spørsmål

Kommer sokken min til å overleve sommerferien?
Liker jeg fisk?
Har jeg bruk for denne? *holde opp et rart objekt*

     Arne D

Hadde du vært smart nok til å bruke det objektet, ville du fått svar på dine to foregående spørsmål.
    Kryptiske Kryptor fra Krypten har talt.

Skiftende vær

Hvorfor har vi hatt så skiftende vær i det siste?
     Nysgjerrig

Dette kommer av at den lille mannen som sitter i et hull under Gråkallen (kjenner'n faktisk, meget grei kar) har vært på ferie, og bare har satt værstyringsprosedyrene sine på vilkårlig, skiftende modus. Han er tilbake nå, så man vil kunne forvente litt bedre planlagt vær. Planlagt i den form at været alltid vil kræsje med vinteraktivitetsdagene dine og sånt, så klart.
    Kryptiske Kryptor fra Krypten har talt.

Jagerfly i kappløp med Jorden

hvis et jagerfly flyr i 800 km/t i samme retning som jorda snurrer rundt, og jorda snurrer også rundt med en fart på 800 km/t, stå da flyet teoretisk sett i ro? for når det lander på jorda igjen så har den ikke kommen seg noen vei.. er jeg riktig eller? oh hvis flyet flyr i MOTSATT retning i 800 km/t vil det gå dobbelt så fort?
    star wars fan med billeter!

Ikke at tallene dine helt stemmer, men jeg velger å bruke dem så du forstår hva jeg mener:
Når vi sier at et fly flyr i 800 km/t, er det nettopp i forhold til Jorden. Når du står i ro, sier vi ikke at du fyker avgårde i 800 km/t heller. Et fly som står helt stille i luften (eller la oss si en luftballong, siden et fly som ikke beveger seg horisontalt vanligvis er på vei rett ned) henger derfor egentlig på Jorden i en fart av 800 km/t. Hvis det derfor beveger seg i samme fart i motsatt retning vil det ikke gå dobbelt så fort som om det skulle fly i samme retning som Jorden snurrer, det vil bare lande en annen plass.
    Kryptiske Kryptor fra Krypten har talt.

Umbrakko?

Hvordan skal jeg få skrudd opp en umbrakkoskrue når mangekantene på innsiden på hode til skruen er slitt bort?
    Skåk

Jeg har aldri før hørt om en «umbrakkoskrue», så akkurat her kan jeg nok ikke hjelpe deg. Hodet skrives for øvrig «hodet», ikke hode.
    Kryptiske Kryptor fra Krypten har talt.

Høreapparater

Hvor langt hører et høreapparat?
    Skåk

Langt nok til å høre skrittene dine, og så stikke av (sammen med personen som eier høreapparatet). Jepp, det stemmer. Ingen liker deg.
    Kryptiske Kryptor fra Krypten har talt.

Putastripe

jeg vil ha Putastripe i håret.. hvodan gjør jeg det..
    Pablo Escobar

Dette spørsmålet har jeg faktisk ikke fått stilt så mange ganger før. All honnør til deg for det (selv om spørsmålet i seg selv suger).

Du har altså ikke latt faktumet at det finnes bare 26 putaer igjen i hele verden påvirke deg. Jaja. Det første du må gjøre er å reise til Chile, og så besøke en person kalt «Juan» i den nordligste byen. Han vil føre deg til putaenes hellige landsby, hvor freden mellom rød- og gulputaene har vart i nesten 100 år. Deretter er det opp med M4en/AKen og ned med putaene. Du må drepe alle putaene for å få nok rå lever til putastripen. Når du har samlet sammen alle leverne, moser du dem sammen i en stor bolle for så å koke dem. Etterpå legger du den kokte levermosen i et lite rør. Dette legger du i en fryser, og venter et par tiår. Når denne tiden har passert varmer du opp røret, river det av og legger resten i håret. Etter et par måneder har du en putastripe i håret. Enkelt og greit.
    Kryptiske Kryptor fra Krypten har talt.

Tygge bark

Hvis man tygger bark/og eller kongler kan det da i årenes løp bli til kvae/sevje ??
    []D [] []V[] []D

Nei. Det skjønner du fort hvis du trekker eksemplet ditt til dyreriket. Hvis du tygger i årevis på fingeren din blir den ikke til en tå, vettu.
    Kryptiske Kryptor fra Krypten har talt.

Jeg vil fly!

Et spørsmål (jeg vet det er teit)
Hvis man flakser med armene dvs. beveger armene fort opp og ned over lengre tid,ca 1 år eller lengre ... tror du da at evolusjonen vil la meg fly ? Hvis ikke dette er mulig ... Hvordan kan jeg fly? TIPS MEG!!

    Nostradamus Jr.

Så raskt går dessverre ikke evolusjonen (med mindre du hele tiden blir utsatt for store radioaktive stoffer og/eller koffein), men hvis du fortsetter å flakse i evigheter og får dine barn til å gjøre det samme fra det sekundet de er født, er det ikke umulig at slekta di etter en 8-10 generasjoner flyr rundt og terroriserer omverdenen i beste «Reign of fire»-stil.
    Kryptiske Kryptor fra Krypten har talt.

Glass

hær e d faen mæ my rare spørsmål, så æ får nå kom e et æ å... hvis man spise glass.. kjæm d da ut igjæn??
    Trønderpia

Hvis du lærer deg å skrive ordentlig, vil du da dø? Nei.
Hvis du fortsetter på den måten der, vil du da dø? Ja, og det skal jeg faen meg se til personlig. Kjerring! (... og så klart kommer glasset ut igjen. Omtrent det eneste som ikke kommer ut igjen, er nyttig informasjon.)
    Kryptiske Kryptor fra Krypten har talt.

Høna og egget

Hey Kryptus!

Ka va d EGENTLI som kom først av høna og egget? EGENTLI!? Eller va d nå ainna?
    Mor di

Du har rett. "Nå ainna" kom før både høna og egget.
    Kryptiske Kryptor fra Krypten har talt.

Sola og Jorden

hvilken vei spinner jorda rundt sola?
    jsæBnErErotpyrK

Motsatt av hva du tror. HA!
    Kryptiske Kryptor fra Krypten har talt.

Matematikk

Hei Kryptor!
Hvis 1 dividert på 0 er 0, skulle ikke da 2 (som jo er 1+1) dividert på 0 være 2*0 = 0 + 0 = en annen null? Hvordan kan egentlig ett tall pluss det samme tallet være det samme tallet? Og hva er Pi? Hvorfor er 69 så populært?

    Ung, dum og trengte kunnskapen.

To dividert på 0 er null. Jeg tror du har litt matematikk-kunnskaper å forbedre. Et tall addert med seg selv vil aldri bli det samme tallet. 0 er ikke et ordentlig tall, det er rundt, hårete og lager merkelige lyder. Lytt, så skal du høre. Pi? Pi er en durabelig bra film (har jeg hørt). 69 er så populært fordi det ser likedan ut selv om du snur det opp ned, og det har pent lite med puling å gjøre.
    Kryptiske Kryptor fra Krypten har talt.

Gravitasjon?

Hvorfor faller ikke ting oppover?
    Tingen

Ting har det med å falle nedover nettopp fordi det er det vi legger i det å "falle", at noe ramler ned i vertikal retning. Hadde vi derimot på et tidligere stadium fastsatt at det å falle hadde innebært at ting skulle bevege seg oppover, ville ting ha falt seg annerledes. Altså oppover.
    Kryptiske Kryptor fra Krypten har talt.

Skutere og tog

Hva er tøffest av skutere og tog?
    King P

Tog er større og kan forvolde mer skade. Valget burde være enkelt.
    Kryptiske Kryptor fra Krypten har talt.

How much wood ...

How much wood would a woodchuck chuck if a woodchuck could chuck wood?
    Carlo

Altfor mye. Faktisk så mye at den i ettertid vil angre på at den ikke har selvkontroll nok til å slutte.
    Kryptiske Kryptor fra Krypten har talt.

Framtiden

hva skjer i morgen?
    -

Det som skjedde i går om to dager.
    Kryptiske Kryptor fra Krypten har talt.

Matematikk

Om jeg har 1, og så legger til 2 i mente, og har X som variabel... hva hadde da jeg til frokosk i dag?
    Arne D

En gul og to blå piller, men du glemte den røde. Igjen.
    Kryptiske Kryptor fra Krypten har talt.

Verdensrommets temperatur

Hvor kaldt er det i verdensrommet?
    Øystein

Støggkaldt.
    Kryptiske Kryptor fra Krypten har talt.

Grønn himmel

Hva om himmelen var grønn?
    Latifah

Ja, tenke seg til!
    Kryptiske Kryptor fra Krypten har talt.

Haner og ejakulasjon

Noe jeg alltid har lurt fælt på da, vettu... ejakulerer hanen mye? Jeg... øh.... jeg spør for en venn.
    Tim Roger

En gjennomsnittlig hane ejakulerer omtrent 0.8 til 0.9 milliliter per runde. Fortell "vennen" din at det i hans tilfelle hjelper å bruke hanesæd til matlaging.
    Kryptiske Kryptor fra Krypten har talt.

Hester

Blir hester sure når folk rir på dem? Jeg vet at jeg hadde blitt litt irritert hvis det satt et tykt kvinnfolk på ryggen min med en hatt og en pisk og ville at jeg skulle bevege meg. Men hvis det var et vakkert kvinnemenneske, da ville jeg kanskje tent på det, men nok om det. Blir hester sure?
    Kinkyman-84

Det er bevist at hester er drita sure uansett. Har du noen gang sett en hest smile? Selvsagt kan ubehageligheter føre til litt hopping og ihjeltramping og slikt, og det er funnet eksempel på hester som venter til akkurat det rette øyeblikket før de slår til mot de som gir dem mat. "Dom e bere djur!", sier bøndene til slikt, og hesten fortsetter å få mat. Ganske så smart.
    Kryptiske Kryptor fra Krypten har talt.

Masse teite spørsmål fra ''kokokoko''

Hvor fort er mørkets hastighet?

Så fort som du vil ha det til.

Ettersom hester går rundt med fire hestesko, er da da heldigere enn andre dyr?

Nei, hester er bare sure.

Burde man ta seg tid til å lukte på blomstene hvis man har pollen allergi?

Det kommer helt an på blomsten.

Hvis det ikke er meningen at vi skal drepe hvaler, hvorfor er de da laget av kjøtt?

Idiot! "Hvis det ikke er meningen at vi skal drepe mennesker, hvorfor er de da laget av kjøtt?" Når skal du dø, egentlig ... ? Hmm ... skal sjekke. Aha! Der har vi en som ikke får oppleve Mette-Marits neste skilsmisse, ja. He he he.

Hvorfor sier man at et lys brenner opp, når det vitterlig brenner nedover?

Egentlig foregår forbrenningen i en oppadstigende bevegelse idet det dannes nye gasser! Tosk!

Må en katt skyte seg ni ganger for å begå selvmord?

Nei, jeg fikk en katt til å slå seg selv ihjel i går ved hjelp av tankekraft. Den døde etter første slaget, den.

Hvorfor heter det at man SKRUR på lyset, når det eneste man gjør er å berøre en bryter?

Vel, det kommer av at gamle brytere var nemlig til å skru på. Flippbryteren kom ikke før en stund senere.

Ettersom ull krymper i vask, hvorfor krymper ikke sauer når det regner?

Fordi ulla ikke er klipt av, behandlet og strikket. Fettlaget tar seg av sauenes ve og vel.

Hvis mennesket stammer fra apene, hvorfor eksisterer det fremdeles aper?

Fordi de ikke har dødd ennå.

    Kryptiske Kryptor fra Krypten har talt.

Katt med brødskive på ryggen

Enkelt spørsmål!
Det er ett kjent faktum at en brødskive (med smør på den ene siden), lander med smørsida ned.
Men det er også et veldig kjent faktum at katter alltid lander på føttene (potene for de j**** perfeksjonistene!)!
Så hva sjer så viss du binder fast ei skive (med smørsida opp) på ryggen til ei katte å slenger den ut fra et vindu i.. Ja f.eks 57 etasje Empire State Building?

    Undrende

Fordi denne hendelsen har et utfall som bryter med minimum en av naturlovene, aktiveres Moder Jord forsvarsmekanisme for slike ting. Siden ting som dette aldri forekommer har du kanskje ikke hørt om ting som jordas eget forsvar mot glipper i naturlovene, men det som skjer er enkelt og greit at katta med brødskiva aldri når bakken. Det er en 50/50 sjanse om både den og brødskiva evaporerer rett over overflaten eller simpelthen eksploderer. Prøv, så vil du se!
    Kryptiske Kryptor fra Krypten har talt.

Lysets hastighet

Hvorfor er det ikke mulig for et objekt å oppnå en hastighet på 3 000 000 km/s (lyshastigheten)?
    Flippern

Hvem har sagt at det er umulig? Problemet er bare at når du farer så fort begynner tida å gå tilbake, slik at du vil aldri få oppleve det, nettopp fordi det da aldri har skjedd selv om det skjer i framtida som da egentlig er nå, men som ikke er nå fordi tida går tilbake for din del. Derfor.
    Kryptiske Kryptor fra Krypten har talt.

Verdensrommets størrelse

Hvor stort er verdensrommet... hvis du trekkerfra plassen alle planetene og stjernene tar?
    Gud

Uendelig, minus plassen alle planetene og stjernene opptar. Men ikke tenk for mye på slikt, du blir bare gal i hodet av det. Oops, for seint.
    Kryptiske Kryptor fra Krypten har talt.

Gitar

jej hej problemej mej mej selj. kej dej hjelpej mej. jej troj jej erj enj giterj.
    Lars Erik

Så du tror du er en gitar du, Lassegutt? Litt merkelig det der. Siden du tydeligvis er fullt klar over at det bare er noe du tror, betyr det at du faktisk vet at du ikke er en gitar. Problemet løst. Kom tilbake når du tror du har fått hår på tissen og har lært deg å prate.
    Kryptiske Kryptor fra Krypten har talt.

Meningen med livet og Big Bang

Hva er meningen med livet? om du ikke kan gi et utfyllende svar, og bare fyrer løs med masse babbel trenger du ikke svare.. har et par spørsmål til btw.. hvordan oppstod du? har du eksistert siden fenomenet forskerne kaller 'The Big Bang'? fantes det egentlig noe 'big bang'?
    en som bare lurer litt

Meningen med livet har jeg, den store allmektige Kryptor (alltid ønsket å si det), tidligere utdypet på denne siden, men jeg kan jo alltids gi deg et kort resymé: Meningen med livet er totalt forskjellig fra person til person, men grovt sett er det å få et liv man trives med. Kanhende du allerede har oppnådd dette og således har oppfylt meningen med livet. Dette betyr dog ikke at livet ditt er fullendt og at du må få en slutt på det så fort som mulig. Faktisk er du meget heldig hvis du lever et liv du fullstendig liker, og da gjelder det bare å kjøre på. Livet er tøft. Synd for dere mennesker at det ikke varer for evig.

Hva Big Bang angår, så var det en stor skuffelse. Bofsch, så var det over. Først etterpå at det begynte å skje ting, og det gikk gruelig tregt.
    Kryptiske Kryptor fra Krypten har talt.

Himmelen

Hva om himmelen var grønn?
    Latifah

Da hadde fargen "himmelblå" ikke eksistert.
    Kryptiske Kryptor fra Krypten har talt.

Jordrotasjonens innvirkning

Hvordan virker jordrotasjonen inn på humanitære legemer i vektløs tilstand hvis man går utifra at de befinner seg i en geostasjonær bane mellom jordens atmosfære og gravitasjonsfeltet fra jorden ?
    Ivar Dyrhaug

Jordrotasjonen påvirker tregheten i legemet, sånn at når gravitasjonen fra jorda trekker imot legemet, blir legemet støtt bort fra Solar Plexus, og dermed rotert 180 grader rundt, for så å lage en trekant, sinus er lik den motsående kateten delt på hvor var jeg igjen? Ja, i Krypten. Stemmer, det.
    Kryptiske Kryptor fra Krypten har talt.

Kenguru

Hvor gammel kan en kenguru bli?
    Nettop kjøpt Kenguru

Like gammel som en er ett år før den dør, pluss én.
    Kryptiske Kryptor fra Krypten har talt.

Atlantis

Har Atlantis noen gang eksistert?
    Ola "fs, svar med en gang" Nordmann

Ja, selvfølgelig. Atlantis er visstnok en animert film laget av Disney. Ellers bør du følge med bedre på Brødrene Dals bravader. Jeg håper du føler deg fornøyd nå.
    Kryptiske Kryptor fra Krypten har talt.

Druer

Har du noen råd om hvordan jeg skal spise druer uten å tygge steinene?
    Fortvilet 83-modell

Jepp. Du spiser druene i to deler. Først biter du av den ene halvdelen så du har den saftige kjernen foran deg. Den andre kjernen ligger nå rett bak tennene dine, og du kan enkelt fjerne steinene med tungen og spytte de ut. Hva steinene i den andre halvdelen angår, skulle disse befinne seg intakte i den andre halvdelen i hånda di, og kan dermed fjernes når du har svelget den halvdelen du allerede har i kjeften.
    Kryptiske Kryptor fra Krypten har talt.

Fisk og omjukolasjon

Du, æ har alltid lurt på kor høy omjukolasjonshastigheten til en fisk er, da mener jeg når den er i sin beste alder. Jeg har forresten særtema om fiskene i ferskvann i nordre kautokeino.
    tragisk.com crew fan

Ferskvannsfiskene i distriktet rundt nordre Kautokeino er et særtilfelle hva omjakulasjon angår, da de viser gjennomsnittlig mindre utbredt sådan jakulasjon i forhold til tilsvarende fisker andre steder i landet. Noe annet bemerkelsesverdig er at dens beste alder er betydelig lavere enn sine jevnaldrende fisker i for eksempel Sør-Norge.
    Kryptiske Kryptor fra Krypten har talt.

Bislett

Hvor mange runder er det på Bislett?
    Avalonia

Beklager å måtte skuffe deg, men det er nok bare én. De tomskallene løper bare den samme runden flere ganger, korttenkte som de er. Hadde de brukt vettet, hadde de skjønt hvor lite poeng det er å løpe fra punkt A til punkt A, og opptil flere ganger. Men neida. Sporstatleter er ikke akkurat kjent for å ha mye aktivitet gående under hjernebarken.
    Kryptiske Kryptor fra Krypten har talt.

Lys

Hvis du står i et rom, dekket av et hjevnt lys fra alle kanter, overalt hvor du ser er det like skarpt lys. det finnes ingen skygger, bare deg og lyset. og ta eksempelet ved å stirre på en lyspære, da blir du blendet. hvordan vil øyet reagere i et slikt rom, med bare lys? vil du bli blind etter hvert? eller vil øyet tilpasse seg lyset?
    joe shmoe

I steden for å stille slike spørsmål kan du jo prøve å få deg et liv. Jeg hører mange folk har et, og at de er fornøyde med det.
    Kryptiske Kryptor fra Krypten har talt.

Stein

hvor rund er stein?
    wendy

Stein er ikke rundt. Stein er det du blir når du har røyket marihuana, hasj eller lignende. Fett, mann!
    Kryptiske Kryptor fra Krypten har talt.

Enkel matematikk?

Er det sikkert at 2+2 er 4?
    Jumper

Nei. Grunnen til det er enkel nok, 2+2 er ikke 4, men en anelse nærmere 4,1. Det er fordi 2 slettes ikke er lik 2. Etter årevis med forskning, og takket være arbeidet fra verdens kraftigste datamaskin, har verdens ledende forskere konkludert med at 2 egentlig er lik 2 med noen små (blant idioter omtalt som ubetydelige) desimaler bak. Dette fører dermed til at 2+2 ikke blir lik 4. Riktignok har ikke forskerne gått ut offisielt med dette ennå, ettersom det vil revolusjonere hele tallsystemet i verden, og dette vil medføre massive økonomiske omveltninger, særlig i i-land. For å unngå nedgangstider for disse i-landene har forskerne hittil valgt å holde denne informasjonen skjult for folket, mens elever over hele verden hver dag dermed vranglæres i matematikk.
    Kryptiske Kryptor fra Krypten har talt.


Spådommer

Her havner spørsmål som hinter til spådommer om fremtiden, eller i det hele tatt beviser for allviteren Kryptors evner.

bin Laden

Where the hell is bin Laden?
    George W. Bush

Jaså, du leter ennå, din tufs? Det skal jeg bare si deg, hadde Al Gore blitt president, hadde ikke den tapernasjonen din hatt dette problemet. Uansett, jeg er da ikke vrang heller: Bin Laden befinner seg i ei fjellhytte på Oppdal.
    Kryptiske Kryptor fra Krypten har talt.

Sigaretten

Hvor mange fingre holder jeg opp nå?
    Sigaretten

Like mange som meg.
    Kryptiske Kryptor fra Krypten har talt.

Tilstedeværelse i framtiden

Hvor er jeg høsten 2001?
    Constance

For å se stort på det, vil du knapt bevege deg i forhold til der du er i dag. Litt fram og tilbake og hit og dit vil det selvfølgelig bli, men du vil hele tiden holde deg innenfor det området dere mennesker kaller Jorden.
    Kryptiske Kryptor fra Krypten har talt.


Underholdning

Spørsmål som omhandler TV, radio eller annen form for underholdning (med mindre det heller passer bedre inn under Sex og samliv-kategorien) havner her. Kryptor har bedt oss presisere at han ikke ønsker (flere) konkrete spørsmål om TV-programmer o.l., for slikt gir han faen i, og slikt er ikke gode allviterspørsmål; det må da gå an å utnytte at man har med en allviter å gjøre her på enn bedre måte enn dette! Det sa i alle fall Kryptor. Bare så dere er klare over det.

Big Brother

Angående Big Brother ...vil noen ta selvmord der inne? Kjekt å vite!
     Meg

Big Brother-deltagere over hele verden har begrenset adgang til kniver og diverse andre selvmordsartifakter, og blir dessuten hele tiden overvåket via kameraer for at produksjonsselskapet som er ansvarlige for deltagernes ve og vel er forsikret om at ingen skal ta livet av seg der inne. Et selvmord vil dog forekomme blant de som er satt til å overvåke, noe som selvsagt vil bli dysset ned av ledelsen, så du vil aldri høre noe om det.
    Kryptiske Kryptor fra Krypten har talt.

E.T. og telefonen

ka blei telefonregninga til E.T. på??
     white snake!

Det daværende Televerket klarte aldri å spore opp adressen til E.T., så han slapp unna ganske lett, den sniken. Drew Barrymore og broren måtte dekke kostnadene, noe som i all hovedsak førte Drew rett ut i uløkka. Resten er historie.
    Kryptiske Kryptor fra Krypten har talt.

Artister og takking av Gud

Når artister vinner en pris for sitt (tilsynelatende)gode arbeid, hvorfor er det da slik at 99% av disse artistene alltid takker gud? er alle artister religiøse? eller er det bare en uskreven regel? Eller er det bare et salgstriks for å få religiøse mennesker til å like dem? Da vi vet at store deler av jordens befolkning tilslutter seg en religion, ville det jo være et supert triks å takke gud, for de spesifiserer jo aldri HVILKEN gud de takker. Så kan alle religiøse føle at de har noe til felles med denne personene som står der å vifter med en styggere statue etter den andre og hyler "I want to thank god!" løpe å kjøpe skiven til dette mennske som de identifisrer seg med. Er dette tilfellet?
     ikke religiøs

Oi, en intelligent innsender.

Jo da, det stemmer det som du sier, de fleste artister innenfor de mest salgbare sjangrene får streng beskjed fra plateselskapene sine om å alltid takke Gud når de vinner priser. Dette fordi kristne så vel som ikke-kristne assosierer kristne med snille folk som vil alt vel, og snille folk liker vi, og siden vi ikke hater dem, har vi større tilbøyelighet til å like og kjøpe musikken.

Du tar dog feil når du sier at det kan gjelde hvilken som helst religion. Det er kristendommen de aller fleste velger å assosiere til, og det er også plateselskapenes hensikt, og grunnen til at de overøser artistene med kors til å ha rundt halsen. Artister som takker Allah blir vi bare redde for. Selv om, når jeg tenker på det, mange kanskje vil kjøpe platene fordi de er redde de ellers vil bli bombet i hjel.
    Kryptiske Kryptor fra Krypten har talt.

Westlife

Hvorfor lager Westlife så dårlig musikk?
     Satanråkker

Fordi medlemmene i Westlife (og alle i teamet rundt dem) har en genfeil hvilket gjør at de ikke er i stand til å høre at musikken deres suger. Denne genetiske feilen gjør også at de har tvangstanker om å synge i fistel, og skrive klissete tekster.
    Kryptiske Kryptor fra Krypten har talt.

Silmarillion

hvis eru er den ene og han lagde ainuene og de igjen lagde valaene som igjen lagde alvene og de skapte silarillene hvem skapte da menskene og hvor i f**n kom de fra.
     en som ikke forstår silmarillion

Eru lagde både ainuene, valaene, alvene og menneskene.
    Kryptiske Kryptor fra Krypten har talt.

Jørgen Postmann

Hvorfor sendes ikke «Jørgen Postmann» i reprise?
    Schlong

Jeg skulle egentlig ikke røpe dette, men her kommer det: Egentlig er hele verden rundt deg skapt bare for å plage og irritere deg helt til du begår selvmord. En av tingene organisasjonen har gjort er å avlyse reprisene av Jørgen Postmann.
    Kryptiske Kryptor fra Krypten har talt.

To spørsmål

Spørsmål 1.Hvorfor er rommet der hovedpersonen i american psycho har lagret alle han har drept tomt på slutten?
Spørsmål 2.Hva innebærer Redxii sin kommentar av final fantasy 7 "Its too late for holy, its having the opposite effect!" ?

    Transfigurasjonsgladeksperten

1. Patrick Bateman har ikke egentlig drept noen. Alt har foregått i hans skrudde hode. Les boka igjen.
2. Man kan ikke kaste spellen Holy på bossen fordi det helbreder den istedenfor å skade den.
    Kryptiske Kryptor fra Krypten har talt.

Ungdomssåper

Jeg har oppdaget at jeg blir beruset av å se på serier som "Sunset Beach" og lignende. Burde jeg gå for rusen, eller heller få meg et liv?
    Ronny

Du kommer tydeligvis aldri til å få deg et liv selv om du prøver, så jeg anbefaler deg å fortsette å se på TV ...
    Kryptiske Kryptor fra Krypten har talt.

Mannen med jernmasken

Hvem var egentlig mannen i jernmasken?
    Muad'Dib

Mannen med jernmasken var en av personene i en bok skrevet av Aleksandre Dumas. Han var opprinnelig en fange i Bastille i Frankrike. Han skulle reddes av De Tre Musketerene som vi alle kjenner så godt. Hans navn var noe så fantasifullt som «Phillipe» og han holdt på en hemmelighet som kunne styrte kongen og være en stor trussel for de tre musketervennenes fremtidige vennskap. Bare for å irritere deg og andre som har et slikt spørsmål velger jeg å la være å røpe slutten på boka. Dette betyr, logisk nok, at du må lese boka, finne et resymé eller se filmen. Filmen har forresten den virkelige talentfulle Leonardo DiCaprio i hovedrollen. Ingen dødelige kan tvinge meg til å se på slikt, så jeg lar det gå over til den enkelte. Jeg kan røpe så mye at Kong Luis hadde en tvillingbror ...
    Kryptiske Kryptor fra Krypten har talt.


Kryptor og Tragisk

Her havner spørsmål om allviteren Kryptor og tragisk.com for øvrig, inkludert tragisk.com-teamet, selv om Kryptor slettes ikke har noe med å svare på spørsmål om oss eller seg selv, og han heller ikke har lyst til det.

Smarte Kryptor

Hvorfor ble Kryptor så smart?
     ikke så smart

Jeg ramlet oppi en tønne med smartingdrikk da jeg var yngre.
    Kryptiske Kryptor fra Krypten har talt.

Sene svar

Date: Thu, 12 Dec 2002 11:51:29 +0100
tar det lang tid før du svarer, eller unnlater du bare å sende ut svaret med en gang bare for å irritere?

     Undreren

Først det ene, så det andre.
    Kryptiske Kryptor fra Krypten har talt.

Frekke Kryptor (og nei, ikke sånn ''frekk'')

hei.. koffer e du så frekk mot dæm stakkar som lure på nå å du svare nå helt annet...? æ synes du er en frekk kar men du er sikkkert snill på den andre siden av dæ... =)
     ei som lurer

... på den andre siden av meg? Tror du jeg svarer på spørsmål bare med én side av meg selv? Fy steike, du er skikkelig dum, og dessuten er svaret på det du spurte at du må bli eldre først. Se, jeg var frekk og svarte på noe helt annet! ÅhHåHÅ! Neidaaa, jeg er så snill på den andre siden av meg, så.
    Kryptiske Kryptor fra Krypten har talt.

Drapsforsøk på Kryptor

hva ville kryptiske kryptor fra krypten gjort hvis en aggresiv fjortis på fylla kom inn i krypten din, dratt fram ei føkkings mitraljøse, og pepra rundt seg som en vill jeger i parringstida?
     bajsbokan

Det hadde ikke vært særlig skummelt for min del, egentlig. For det første vet jeg om slike ting på forhånd, og da kunne jeg jo bare ha forlatt krypten, eventuelt ha oppsøkt nevnte fjortis mange år tidligere og avlivd ham mens han ennå var ung og forsvarsløs. Det må innrømmes at det er den taktikken jeg bruker oftest.
    Kryptiske Kryptor fra Krypten har talt.

Kryptors dumhet

hvorfor kan dere ikke svare seriøst på noen av spørsmålene dere får
     jeg blir gal av all domheten av kryptor

Å ja? Kan du peke på ett svar hvor jeg ikke svarer seriøst?

(Hvis du finner et, ikke sladre til noen.)
    Kryptiske Kryptor fra Krypten har talt.

Hår på tissen

har du hår på tissen?
     barnslige peter

Hvilken av dem? For fremtiden: Vær mer spesi(f)(p)ikk, hihihi.
    Kryptiske Kryptor fra Krypten har talt.

Hvorfor meg?!

Hvorfor?! Hvorfor akkurat meg?! Faen. La meg være i fred. Hører du?! La meg være i fred!!!
     Max Power

Beklager, men jeg klarer ikke å la være så lenge du bruker en sånn pyjamas.
    Kryptiske Kryptor fra Krypten har talt.

Kryptors seriøsitet

Har du noen gang svart seriøst på et spørsmål?
     Hvem vet?

Jeg svarer seriøst på dem alle. Det er bare dere kronidioter som ikke tar svarene seriøst. Jeg klandrer dere ikke. Ingen har noensinne forventet noe av deres underordnede intellekt.
    Kryptiske Kryptor fra Krypten har talt.

Kryptors kondomer

hva er den råeste kondomen du noengang har hatt på deg?
     kreket

Mora di.
    Kryptiske Kryptor fra Krypten har talt.

Sang

Tante Olga
     Kan du synge?

Hva er dette? Du skal stille meg dype filosofiske spørsmål som jeg kan bruke et par avsnitt på, ikke slike tullespørsmål.

Og nei.
    Kryptiske Kryptor fra Krypten har talt.

Kryptors familie

Er du gift og har barn?
     Lille lillebror spiser fôr til frokost

Jeg er verken det ene eller det andre. Man kan si at det ene fører til det andre. Det betyr ikke at det er særlig korrekt å si det. Selv om den ene ofte fører til det andre, går det jo ikke an å tro det bare sånn.
    Kryptiske Kryptor fra Krypten har talt.

Orakel mot allviter

Hvis du er alt-vitende hvorfor vet jeg da mer enn deg?
     Det altvitende MANDIGE orakelet

Hvis du så hadde vært allvitende, som du påstår, hadde du vel ikke trengt å spørre det spørsmålet, hadde du vel? Faen, jeg hater dere liksom-allvitere som bare kan litt. Littviter!
    Kryptiske Kryptor fra Krypten har talt.

Bedreviter mot allviter

Hvis du er allviter, hvorfor svarer du ikke da på alle spørsmål du kommer til å få med en gang?
     Bedreviter

Fordi jeg er meget lat.
    Kryptiske Kryptor fra Krypten har talt.

Kryptors slektskap

Har du mor eller Far?
     Lillebjørn Nilsen og Labbetuss

Har man det ene, har man vel gjerne det andre, eller hva? Uansett: Nei, ingen har skapt meg, det klarte jeg fint selv.
    Kryptiske Kryptor fra Krypten har talt.

Lekser

Kan du gjøre leksene mine?
     Væren -86

Jeg KAN, men VIL ikke. Når du er så dum at du lever i den tro at skole vil gjøre deg smartere, får du bare ta konsekvensene av det. Mennesker.
    Kryptiske Kryptor fra Krypten har talt.

Gay

Er du gay`?
    Espen

Gay:
adj 1: bright and pleasant; promoting a feeling of cheer; "a cheery hello"; "a gay sunny room"; "a sunny smile"

Akkurat nå er jeg ganske «gay», ja. Neste gang kan du jo prøve å skrive med norske ord, ikke engelske.
    Kryptiske Kryptor fra Krypten har talt.

Har Kryptor tatt feil?

Her er to direkte sitater tatt fra kategorien 'Kryptor og Tragisk':
"Kan ikke folk fatte at jeg er et orakel, ikke et leksikon eller informasjonstilbyder?"
"Jeg er ikke et orakel. Jeg er en allviter. Lær deg definisjonene, din sau."

Her har altså allviteren/orakelet gjort feil. hehe.. Kunne du tenke deg å bestemme deg for en av de to?
    Anonym

Jeg har ikke tatt feil. De to sitatene du så blåøyd og naivt har plukket frem stammer fra forskjellige tidsepoker. Da jeg først ble "ansatt" hos tragisk.com var det for å overta rollen etter den tragiske personligheten Felizia. Med andre ord var jeg i begynnelsen et orakel, hvorpå jeg med hjelp av trusler og stump vold fikk endret min status til allviter, da "orakel" er et noe feminint ord som ikke høres så mandig ut som "allviter".

Oppsummering:
Orakel = feminint <- påtvunget tittel
Allviter = mandig <- mandig-mandig-mandig!
Kryptor = mandig.
    Kryptiske Kryptor fra Krypten har talt.

Er tragisk.com virkelig så engasjerende?

Hvorfor har det seg slik at folk blir betatt av siden deres og det dere mener?!?!
    Frustrert leser

Dette er et spørsmål som burde vært rettet til tragisk-mannskapet, og ikke til meg, da dette ikke er min side. Derfor er du en idiot og jeg nekter å besvare spørsmålet ditt.
    Kryptiske Kryptor fra Krypten har talt.

Kjemikalier

Hei, drikker du kjemikaler?
    Mjøddrikkende kenguru

Nei, men jeg tørster etter flere interessante spørsmål fra slike som deg.
    Kryptiske Kryptor fra Krypten har talt.

Antall spørsmål

Hvor mange spørsmål har du fått tilsendt så langt?
    Anonym

tragisk.com-mannskapet overleverer bare spørsmål de synes er verdige meg (pluss noen flere, er jeg redd). Ergo får jeg egentlig tilsendt mange flere spørsmål enn jeg gidder å besvare (du må jo ikke tro jeg orker å bry meg med alle jeg får levert, heller), men tallet på innsendte spørsmål ligger vel på omtrent to tusen i skrivende stund.
    Kryptiske Kryptor fra Krypten har talt.

Kryptors telefonnummer

halla.. lurte bare på om du hadde et telefonummer. jeg skal nemlig være med på "vil du bli millionær" og istenfor å ringe til en som ikke vet svaret så kunne jeg bare slått på tråden til deg. P.S trenger den millionen no jævli...
    karl i rimihagen

Beklager. For det første har jeg ikke telefon, og for det andre hjelper jeg ikke folk med faktaspørsmål. Min jobb er å hjelpe stakkars tapere med spørsmål de ikke kan få svar på i et leksikon eller på nettet (sett bort fra tragisk.com hvor svarene mine jo dukker opp, selvsagt).
    Kryptiske Kryptor fra Krypten har talt.

Hvorfor Kryptor?

Hvorfor er du Kryptiske Kryptor fra Krypten?
    Kjakan

Fordi jeg ikke er Perverse Petter fra Porsgrunn (eller noen andre, for den saks skyld).
    Kryptiske Kryptor fra Krypten har talt.

Orakel

Du er et orakel? Vel, greit. Hvem var Størst av Crowly og Merlin? og seff veit jeg at du er den største, men, siden du er et orakel og jeg FAKTISK spør et spørsmål som er et orakel verdig...
    Ekornguden

Jeg er ikke et orakel. Jeg er en allviter. Lær deg definisjonene, din sau.
    Kryptiske Kryptor fra Krypten har talt.

Sinna på Kryptor

kryptor: du er dust og jeg liker deg ikke. kan du slutte med det?
    sinna jente 14

Nei.
    Kryptiske Kryptor fra Krypten har talt.

Mål for spørsmål

Hva vil jeg oppnå med dette spørsmålet?
    KiM

Irritasjon fra min side.
    Kryptiske Kryptor fra Krypten har talt.

Antall svar

Hvor mange svar kan du? (eksakt tall)
    :^)

Tre: Gi faen, dø og dra til helvete.
    Kryptiske Kryptor fra Krypten har talt.

Thomas og glidemiddel

er d sant at thomas bruker griseblod til glidemiddel?
    alex:)

Hvis anledningen høver seg.
    Kryptiske Kryptor fra Krypten har talt.

Felizia

hvem i all verden er/var Felizia?
    E

Felizia var det særs inkompetente orakelet som trykte sine feilaktige (og meget få) svar på nettstedet tragisk.com før jeg kom. Hun ble avskjediget (Les: Tatt livet av) i en liten hendig flyulykke og andre hendelser for over et år tilbake. Dette førte til at jeg måtte ta over jobben, og godt er det!
    Kryptiske Kryptor fra Krypten har talt.

Kryptor i krigen

Det er snakk om at Kryptor deltok i andre verdenskrig...er dette sant?
    Fra Veteran frå andre verdenskrig

Ja, men bare som skopusser, og det var bare i et par dager.
    Kryptiske Kryptor fra Krypten har talt.

Spørsmål

Kan du ikke svare på ett av mine spørsmål snart?
    Hønemor

Jo. Nå har jeg nettopp gjort det.
    Kryptiske Kryptor fra Krypten har talt.

Har du et liv?

du sier alltid at andre burde få seg et liv, men har du ett? lite sannsylig når du bor pokkers inni skauen..... lurte bare!
    Yupoong

1. Jeg sier ikke alltid at andre burde få seg et liv.
2. Selvfølgelig har jeg et liv. Alle som ikke er døde har et liv.
3. Din nedlatende tone ovenfor meg vil få fatale konsekvenser.
    Kryptiske Kryptor fra Krypten har talt.

Krypten

Hvorfor bor du i en krypt? Med dine evner kunne du skaffe deg hauger med penger, masse fine hus og en egen e-mail, så Tragisk.com-folka slapp å løpe ut i skauen og lete etter svar i ett sett.
    Meg

Jeg synes Kryptiske Kryptor fra Krypten låter en smule bedre enn Kryptiske Kryptor fra Heistadveien 5b.
    Kryptiske Kryptor fra Krypten har talt.

Kryptors drømmer

Hva drømmer Kryptor om i vinterdvalen sin? Er slik dvalesøvn drømmeløs?
    Drømmetyder

I drømmene mine kan jeg forutse ting som skal skje, og jeg får praktisk talt all min viten gjennom drømmene mine. Så mye som jeg sover er det ikke rart at jeg har blitt så hinsides smart. Ut over dette drømmer jeg om at jeg dreper unge jenter på bestialske måter. Tolk den du, vesla.
    Kryptiske Kryptor fra Krypten har talt.

Hvor har du lært alt?

Hvorfor kan du så mye? Hvor har du lært alt
    Imponert

Det er bare sånn det er. Mora di er flink til å utføre prostitusjon, jeg kan alt.
    Kryptiske Kryptor fra Krypten har talt.

Tragisk = homo?

Siden Tragisk.com kruet har så stort utvalg av synonymer til homofile i ordlista. Betyr det at de har en slik legning på grunn av en unormalt stor interesse for slikt?
    Hostein Harket

Det får du egentlig spørre dem om. Jeg kan likevel si at grunnen til at det finnes så mange synonymer til homofile i ordlista er at det er gøyalt å finne morsomme ord om dem.
    Kryptiske Kryptor fra Krypten har talt.

Ordlista

Hei kryptor! jeg er en fullstendig TRAGISK person som lurer på følgende:

Jeg lurer på hvorfor ordet "teppetygger" ikke finnes i ordboka deres??! Det er jo et viktig ord. Som du sikkert også skjønner betyr det "lespisk kvinne"

Ordet "sjørdder" mangler også. Få folk har hørt om dette ordet, meningen av det er: Dersom et kvinnelig kjønnsorgan ikke vaskes på en god stund begynner det å likne på en Bulldog som har spist majones... Sjørdderet er altså den majonesen...

Håper dere vurderer å legge til ordene i "Ord og uttrykk"

    Darre

Jeg har ingen makt over hva som legges ut på andre steder på siden, men etter hva jeg vet, er ordene i ordlisten de ordene tragisk.com-mannskapet bruker. Derfor tror jeg ditt spørsmål, så høflig som det enn er, får et negativt utfall for deg.
    Kryptiske Kryptor fra Krypten har talt.

Jordskjelv vs. Kryptor

Hva ville skjedd med tragisk.com om krypten tilfeldigvis ble most under et jordesjelv og du kom til å dukke under?
    Anonym Geolog

Siden jeg vet alt, hadde jeg ikke befunner meg i Krypten hvis den skulle bli ødelagt. Så mye må man da få bruke sin evne til.
    Kryptiske Kryptor fra Krypten har talt.

Hvorfor tragisk.com?

Hvorfor startet Tragisk.com crew'et opp siden Tragisk.com?
    Umo (ikke omo, sumo eller noen andre av de derre stygge etterligningene)

Waaaargh! Jeg er så drita lei av disse spørsmålene! Kan ikke folk fatte at jeg er et orakel, ikke et leksikon eller informasjonstilbyder? Svaret på spørsmålet ditt ligger etter hva jeg har hørt i seksjonen Bak Kulissene.
    Kryptiske Kryptor fra Krypten har talt.

Nettmestrenes kvinnfolk

Jeg lurte på om det var mulig å ha seg med dama til en av nettmestrene?
    ensomtarfolkirumpen

Jeg lurer på om du har lyst til å få dine familiejuveler most mellom to mursteiner?
    Kryptiske Kryptor fra Krypten har talt.

Homsehets

Hvis jeg melder dere til politiet forde dere hetzer homser så jævlig..tror dere at de vil reagere?
    kåre_politi_knuller

Hvor på siden har tragisk.com-crewet direkte hetset homofile? Ja, det stemmer at de har lagt ut mange slengord om såkalte "homser" (ditt ordvalg, ikke mitt). Disse ordene er på ingen måte brukt i fullt alvor, men derimot på spøk.
    Kryptiske Kryptor fra Krypten har talt.

Kryptor + Kryptine

Kryptor, kan vi møtes på en mer "intim" måte en dag, kanskje?
    Kryptine

Jeg er redd for at du har kommet til å krepert et par millisekunder etter å ha fått øye på meg. Cybersex, derimot ...
    Kryptiske Kryptor fra Krypten har talt.

Galt svar til gal person

Kryptor, har du tenkt på det som kan skje hvis du svarer noe.. hva skal jeg si.. "litt merkelig" til en skadet person?
    Kristian

Jeg har vært i kontakt med advokaten min. All skade som blir påført andre pga. svar fra denne siden er ikke mitt eller tragisk.com-crewets ansvar.
    Kryptiske Kryptor fra Krypten har talt.

Tragisk.com en konspirasjon?

Kan vi egentlig være helt sikkre på at Tragisk.com ikke er en konspirasjon mot rikets sikkerhet mot pingvininnvasjon fra mars?
    Lure Knuge

Nei.
... men ganske sikre kan vi være. Ikke noe av innholdet på tragisk.com kan engang minne om en dekkoperasjon for utenomjordiske pingvininvasjoner, så du kan nok forholde deg helt trygg.

Inntil videre..
    Kryptiske Kryptor fra Krypten har talt.

Dum

er du dum???
    Kul!!!

Det spørs hvordan du definerer "dum". Ettersom tragisk.com-teamet krediterer meg som "allviter", er jeg i alle fall ikke intelligentvis "dum". Men er jeg dum fordi jeg bor pokkers nede i et djupt høl? Tja, mange vil nok synes det. Svaret blir derfor både ja og nei. Det blir nemlig opp til enhver enkelt å bedømme om jeg er dum eller ikke, fordi "dum" er subjektivt. Personlig kan jeg finne på å kalle deg dum fordi du bruker flere utrops- og spørsmålstegn etter hverandre, men dette er sikkert du uenig i igjen. Dermed har vi en pokkers så lang sirkel hvor vi kaller hverandre slemme ting og det kan fort ende i vold, slagsmål, krig, elendighet, og slikt er jo morsomt.
    Kryptiske Kryptor fra Krypten har talt.

Orakelet Felizias død (som allviteren Kryptor er arvtager til)

Hei Kryptor. Jeg er at du tar allviterjobben din på alvor og trives med den. Dette gir meg en mistanke: Hadde du noe å gjøre med Felizias tidlige bortgang?
    Spion-Egil

Ingen kommentar.
    Kryptiske Kryptor fra Krypten har talt.

Bort med Felizia!

Hvorfor fjerner dere ikke hele Felizia-pisset?
    Akkabakkabonkarakka

Som du ser er Felizia feid av banen til fordel for meg; Kryptor. Om du synes dette er en bedre løsning, gir jeg ganske enkelt faen i.
    Kryptiske Kryptor fra Krypten har talt.

Oraklets fartstid

Hvor lenge år har oraklet vært til stede?
    *lurer'n*

Oraklet var til stede i toogenhalv måned for tragisk.com sin del. Hva hun gjorde før den tid har jeg ikke noe med, og ærlig talt kan jeg ikke si jeg bryr meg heller.
    Kryptiske Kryptor fra Krypten har talt.

Morsomhet ved å være allviter

Syns du det er jævlig artig å sitte der å besvare en haug bedritne spørsmål, spm mitt. Og komme med slibrige og upassende kommentarer til svar? Hvorfor spør jeg? Jeg omformulerer heller. Hvor artig er det?
    IceBear

Det er hysterisk artig. Jeg håper du blir overkjørt av en dampveivals.
Takk.
    Kryptiske Kryptor fra Krypten har talt.

Bruk av evner til personlig nytte

Hvorfor bruker ikke du de enorme kule evnene dine til å vinne masse spenn på lotto og andre pengespill..... Hvis du ikke gjør det pga yrkesetikk og sånt piss er du domm, og hvis du er domm er du ikke skikket til å være en allviter...........
    Kæill fråm Oppdæill

Riktignok ble dette spørsmålet sendt til Felizia, men jeg føler meg vel så begavet til å svare på dette spørsmålet som henne, så..

Det er riktig at jeg kunne ha brukt evnene mine til å vinne i Lotto hver uke. Men jeg lever et enkelt liv, ute i skogen, fri fra deres verdens kjas og mas. Mennesker er for besatt av penger, prøv en dag som eikehjort og du vil se nye verdier i livet. ..åja, det stemmer det, du er jo bare et mindreverdig menneske, du kan jo faen ikke skifte form engang ditt jæ[denne biten er sensurert av tragisk.com-teamet pga overflødig hetsing av mennesket som art]sel! Så det er ikke yrkesetikken som gjør det, min venn, hadde jeg brydd meg om penger ville jeg ha gjort det for lenge siden. Jeg har ingen moral.
    Kryptiske Kryptor fra Krypten har talt.

Hets av tragisk.com-crewet

hvorfor i helvete er dere som driver tragisk.com så inn i satans stygge og schweitte heile gjengen? schweitt, pirueitt, kadeitt, heitt, feitt, meleitt, DØNN!?
    Schweitt'n

Jeg er ikke en av de som driver tragisk.com, men jeg kan si at ingen av dem er på nær så stygg, schweitt, luktende, fæl, heslig og avstøtende som deg. Kapisjeitt?
    Kryptiske Kryptor fra Krypten har talt.

Halfdan

Er det sant at Halfdan er sabla feit?
    kaeeea?!

Jeg går ut i fra at du snakker om tragisk.com-Halfdan. I så tilfelle er svaret "nei". Halfdan er ikke sabla feit.
    Kryptiske Kryptor fra Krypten har talt.


Annet

Ja, sånn kan det gå når man er så elendig til å finne på kategorier. Man ender opp med en drøss fillekategorier som ingen spørsmål passer under, og man får en Annet-kategori som blir den største av dem alle. Nei, stemmer det, hvem er det vi lurer? Ingen slår sex-og-samliv-kategorien uansett.

hvorfor?

hvorfor?
     knut

Å! Å! Denne vet jeg svaret på! ... «Fordi»! HahHHAahHHAHAHHA! Vi er så morsomme vi, Knut!
    Kryptiske Kryptor fra Krypten har talt.

Å ta feil av vitale ting

Er det egentlig mulig å ta feil av en bong og en molotov coctail?
Og hva skjer HVIS jeg tok feil?

    Phøkkfeis ;) aka rOdSpRiT

Ja, det er fint mulig å ta feil. Hvis du for eksempel har mistet følelsen i begge hendene, samtidig som du er blitt blind, døv og har mistet lukte- og smakssansen. Hvis dette skjer, og du tar feil, trenger du ikke å tenke på hva som skjer. Du kommer ikke til å ha noe å reflektere over dette med uansett.
    Kryptiske Kryptor fra Krypten har talt.

Etter døden

hva skjer med meg etter at jeg dør?
    liv

Da blir du liggende veldig i ro uten å ta deg til så mye, og det kommer en gjeng med utvalgte folk fra forskjellige nivåer i samfunnets sosietet, og i samlet flokk kommer de til å sparke deg forskjellige steder på kroppen. Du kommer ikke til å merke noenting, da du er død.
    Kryptiske Kryptor fra Krypten har talt.

Noe jeg lurer på

det er noe jeg lurer veldig på, men jeg vet ikke helt hvordan jeg skal formulere spørsmålet, men som allviter vet du sikkert svaret. hva synes du jeg bør gjøre? håper du kan hjelpe meg.
    helly hansen

Du bør helt klart skjære den av, da den kan duplisere seg og kolonisere seg andre steder på kroppen din hvis du ikke tar knekken på den nå. Dette gjøres best med en urenset forskjærskniv. Hvis alle bakteriene på kniven ikke tar knekken på den, tar de i alle fall knekken på deg, og da slipper jo i det minste resten av verden å bli smittet, eller hva?
    Kryptiske Kryptor fra Krypten har talt.

Hm?

Hva faen?
    Tittan (nr 017 i SW køa)

Toalettet er andre dør til høyre.
    Kryptiske Kryptor fra Krypten har talt.

Gratis SMS-sentraler

før fikk jeg altid tak i sms sentral nummer fra utlandet som jeg kunne taste inn på mobilen od dereter få sendt gratis meldinger!!!! helt til operatøren her i norge fant det ut å stoppa det!!! går det an å få tak i slike "JUKSE NUMMER" ennå???????? hvor????
    enghmagnus@hotmail.com

Slike "juksenummer" som du så pent kaller det er mulig å oppdrive, men de fungerer ikke grunnet nye restriksjoner på Telenors og NetComs nettverk. Hold deg til NetCom MotHer/PlanIt så lenge du.
    Kryptiske Kryptor fra Krypten har talt.

Synonym

Finnes det noe annet ord for "synonym"?
    kokokoko

Nei, og bra er det.

    Kryptiske Kryptor fra Krypten har talt.

16 år og normal?

Du må hjelpe meg! Jeg er en gutt på 16 år. Er dette normalt?
    16 år gammel homomorder med negerbakgrunn

Å være 16 år og gutt er noe som faktisk er ganske unormalt. For det første er bare omtrent 50% av befolkningen menn. Alderen 16 er heller ikke noe alle bare går rundt og er. Jeg gidder ikke å komme med noe prosentandeler på dette, siden du er for dum til å fatte det uansett (har du kanskje sett så mange lure homomordere hoppende omkring?). Poenget er at nei, det er ikke normalt. Likevel er det ingen grunn til panikk. 16-årsalderen er et steg de fleste menn må gjennom før eller senere (vanligvis etter 16 års levetid). De fleste kommer over det. Sikkert også du. Er det gutte-delen du plages mest med, er ikke jeg den rette å snakke med. Du bør dessuten søke hjelp for homomordertendensen din, gutt.
    Kryptiske Kryptor fra Krypten har talt.

Sannheten

e d sant?
    Blodpølsa

Hvis du bytter om på x og y får du et svar som er ganske likt sannheten, men det er ikke helt sant, nei, det er det ikke.
    Kryptiske Kryptor fra Krypten har talt.

Teit spørsmål nummer ørti

Hva er best av chrono trigger og chrono cross?
    Varg

Det første av det siste.
    Kryptiske Kryptor fra Krypten har talt.

Tøff, jeg? Langtifra.

er jeg tøff?
    klaus

Nei. Rett og slett ikke. Sannheten kan være hard å takle, gutt, men du er nok ikke tøff. Ikke på langt nær. Du er bare en wannabe-tøff som etterligner tøffe folk i din streben for å bli tøff. Da er du ikke tøff. Da er du en taper! Ja, du hørte rett! En taper! Hahahaha!
    Kryptiske Kryptor fra Krypten har talt.

Jeg

hvem er jeg
    

Æss.. du er ikke noe å bry seg om.
    Kryptiske Kryptor fra Krypten har talt.