Humoristiske artikler siden 2000
Spalter
Tips og triks
Irrasjonell oppførsel
Brev til firmaer
Miljøhjørnet
Anmeldelser
Fascinasjon
Øvrige tekster
Gamle bragder
Under lupen
Hybelens herre
Tegneserien
Spør Kryptor
Roteloftet
Bak siden
Om tragisk.com
Utdatert?
Kontakt oss
I sosiale medier
facebook-logo.png
twitter.png
youtube.png
tragisk.com for 5 år siden: Phooningens arvtagere
utdatert.png

underlupen.gif

»Den som ler sist, ler best.

lupen025.jpg
Forsøk 1: Tommy ler først.

lupen026.jpg
Forsøk 1: Daniel ler sist.

lupen027.jpg
Forsøk 2: Daniel ler først.

lupen028.jpg
Forsøk 2: Tommy ler sist.

lupen029.jpg
Forsøk ... øhh ... nei, egentlig ikke.

Tekst: Tommy og Daniel
Foto: Daniel og selvutløseren
Publisert: 5. juni 2003

Det var på tide med en ny lupe (og kanskje helst noe under den), og vi grublet i månedsvis over hvilket uttrykk eller ordtak som ville gi oss minst å gjøre. Er det noe vi liker så er det å le, da gjerne falskt, så vi fant det for godt å teste ordtaket «Den som ler sist, ler best».

Sent på vinterkvelden som det var, var det særdeles lite å le av.

Vi bestemte oss for at Tommy skulle være den første som lo. For å varme opp til denne store hendelesen, satte vi oss ned og tenkte på morsomme ting, men siden det ikke fungerte, satte vi oss ned og så på hele sesong 1 av Futurama, noe av det morsomste som har blitt kvernet frem. Da vi var ferdig med dette, var vi så trøtte at vi (Tommy og Daniel, det er jo oss dette dreier seg om, for faen!) sovnet henholdsvis i sofaen og på gulvet.

Klokka hadde passert 14.00 da vi ble vekket av noen unger utenfor, som lekte "irriter Tommy og Daniel til de våkner, og så irriter dem enda mer"-leken, kjent og praktisert blant de fleste ungene i nabolaget. Vi måtte faktisk gå ut og slå noen av drittungene med spader (ðéjà ¨vû fra forrige nyttårsaften) før foreldrene deres kom og ga oss en viktig lærepenge (juhu! penger!).

Da vi kom inn igjen, kom vi på at vi faktisk hadde en ytterst viktig test å utføre. De morsomme og gøyale øyeblikkene fra Futurama-episodene lå fremdeles ferskt i minnet, så det var bare å begynne å le. Tommy var den første som trakk på smilebåndet, og like etter fikk han et sterkt lysglimt i ansiktet. Bildet var tatt. Testen var i gang! Dette var virkelige saker, mann! Bildet av Tommy ble skikkelig pent og tøft, og det oste manndom lang vei. Daniel så til sammenligning ut som en som hadde blitt kastrert og tvangsfôret med østrogen. Hvis dere ikke tror meg, så se på bildet, da! Faen, får du noe mer mann enn det ToANAEFAEAEN! GI MEG TASTATURET, TOMMY! SATAanana! ailbk

*splatt*
*dunk*

Der snek det seg inn noen feilaktige detaljer, gitt. Det var faktisk Daniel som var skikkelig pen og mandig og rå og alt det der, mens det var Tommy som oppførte seg veldig som ei jente (ja, han begynte å danse og leke med Barbie-dukker (uten å brenne dem) og ville ha på seg kjole). DANIEL = MANN. TOMMY = KJERRING! Er det så vanskelig å fmkljaSLdcjh DSHADOS&/"¤!

FAAaAAAEEEN!
                     AU!
           DRitt!                *piff*

Konklusjon

Det blir latter av å krangle, og av krangel blir det latter.

050103