Humoristiske artikler siden 2000
Spalter
Tips og triks
Irrasjonell oppførsel
Brev til firmaer
Miljøhjørnet
Anmeldelser
Fascinasjon
Øvrige tekster
Gamle bragder
Under lupen
Hybelens herre
Tegneserien
Spør Kryptor
Roteloftet
Bak siden
Om tragisk.com
Utdatert?
Kontakt oss
I sosiale medier
facebook-logo.png
twitter.png
youtube.png
tragisk.com for 5 år siden: Phooningens arvtagere

mtad.jpg

Oktober 2001

ADSL-avdelingen hos Telenor

av Daniel

Dette er en gigantisk frustrasjon nedskrevet i all hast, så beklager all merkelig formulering og malplasserte bannord.

Jadda, her bor vi langt pokkers utenfor Norges fjerde største by. Det er bare å drømme om at ADSL noengang kommer hit. Jepperdi. Her lever vi på en sårt tiltrengt ISDN-oppkobling til å væte våre tørre internettsurfende ganer. Men så en dag, helt tilfeldigvis, sjekker man igjen Telenors ADSL-tilgjengelighetsdatabase. Inn taster man nummeret sitt, og følgende beskjed dukker opp:

adsl.gif

"Hurra." tenker en overrasket Daniel. Tenk, de har fått fiksa ADSL her ute. De har greid å trykke på ADSL-bryteren. Endelig kan også jeg få en overpriset, ustabil og knapt fungerende ADSL-linje. Vi snakker fast oppkobling da, karer! Sosialt liv? Ha! I dass med det!

ADSL blir bestilt. 704 kbit inn og greier. Alt er bare bra. De ringer til og med fra ADSL-avdelingen hos Telenor og sier at her blir det vei i vellinga, installøren kommer 12. oktober mellom klokka 12 og 16. Joda, tilsendt kabelmodem og splitter blir vi også. Juhu! Her er det bare å vente i spenning, for her er jo sentralen klar for ADSL vettu! Hvem er mannen? Hæ? Hæ? Meg? Tenkte meg det, ja. Her er mannen som skal få seg fastlinje og en bedre pålogget hverdag.

Men hva skjer? Joooooda; Telenor ADSL ringer de, fire dager før de skal komme. "Nææææh, altså, den sentralen støtter ikke ADSL ennå lell, den. Asså, den er bare klaaaargjort for det, aha? Mmm. Sånn atte, men det skal tas opp på et møte i november da, om vi skal ta åsså fikse til den derre sentralen vøttø.. Mm. 'a. Så dere kan sende tilbake det derre kabelmodemet og den greia."

"ADSL er tilgjengelig" meg 18 centimeter inn i analen! Klargjort? Pføy! Hva er det som skjer med verden, da? Helsike! Herregud! Går det an å rote noe så jævli? Satan stanta nstan sta nna s satatn statan dafaen fean fean fean fena fean fean feanf drriiiiiiit!

Telenor kan bare ta og dra hele den ADSL-linja si pokkers opp i toer'n, for nå ble jeg sur. Jævli sur. Møkkmøkkmøkkmøkkmøkk! NextGenTel it is. Selv om de først kommer til å utbedre linja her 3. kvartal 2002. Sukk.. Redd meg, noen..

Relaterte hyperkoblinger

telehor.no | Noen med samme mening om Telenor ADSL.

Mest Tragisk Akkurat Da

>>Mobil-isen
>>Fight Club
>>Dekselklubben
>>Telenor ADSL
>>Hit Awards