Humoristiske artikler siden 2000
Spalter
Tips og triks
Irrasjonell oppførsel
Brev til firmaer
Miljøhjørnet
Anmeldelser
Fascinasjon
Øvrige tekster
Gamle bragder
Under lupen
Hybelens herre
Tegneserien
Spør Kryptor
Roteloftet
Bak siden
Om tragisk.com
Utdatert?
Kontakt oss
I sosiale medier
facebook-logo.png
twitter.png
youtube.png
tragisk.com for 5 år siden: Phooningens arvtagere

mtad.jpg

Januar 2002

Dekselklubben

av Daniel

triks039.jpg Den første gangen jeg hørte om denne geskjeften, jeg sverger, jeg trodde ikke det var sant. Litt skumlesing gjennom bedriftens hjemmeside har likevel gjort det temmelig klart at dette faktisk eksisterer. Jeg snakker her om Dekselklubben. En klubb. For mobildeksler.

Én ting er en klubb for fotballinteresserte, eller hesteinteresserte. De mottar søppel i posten fra tid til annen, greit nok. Man kan være interessert i fotball og hester. Man kan ikke være interessert i mobiltelefondeksler! KAEEA? Hva har skjedd med verden?

Dekselklubben går altså ut på at man som medlem hver måned mottar "det siste og hotteste innen deksler". Klubben sier selv at "ved å registrere deg får du hver måned tilsendt et nydesignet deksel rett i postkassen. På denne måten vil du ikke risikere å få modeller som allerede finnes i markedet." Før trodde jeg at deksler var det mest patetiske med mobiltelefoner. Nå ser jeg at jeg har tatt feil. Det er KLUBBER FOR DEKSLER som er det verste! Herregud! Folk trenger da ikke et farskens deksel hver måned! Jeg har hatt mobiltelefon selv i alle de år, og har aldri hatt behov for å skifte deksel. Og om jeg så skulle ha gjort det, hadde det vært så pøkka nøye om dekslet er hipt og tøft og helt nytt? e-NEI! Deksel er noe du har rundt mobilen for å holde den sammen, for i helvete! Det er ikke noe du kjøper, og i alle fall ikke noe du abonnerer på! Waaaargh!

Det verste er kanskje ikke at det finnes noen som har en slik klubb som kun selger mobildeksler (hver måned? Hva i helsike er det som foregår?) Det aller verste er at det sikkert er noen som kjøper også. Som abonnerer på det. På mobildeksler. Beklager. Det blir for mye for meg. Jeg klarer bare ikke å fatte det. At folk abonnerer på noe så lidelig teit som... aAAAH! Jeg skammer meg i hjel over min egen generasjon!

Hvis Dekselklubben ender opp med å få flere abonnenter grunnet dette innlegget, ønsker jeg ingen vervepremie. Jeg vil nemlig verken ha gratis veske til "mobben min", ei heller frihåndssett. Faen. Jeg. Blir. Så. Irritert.

"Norges mest innovative klubb" meg i ræva. Jeg spår verden eller Dekselklubben en dyster fremtid. Det er ingen måte de to kan leve sammen på.

Relaterte hyperkoblinger

Dekselklubben | Du tror det ikke før du får se det. Obs! Irritasjons-advarsel!
Folkeaksjonen mot mobiltelefoner | Vår egen appell mot slikt som dette.

Mest Tragisk Akkurat Da

>>Mobil-isen
>>Fight Club
>>Dekselklubben
>>Telenor ADSL
>>Hit Awards