Humoristiske artikler siden 2000
Spalter
Tips og triks
Irrasjonell oppførsel
Brev til firmaer
Miljøhjørnet
Anmeldelser
Fascinasjon
Øvrige tekster
Gamle bragder
Under lupen
Hybelens herre
Tegneserien
Spør Kryptor
Roteloftet
Bak siden
Om tragisk.com
Utdatert?
Kontakt oss
I sosiale medier
facebook-logo.png
twitter.png
youtube.png
tragisk.com for 5 år siden: Phooningens arvtagere

mtan.jpg

Stegteller

av Daniel

mtan006.jpg

mtan007.jpg
En vakker dag kommer jeg intetanende hjem fra skolen. En eller flere av mine parentale enheter har mottatt noe meget spesielt som velkomstgave i en eller annen bokklubb, og det slår meg samtidig at det er vel lenge siden vi har oppdatert «Mest Tragisk Akkurat Nå» på sida vår, det på tross av mange gode innsendte forslag. Vel, jeg skjønner fort at vi her har vinneren, for nå skal også du få lære om en av de mest patetiske tekniske innretningene vi har sett.

En stegteller. Ja da. Det denne tingen gjør er å telle hvor mange skritt du tar. Du monterer den på siden av beltet ditt, og så går du. Vibrasjonene når du går gjør at en mekanisme inni greia rister, og for hver rist øker stegantallet med én. Enkelt og genialt. Sa jeg genialt? Jeg mente «totalt unyttig og hinsides det tragisk patetiske».

Beklager å måtte si det, men dette har ikke noe for seg. Ja vel, så bruker jeg 350 steg fra bussholdeplassen og opp til skolen. Hvilken nytteverdi har denne informasjonen? Hva sier det meg? Hva kan jeg bruke denne nylig tilegnede informasjonen til? Ingen, ingenting og ingenting.

Attpåtil klarer denne lille tingesten flere ting. Å ja, det stopper ikke der. Ved å anslå hvor lange skritt du har, regner den ut hvor langt du har gått. Dette hadde jo vært litt morsomt, hadde det bare fungert, men beklager, jeg tilbakelegger ikke en strekning på langt over ei mil på en vanlig dag. Herregud, ser jeg ut som en person som ikke er lat, eller?

Ellers mister greia sin siste flik av ... alt positivt, da det viser seg at den ikke engang måler riktig. Noen skritt telles som to, mens andre ikke medregnes. Siden det ene skjer oftere enn det andre, jevner det seg ikke ut heller. Da blir det liksom ikke så jævlig nyttig, selv om den også kan regne ut antall forbrente kalorier (noe som er avhengig av den enkelte personens forbrenning, og som derfor garantert heller ikke stemmer).

Sorry, dette var traurige saker. Selv om det hadde vært nyttig og selv om det hadde fungert, så er det vel da for pokker ingen oppegående folk som vil bli sett på gata med noe sånt montert på seg, vel? Jeg prøvde denne greia en hel dag og gikk allerede da lei av spørsmål med påfølgende mobbing. Denne greia har gjort sin jobb, og det eneste den faktisk fungerer som er klokke (ja, det har den nemlig også). Nå har det seg dog sånn at jeg faktisk har en klokke på arma som de fleste andre, og ... da ser jeg dessverre ingen flere fordeler med å bære denne innretningen. Takk og farvel.

300403

Mest Tragisk Akkurat Da

>>Mobil-isen
>>Fight Club
>>Dekselklubben
>>Telenor ADSL
>>Hit Awards

Annonse

tragiskbanner.jpg