Humoristiske artikler siden 2000
Spalter
Tips og triks
Irrasjonell oppførsel
Brev til firmaer
Miljøhjørnet
Anmeldelser
Fascinasjon
Øvrige tekster
Gamle bragder
Under lupen
Hybelens herre
Tegneserien
Spør Kryptor
Roteloftet
Bak siden
Om tragisk.com
Utdatert?
Kontakt oss
I sosiale medier
facebook-logo.png
twitter.png
youtube.png
tragisk.com for 5 år siden: Phooningens arvtagere

Gamle innlegg til Postboksen

Av personlige årsaker har vi unnlatt å skrive dato på innleggene, men siden de ligger her kan du vel tenke deg til at de er ganske gamle.

Annonse

tragiskbanner.jpg

heizannsveizann

helluen jah
d va no da et ord æ syntes mangla i den lrs så fiine ordliste saken dokkers
d va d trønderske orde(( tar forbehold om skirve feil å alt anna hær azz) tasjlatt som ska bety nå som pinglat lr no. ditt tasjl azzå din pingle. ja ja takk for oppmerksomhetn =)
hejdå

Herregud.
Den eneste grunnen til at vi legger ut denne e-posten er at folk skal bruke et øyeblikk til å tenke på og prise seg lykkelige over at denne sida er skrevet på ordentlig norsk, og ikke en voldtekt av språket som denne jenta utøver her. Fy faen.

En suring

Eg e sur og eg skrive på dialekt. Eg beklage ikkje.

Alt eg vil sei e at dåkke har fulgt for lite med. Ari og Märtha e faktisk gifte.

Eg blei kicka utav kanalen dåkkas @ undernet fordi dei sa eg prata for mye.. e d mulig, spør eg bare..

Med vennlig hilsen Øystein AKA BagBiter @ #BreiBanden, Undernet

Ros

Æ trur æ må kast opp. Dæm sidan her e så bra at æ trur æ kaste opp. Sitt å næse-flir-brøle konstant i flere sekunder om gangen! (wow). Mkei. Mått bare si d æ. No takke æ for mæ. Ha et bra liv. Hilsen meg. (æ har et bringebærfrø i tanna)
Hilsen Anne

Jo takk. Ha et fint liv du også. Hils bringebærfrøet.
PS: Du skriver som et svin.

Hei Øystein.
Det er nok flere grunner til at du ble vist ut av det gode selskap på #tragisk.
For det første skriver du ikke på bokmål, noe som vi foretrekker der. For det andre har du tydeligvis en form for humor som (for å gjøre det enkelt) vi ikke har. For det tredje prater du for mye. Ja, det er mulig.

Ros

Hehe..Denne siden var veldig bra!..Profilen til "Nelly" var et høydepunkt,det var også Gleden ved skolegang"..

Dette er noe av den bedre humoren jeg har opplevd trøndere lage/si,ettersom jeg har fått min dose av dårlig (!!!!!!) humor fra familiebesøk "der oppe"..
Siden deres er nå lagt til "Favoritter"..!!
Takk for prosjektet "Skauen",det forhindret noen av mine venner som hadde planer om å gjøre det samme.
*Linn

Juhu, ros er gøy! Nei, Skauen frister ikke til gjentagelse for noen av oss, men det var jo i beste fall en ... lærerik opplevelse.

Tagging?

Da vi mottok denne e-posten, virket det først som om vi for omtrent første gang hadde fått en lang, seriøs mail. Etter hvert dukket det opp meninger som ble litt for radikale for oss.

Kjære Tragiske mennesker.

På husvegger. I underganger. På butikkvegger. OVERALT. OVERALT.

Hva snakker jeg om?

Svaret burde være enkelt. Tagging- dette avskyelige fenomenet som i senere tid har infisert Norge skal være innledningsemnet for min lille monolog.

For å finne taggingens opprinnelse, trenger vi ikke å se lenger enn til TV-skjermen. Globus 2: På Afrikas savanner markerer dyr sine revirer ved å urinere på trær og busker. På denne måten signaliserer de at konkurrenter skal holde seg unna. Menneskenes svar på denne primitive atferden, er å finne i Hip- Hop kulturen. Tagging, av engelske "tag", merke eller signatur, er saggernes latterlige gjenskapning av denne atferden fra millioner av år tilbake. Ikke overraskende er denne levemåten skapt av negre i USAs ghettoer.

Denne glorifiseringen av svarte mennesker, denne opphøyningen av dyriske stammesamfunn, er ene og alene et resultat av vår latterlige mediekultur, besatt av å unngå rasismestempelet og klar med unnskyldninger for selv de verste forbrytelser begått av svarte. "Black Pride": Positivt og med statsstøtte. "White pride": Tenk deg selv. Svarte politikere står frem og forteller at de er svarte - og stolte av det. Og den blinde verden applauderer. La oss tenke oss at en hvit politiker viste den samme stolthet i sine røtter ...

Blondinevitser er politisk korrekte, negervitser ikke. Svenskevitser er politisk korrekte, Kenyavitser ikke. Vi blir bombadert av offentlighetens omkved: "Er du svart - vær stolt. Er du hvit - nevn ikke dine røtter." Denne holdningen har sitt utspring i hendelser som avskaffelsen av slaveriet og de alliertes seier over Tyskland. En rekke hendelser har gjort forholdene ekstremt gunstige for at en slik vinklet virkelighetsoppfatning skal kunne feste offentlig rot.

Vurderinger omkring dette temaet blir møtt med argumenter som at "Det det ikke finnes menneskeraser". - vel, dette er irrelevant, for jeg er ikke avhengig av å bruke ordet "rase". Jeg observerer de forskjeller som finnes, og konkludere med at dagens svarte i USA ikke kan skylde sin ulykke på deres forfedre som var slaver for hundrevis av år siden. Hvorfor blir mørkhudede trykket ned på bunnen av rangstigen av første generasjon koreanske og vietnamesiske innvandrere? Er alle mot de svarte?

Tenk selv.

Norske kvinner voldtas. Gjenger knivstikker og skyter seg selv, hverandre og oss. Butikker blir ranet. Kriminalitet blir utført. Aldri før har et land åpnet dørene og sagt: "Kom til oss! Kom til oss! Vi skal gi dere stipender, trygd og utdanning! Kom til oss og utfør kriminalitet, for våre straffer er beregnet på høyere utviklede mennesker!" Vi slår portne åpne og strør penger til utenforstående. Jeg får lyst til å gråte.

Ikke kom til meg for å si at det er rasisme å skjære alle under en kam. Det er ikke det jeg gjør. Derimot går det frem av ALL statistikk (kontakt meg for kildehenvisning) at innvandrere er overrepresentert i kriminalsaker. Det spiller ingen rolle HVORFOR de er det. De er det. Det er mine søstre og døtre som voldtas. Det er meg og mine brødre som stikkes ned. Det er min far og mor som skytes ned i en konflikt mellom A- og B-gjengen.

Innvandrere MÅ ikke komme til Norge. De kan kjempe til døden for sine barn i sitt eget land. Vi Må ikke slippe dem inn. Men vi gjør det...

Allikevel, håp finnes. Mange norske mennesker har innsett problemet: Det har ALDRI eksistert, og vil ALDRI eksistere, en vellykket flerkulturell stat. Ikke USA, ikke england... ikke noe sted. Staten gjør som Sovjet, og navigerer sine avgjørelser etter hvordan verden BURDE ha vært, og ikke hvordan den er. Gnisninger oppståri et flerkulturelt samfunn. Problemene er der. Vil vi ha et flerkulturelt Norge eller en flerkulturell verden?

Jeg er for det siste, og det håper jeg dere nordmenn som brukte deres tid på å lese dette også er!

m.v.h. Nattkvele

Jeg tenker vi lar våre lesere gjøre seg opp en egen mening om denne e-posten.
   -Nettmestrene

Tragiske ting

Vil starte denne e-posten med å si at denne siden er helt rå. Ler like mye hver gang jeg stikker innom for å se om det er noe nytt på gang.

Som den trønder jeg er har jeg også ting jeg synes er jævli tragisk , og vil derfor sende dere noen tips til hva dere kan skrive litt om :)

1 : I den siste tiden synes jeg at jeg ser telenor's popups for adsl/ og andre ting på alle sidene jeg besøker. Sol :Noe babbel om at telefonen har fått hjemmeside Søk på kvasir : Da får man noe om småbedrif eller noe i den duren.

I tilleg har den jævla reklamen for adsl vært overalt i det siste. RASK INTERNETT. ALDRI NOE VENTING. Men dette er noe idiotisk bøgg. For det første er ikke adsl like raskt som det du betaler for og telenor nekter å fixe det samt at de er lite vennlige når du kontakter de. Med andre ord ADSL sug.

2 : Irriterende e-poster. Hver dag , ofte flere ganger hver dag dumper det ned usaklige og usmaklige e-poster inn i min inbox.E-poster som prøver å overtale meg til å kjøpe kokebøker , viagra , telefoner og annet møkk. med argumenter som... få verdens beste pannekaker eller spa 50% på våre mobiltelefoner prøver disse kappitalistene og lurer både meg og ande uskyldige mail brukere. Usmaklig og uhumant er det og drive på slik. sende møkk til folk som gir ******'. send møkka til folk som bestiller slike news letter o.l....

3 : Mødre med barnevogner på handletur er det værste jeg vet. det finnes ikke folk som er tregere eller skal se på alle varene de finner i buttiken. der stopper de den digre barnevognen med en snørrete og hyldene unge mitt mellom reolene. ofte er det dårlig med plass i butikkene så det er ikke plass til å parkere barnevogner mitt i smølja. der står de da å leser og ser på alt de finner mend folk prøver å komme seg forbi og bort fra eimen av gulp og baby møkk. Irritabelt.

4 : Mens vi er inne på temaet om mødre og barn , kan jeg jo nevne noe som hente meg og søstersen for en tid tilbake siden. Vi skulle innom omartins på heimdal , for å ta oss et raskt måltid. Inne i selve " restauranten" har de plassert en karusell , tilegnet barn fra 5 til 12 år med tilsyn av foreldre. Rund karusellen og litt bakover i rommet er det sitte plasser hvor folk kan nyte maten i godt lag. Men så har vi de som sitter der da.....uten å spise. Ungen svinser rundt i rommet og lager et helvetes til leven , og hylder og krangler om hvem som skal sitte på hesten eller hvem som skal sitte på eselet(snakker om karusellen altså). Det var faktisk så mye bråk at vi knappt hørte hva vi sa til hvernandre , og det ente med at vi tok med oss maten og gikk.. som de fleste vet er det 24% moms på maten om du spier den i restaurantern og 12% om man tar den med. hadde vi vist at det var så mye bråk og leven ville vi tatt med maten og hatt 12% moms bare!! Det hele lignet som en jævla barnepark. som jeg ser det bær folk få fære i fred å spise mat og prate , og slippe skrål og leven i en ellers så slitsom og stressende uke dag..

PS : Vedder på at dere finner millioner av skrivefeil i denne mailen , men det er noe jeg er meget klar over. Som dere ser blir denne mailen sent 00.02 , og jeg er jævli trøtt :) så jeg gidder ikke lese gjennom og rette noe. Håper dere kan ta i bruk noen av ideene :)

Mvh Trond

Som du ser lot vi deg bruke ideene dine selv. :)
   -Nettmestrene

Hyllest

Jeg tilber deres side på vegne av den store gud kakali! Humoren tar av.
Særlig "Vi gjør syke ting"!!! Og særlig særlig spise-forsøkene. De passer inn i min altetende livsstil. Men det er ingen vits i å trekke fram ting, alt er så sinnssykt best! Tragisk er den grommeste (jeg tok faktisk i bruk dette ordet før jeg så det i ordlista) siden jeg har sett med unntak av Kakali-siden som dere bør lage en hyperkobling til etter at sere har schekket ut hvor diggbar den er.

Kort sagt: Tragisk gjer meg ro i sjela.
Mr. Johnsen

"Cool" ("Arnold Schwarzenegger i The 6th Day"-stil). Det er sånne som deg vi har sida oppe for, vettu. Nei, det er det ikke. Egentlig så er det vel for å tjene penger på reklame, men gi faen. Det er uansett tøft at folk synes bra om sida, og at antall hyllende e-brev begynner å utjevne antall hatbrev. :)
   -Nettmestrene

link

Hallo din fjott. Legg en link til [adressa til avsenders hjemmeside fjernet] på tragisk. Ellers... Hva var den egentlige grunnen til at tragisk var nede så lenge EGENTLIG??
Yngve

Hvis du hadde kunnet lese, Yngve, så hadde du visst svaret på spørsmålet, fordi svaret var prydet på forsida da tragisk.com kom tilbake. Og hva sida di angår er den så begredelig dårlig at vi faktisk tok oss bryet å fjerne den fra innlegget ditt her. Hvis noen har lyst til å vite URLen til siden, kan jo den personen (høyst sannsynlig Yngve selv) sende mail til oss om saken, så kan vi unnlate å svare på den.
   -Nettmestrene

fan mail...æææ...oki..

heey! ville bare skrive en mail til dere:)
digger siden deres tragisk.com, allt er så jævli bra skrivd, særli de innleggene til Daniel! Er så enig i den der om Mc Donalds! sinnsykt bra side dere har skaffet dere der. var bare flax at jg fant den....det var en dag jeg satt å kjeda meg på mirc å på en av quitene så jg reklame for siden deres. kjempe bra side ivertfall:)
hilsen Lene

Kult. Endelig noen som setter pris på vårt arbeid. Alltid like hyggelig å ha vifter rundt om i landet. :)
   -Nettmestrene

Ordlista

Hei.
Jeg har greid å blitt avhengig av en daglig dose "tragisk.com"-humor, og jeg har sittet og tenkt litt... [faktisk] Ett ord dere bør legge til i ordlista må vel være "jappelspåddå".Dette er et ord som brukes om en person som jappler mye, det vil si jabber/snakker. Fordelen med dette ordet, er at personen som blir omtalt som en jappelspåddå ofte ikke vil forstå hva han blir kalt. Dette fordi ordet ikke er så utbredt i landet, snarere bare i de indre delene av nord-trøndelag. Reaksjonen fra en person som blir kalt jappelspåddå er som regel ganske interessant (bør prøves). Uttalen er vel i seg selv grei nok, men jeg bør vel nevne at "-el" lyden i jappel uttales som den lyden østlendinger aldri får til når de skal prøve å snakke trøndersk, nemlig som vi trøndere vil uttale "-l" lyden i "klokka".
Mvh Janne Helen (c", )

Ordlista er vår liste med ord vi bruker, ikke trønderordliste. Ergo blir det feil å klabbe inn "jappelspåddå" der. Likevel har du jo nå trengt inn ordet i postboksen vår, og det må jo være trøst nok.
   -Nettmestrene

Parental Advisory...

Heisann,
snublet tilfeldigvis inn på sidene deres, og så til min store forferdelse følgende: En TRAGISK parodi på "Parental Advisory Explicit Content"-advarselen...men det tar vel dere bare som et kompliment... Jeg tenkte ihvertfall at jeg skulle gi dere et lite clue...les og lær: http://www.parentalguide.org/ Får håpe dere får til en litt bedre parodi, kanskje til og med basert på originalen.
Blandede hilsener Stig Morten

Den er jo faen ikke ment å være en parodi! Vi bare bruker den opprinnelige Parental Advisory-tingen for å ytterligere symbolisere sidens umoralske innhold. Har vi noengang nevnt en parodi? e-Nei! Altså har vi rett, og du feil. Tufs.
   -Nettmestrene

Reklame

Tar de betalt for "all" reklamen de har utpå nettsida dykkar? Viss ikkje må eg innformera at det er straffbart å ikkje gjer det. (Ikkje det at eg trur at andre enn dei som allerede kjenne nokon frå "tragisk crewet" har lyst til å besøka sida.) De kan kanskje få betalt for å ha dei oppe viss de seiar frå?
K

Hæ? Hva er det du prater om?
   -Nettmestrene

Død, smerte og fæle sykdommer ønskes dere og deres nærmeste - Dødsønske nr. 2

Ja ja så er dere i gang igjen dere flinke dyktige ungdommer.. som faktisk driver hor med sauer og som hele tiden "koser dere sammen". Dere driver med disse perverse "gutte-kveldene" og deres tema-reiser "Bi-fil, feel good" turer til skoger og avsides liggende plasser, piknik kalles det vel. Men jeg har ikke mer og si enn at om dere gjør det i det skjulte og ikke drar uskyldige dyr med og slikt så er det greit for meg, men vær så snill og be den danske-pedo-santa-klaustrofobiske-homo-halfdan om og slutte og stå midt i barnehagen og rope nybakt "brød" med ha-på mens han tilfredstiller seg selv!!! Vil til slutt legge til min avsky mot dere og Hitler pluss alle dere er glade i og håper at dere flytter til Sør-Afrika og har ubeskyttet sex!!
Vennlig hilsen Roy-Kaare "Espen Pirelli" Hansen Wiik

Jeg tror du har misoppfattet visse ting angående våre fritidssysler. Vi drar ikke ut i skogen og har oss med hverandre, vi er heterofile og oppegående mennesker. Hva Halfdan angår, og hans barnehage-bravader, er-- *host* ..de er også usanne. Og vi må bare beklage, vi har ikke tenkt oss til Sør-Afrika med det samme.
   -Nettmestrene

Dødsønske

Hei hei hei....
Jeg er en fast leser (!!!IKKE!!!!) og synes dette er en av de bedre nett-avisene på nettet (!!!!IKKE!!!!) og håper at dere alle får hver eneste kjønnsykdom i hele denne vide vakre verden!! Videre vil jeg fortsette med og fortelle dere at jeg egentlig misliker alle de stygge frasene og alle de fornermende kommentarene dere har som "emner" og annet... Jeg tenker spesielt på (homo-jævla-danske) Halfdan som i forrige uke skrev "Renn meg i røven" som tittel, jeg reagerer med avsky på disse... uskikkelige og ufine tittlene , for guds skyld (jævler) dere må forstå at dere støter kanskje seksual-forbrytere og andre skjøre mennesker som ikke har mange gleder i livet så skjerp dere!!

Aller forjævligst hilsen !!!!(jeg håper dere dør) En plaget mor!! Og en siste ting. ".......i feel sorry for your mothers!!!!" og hvis dere leser dette og gliser så husk dette paranoide knokkel-skalle-homo-faens-grønn-svarte-saueknullere-av-en-annen-verden så vet jeg hvor dere bor og jeg har luftgevær og moped!!!!

Jeg synes jeg ser for meg en plaget mor på moped med luftgeværet over skuldra komme putrende for å ta oss. Come and get it, schnuggums!
   -Nettmestrene

JEG HATER DER!

ARGH JEG HATER ALE I TRAGISK.KOM DERE ÆR DOME!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

HiLSEN ANONYM HAATER

Halfdan, hold opp.
   -Nettmestrene

Jaja

Tegneserien er grom.
   Girlpower_12

Halfdan, du vet vel at det står avsenderadresse på e-brev, ikke sant? Men takk likevel.
   -Nettmestrene, som også innbefatter Halfdan.

Annonse

tragiskbanner.jpg