Humoristiske artikler siden 2000
Spalter
Tips og triks
Irrasjonell oppførsel
Brev til firmaer
Miljøhjørnet
Anmeldelser
Fascinasjon
Øvrige tekster
Gamle bragder
Under lupen
Hybelens herre
Tegneserien
Spør Kryptor
Roteloftet
Bak siden
Om tragisk.com
Utdatert?
Kontakt oss
I sosiale medier
facebook-logo.png
twitter.png
youtube.png
tragisk.com for 5 år siden: Phooningens arvtagere

utdatert.png

Profilen: Sally Field

Det skal ikke så mye vilje til for å se potensialet til Sally Field når det gjelder å nå høyt på tragiskometeret, for en så tragisk kvinnelig skuespiller skal en lete lenge etter. Hun begynte sin karriere for fullt rundt midten av 80-tallet, og har ikke gjort så mange filmer som er av noen spesiell betydning. Hennes opptreden i filmen "Ikke uten min datter" var så besudlet at jeg valgte å skru av TV-en lenge før halvparten av filmen hadde passert mine gråtende øyne.

Dette bildet er ikke ©tragisk.com Jeg mener og tror at Sally Field er den eneste skuespillerinnen jeg vet om som faktisk klarer å være sjeleglad, men likevel se trist ut samtidig, noe som vi så pent ble nødt til å se i filmen "Mrs. Doubtfire." Jeg finner nesten ikke ord som passer inn i den enorme oppgaven å beskrive dette vraket av et kvinnemenneske. Hun er rynkete og traurig der hun så grufullt krangler seg til en skilsmisse fra sin heller livlige mann, og det er tydelig at filmselskapene ikke finner en unge i hele USA som ligner på henne. Dette ser vi et slående eksempel på igjen i "Ikke uten min datter". Ellers har innsatsen hennes vært heller middelmådig sett at hun faktisk er over 40 år.

Hvis vi summerer opp alle de tragiske rollene hun har hatt i løpet av årene, og hvor mange familiekvelder hun har ødelagt med de ikke fullt så overbevisende skuespiller-opptredenene, ender vi opp med flere enn jeg kan telle. Hvis noen som helst finner dette vraket talentfullt, anbefaler jeg at de finner et tau og bruker fantasien litt før de volder mer skade for samfunnet.

Så ta dette innlegget som en advarsel mens du står i videobutikken og skal velge film. Ta for all del ikke ned en Sally Field-film fra den støvete hyllen. Det kan jeg garantere at du vil angre resten av livet, hvor lenge det nå enn blir.

    -Thomas