Humoristiske artikler siden 2000
Spalter
Tips og triks
Irrasjonell oppførsel
Brev til firmaer
Miljøhjørnet
Anmeldelser
Fascinasjon
Øvrige tekster
Gamle bragder
Under lupen
Hybelens herre
Tegneserien
Spør Kryptor
Roteloftet
Bak siden
Om tragisk.com
Utdatert?
Kontakt oss
I sosiale medier
facebook-logo.png
twitter.png
youtube.png
tragisk.com for 5 år siden: Phooningens arvtagere

utdatert.png

Profilen: Chuck Norris

Chucker'n: Helt eller taper?

De fleste kjenner vel til vår amerikanske walker texas ranger-totalgym-US army macho karatehelt Chuck Norris. Med sitt karakteristiske apelignende utseende og sitt "Hey, I use totalgym"-smil, er han en levende legende og folkehelt. Men det allmenheten ikke vet om mr .Norris er at han er helt og holdent og totalt tragisk.

Man kan nevne i fleng filmer hvor han spiller oberst ettellerannet som er på hemmelig oppdrag fra den amerikanske regjeringen. Det han gjør i disse filmene er å gå rundt med sine enorme karateferdigheter og banker russere eller vietnamesere (the bad guys). Storyen i disse filmene er tynn, lite gjennomtenkt og proppfull av USA-propaganda. Og vil du vite noe utrolig? Chuck en elendig skuespiller. I filmen Top Dog spiller han mot en liten grå støvkladd som visstnok er en hund, og denne grå marshmallowsen er en dobbelt så god skuespiller som Chuck Norris.

norris1.jpg
BRYSKER SEG: Ohh, hår på magan!
norris2.jpg
APEMANN: Sterk og bananhungrig.
Den eneste underholdningsverdien i Chuck Norris' filmer er at man i godt lag kan sitte å le av denne menneskeapen som prøver desperat å få en replikk ut gjennom det tykke skjegget. Men man kan ikke nevne Chuck Norris uten å nevne hans geniale(?) totalgym-reklame på TV-Shop. "Hey, I'm Mr. Norris and I use totalgym, does anybody have some bananas?" Joda... "Jeg bruker totalgym for å pumpe meg opp før jeg spiller inn flere episoder av serien min Walker, Texas Ranger." Texas Ranger ja, enda et kapittel i denne mannens tragiske liv, de fleste har sikkert sett den så jeg sier ikke så mye om den annet enn at også den er rimelig sørgelig, og de som rister på hodet ved den bemerkningen bør virkelig revurdere TV-tittingen sin.

Nei, Chuckern er en av de mest tragiske skuespillerne som noen gang er oppfostret i denne verden og sånn er det. Så konklusjonen er at Chuck Norris ikke bare er en taper, han er også ekstremt tragisk.

    -Halfdan