Humoristiske artikler siden 2000
Spalter
Tips og triks
Irrasjonell oppførsel
Brev til firmaer
Miljøhjørnet
Anmeldelser
Fascinasjon
Øvrige tekster
Gamle bragder
Under lupen
Hybelens herre
Tegneserien
Spør Kryptor
Roteloftet
Bak siden
Om tragisk.com
Utdatert?
Kontakt oss
I sosiale medier
facebook-logo.png
twitter.png
youtube.png
tragisk.com for 5 år siden: Phooningens arvtagere

utdatert.png

Profilen: Nelly

Hei, jeg heter Nelly.

På tross av det særdeles kvinnelige navnet, så er jeg mann altså, jada.

Jeg ønsker å framstå som en ordentlig rapper, og vil bli tatt seriøst. Det er derfor jeg alltid har plaster i ansiktet. Ikke fordi jeg har sår eller andre ytre skader (det er forvoldt større skade inne i hodet), men fordi jeg prøver å sette en ny trend og virke særdeles hipp og kul. Offisielt er plasteret ment å hedre broren min som sitter i fengsel, men som enhver oppegående mann kan stå inne for, er dette like logisk som å gå med skistaver resten av livet for å hedre Thor Heyerdahl.

triks079.jpg
NELLY: Plastertrynet.
Det er viktig for en så kul, rappende trendsetter som meg å gjøre en ny vri på alt mulig. Først har vi altså plasteret (steike ta, det er bra tøft), og så har jeg det med å skrive ord feil. Hvorfor? Fordi det er kult, vel. "Hot in herre" var jo en elendig låt, men folk kjøpte den jo likevel. Muligens på grunn av skrivefeilen. Eller kanskje plasteret. Det slår jo aldri feil.

Ellers er det viktig å få med seg at i TV-reklamen for min nye CD som jeg kaller Nellyville (ikke en by for kvinnfolk, nei, husk at jeg er mann og kaller meg likevel Nelly), så spilles det lydklipp fra plata. Likevel hører du ikke meg et eneste sekund, bare hun bæra fra Destiny's Child. Kan det ha noe med min totale mangel på musikalske evner å gjøre? Sannsynligvis.

Til slutt vil jeg bare minne dere alle på at jeg er utrolig tøff og at alle damene digger meg. Bare hør på den låta som hele tida gjentar "aah!" i bakgrunnen, hvor den samme snertne (men kristne) bæra fra Destiny's Child synger om hvor mye hun elsker og trenger meg. Og jeg har ikke skrevet teksten for henne og tvunget henne til å synge det, hun mener det seriøst. Seriøst.

    -Daniel