Humoristiske artikler siden 2000
Spalter
Tips og triks
Irrasjonell oppførsel
Brev til firmaer
Miljøhjørnet
Anmeldelser
Fascinasjon
Øvrige tekster
Gamle bragder
Under lupen
Hybelens herre
Tegneserien
Spør Kryptor
Roteloftet
Bak siden
Om tragisk.com
Utdatert?
Kontakt oss
I sosiale medier
facebook-logo.png
twitter.png
youtube.png
tragisk.com for 5 år siden: Phooningens arvtagere

utdatert.png

Profilen: Dolly Duck

Dolly Duck. Dette er jaggu ei merkelig dame. Som alle andre i sin merkelige by vet hun å dekke seg til på overkroppen, mens kjønnet er til evig lufting der nede. Hun er altså ikke særlig spesiell med tanke på klesstilen i sitt eget miljø (rent bortsett fra at veldig få andre personer, eller ender i dette tilfellet, vil finne på å gå med en diger rosa sløyfe på hodet etter at de har fullført barnehagen, en sløyfe som ikke er festet på noen synlig måte, men sannsynligvis er stiftet fast eller slått fast med en to-tommers spiker). Det er noe ganske annet som skiller denne røya fra de andre kvinnene i Andeby.

dolly.gif
DOLLY: Mmmmmerra.
Dolly er ei merr. Ja, der har du det. Den fulle og hele sannheten. Ei merr. Du har sikkert vært borti kvinnfolk som utnytter seg av at de er kvinner, enten til å få gratis drikke eller å få avslag på ting i butikker bare ved å vri seg litt eller tvinne håret eller kanskje sende tunga si på valfart inn øret til en stakkars vårkåt ekspeditør. Uansett hva du har vært nødt til å oppleve fra sånne beist; Dolly fuckassjoe Duck er hundre ganger verre!

Denne bæra har nemlig egentlig en type, en liten birolle i hennes liv, kalt Donald (du har kanskje hørt om ham). Bryr hun seg særlig om det? Nei. Tvert imot setter hun ofte Donald og de veldig mange hun flørter med, da gjerne Anton, opp mot hverandre. «Den som fanger den beste fisken av dere to, skal få spise den til middag med meg,» sa hun en gang til Donald og Anton. Her utnytter hun dem begge to på groveste måte til å få seg gratis mat; enda mer å legge rundt den allerede velfødde midja hennes. Det hører også med til historien at hun endte opp med å spise på en fasjonabel restaurant med en tredje person. Høres dette ut som en særlig sympatisk dame? NEI! Høres det ut som ei faens merr? JA!

Kort og godt, Dolly er en kald, manipulerende og forferdelig person jeg har særdeles lite til overs for. Hva faen er det egentlig Donald gidder å henge i blusekanten (i mangel av skjørt på jævla blotterhora der, faen, altså) hennes for? Hun er jo ikke særlig pen engang!

    -Daniel

Følgende er sakset fra profilen hennes på Disney.no:
«Kjæreste: Donald Duck, men hun flørter også med Anton.»
     ... er dette et særlig bra forbilde for unge jenter som leser serien?
«Hun prøver på alle måter å holde på Donald, men flørter med Anton for å irritere Donald osv.»
     ... å jaså, vi er sjalu, men selv så kan vi flørt--- ÅÅÅÅ! DØ, DOLLY, DØ!