Humoristiske artikler siden 2000
Spalter
Tips og triks
Irrasjonell oppførsel
Brev til firmaer
Miljøhjørnet
Anmeldelser
Fascinasjon
Øvrige tekster
Gamle bragder
Under lupen
Hybelens herre
Tegneserien
Spør Kryptor
Roteloftet
Bak siden
Om tragisk.com
Utdatert?
Kontakt oss
I sosiale medier
facebook-logo.png
twitter.png
youtube.png
tragisk.com for 5 år siden: Phooningens arvtagere
roteloftet.jpg

For deg som ikke forstår hva navnet Roteloftet innebærer: Her finner du alle de tingene som vi har stuet vekk fordi de ikke gjør seg nede hvor de som kommer på besøk kan få øye på det. Dette betyr ikke nødvendigvis at materialet er utdatert eller bedritent, men som oftest gjør det det.

Tekster

Tommy Tester Ting
Dette var en spalte hvor Tommy utførte de merkeligste tester på helt normale ting, gjerne med noe uvanlige konklusjoner. Avsluttet i grevens tid.

Profiler
Fulle av sinte hormoner som vi var i våre yngre dager, så vi «tragiske» folk overalt. Her fikk raseriet fritt utløp.

Mest Tragisk Akkurat Nå
I denne spalten forsøkte Daniel å skape en illusjon av samfunnsengasjement ved å skrive om tragiske ting i samtiden. Det feilet totalt.

Tragiske historier
Denne spalten, hvor leserne kunne sende inn sine livshistorier, ble siste spiker i kista for tankegangen «nettstedet må jo ha noe med noe tragisk å gjøre, siden det heter tragisk.com». Vi var unge, vi var dumme, og vi trodde at man kunne lite på lesernes skriveevner og livserfaring, selv om det er åpenbart at den jevne leser skorter på begge deler. Hvis du leser historiene, tenk da samtidig på alle de vi mottok som vi ikke publiserte. Gud bedre.

Dialoger
Tenk så morsomt det må være for andre folk å lese morsomme dialoger vi har hatt, tenkte vi. Når vi nå ser tilbake på det, innser vi at det er jo ikke morsomt for oss selv, engang.

Frustrasjoner
Når man er for lat til å smelle med dørene, blir det isteden til at man prøver å riste av seg puberteten med spalter som denne.

Tragismen
Et trossamfunn Thomas og Daniel stiftet i 2001. Etter alle solemerker verdens første nedlagte trossamfunn.

Ord og uttrykk
Når man er ungdom, er det viktig å kjenne tilhørighet. En viktig del av dette er gjenglingoen. Riktignok må det kunne hevdes å ha gått over styr når man setter seg ned og finner på ord til hver jævla bokstav i hele alfabetet i håp om at lingoen skal spre seg. Ja, en lingo en i stor grad ikke engang bruker selv.

Trikset med å sjætte
En halvhjertet gaid til chatting.

Tommys CS-side
For kjempelenge siden, ja, det føles som evigheter nå, nesten tilbake til istiden, ja, deeeer ja, akkurat der, var CS forkortelsen på alles lepper. Husker du ikke at denne bokstavsammensetningen en gang i oldtiden var synonym med virtuell vold utøvet av lubne gutter, har du nok lite nytte av denne siden.

Noveller
I gamle dager hadde vi ikke noe å fylle nettstedet med. Av grunner som virker uforståelige for oss nå, valgte vi derfor å pøse på med delvis seriøse noveller skrevet i regi av våre respektive utdanningsinstitusjoner. Et feilgrep, mener du? Det mener i hvert fall vi.

Folkeaksjonen mot mobiltelefoner
Det er vel bare å innrømme først som sist at hele «aksjonen» var et spill for galleriet, et skittent triks om du vil, svøpt i våre hender kun med det motiv å provosere de pubertale og således trekke disse til nettstedet vårt. Det må også nevnes at det fungerte vel og bra, men at alle e-brevene om vår dobbeltmoral etter hvert mistet sin sjarm.

Link til oss
Hyperkoblinger
Vi kom til et punkt hvor vi innså at linking er noe dritt. Hvis folk vil linke til siden vår, klarer de det sikkert uten vår hjelp. Hvis folk kommer til siden vår for å finne andre sider, får de finne seg noen andre sider å surfe på. Men vi hjelper dem ikke.

Dikt
Dikt. Det var morsomt helt til alle andre også begynte.

Postboksen
Vi offentliggjorde en periode enkelte svar på henvendelser fra leserne. Det stilte både oss og leserne i et lys som ikke engang sparepærer nedverdiger seg til.

Høydepunkter fra forsiden
Selv i sin spede begynnelse hadde tragisk,com en forside, som introduserte nye oppdateringer. Her har det forekommet enkelte gullkorn som det hadde vært for galt å la forsvinne i evigheten. De beste forsideoppdateringene er samlet på denne siden.

Lyd

Alcatrash
To rep-talenters streben mot suksess.

Spill

The Warrior
Mens hans jevnaldrende pulte rundt og drakk hjemmebrent som om det var saftogvann, satt en stillferdig Daniel innendørs og skapte et tekstbasert eventyrspill. Det er som de sier i Guatemala: Kommer ikke eventyrene til deg, får du lage dem selv!

Intruder - The Warrior 2
Etter å ha erobret Norge med norskspråklige The Warrior, siktet Daniel mot stjernene og ytterdøra med oppfølgeren Intruder.

Bilder

Fotografier
Noen av amatørfotografen Daniels bilder.

Den tragiske historien om snømannen Skurk som ble ledet på ville veier av traumatiske opplevelser fra barndommen
En historie illustrert med figurer i cernit, laget av Daniel på ungdomsskolen.

Bakgrunner
Noen bilder og slikt som du kan bruke som skrivebordsbakgrunn, om du skulle føle for det.