Humoristiske artikler siden 2000
Spalter
Tips og triks
Irrasjonell oppførsel
Brev til firmaer
Miljøhjørnet
Anmeldelser
Fascinasjon
Øvrige tekster
Gamle bragder
Under lupen
Hybelens herre
Tegneserien
Spør Kryptor
Roteloftet
Bak siden
Om tragisk.com
Utdatert?
Kontakt oss
I sosiale medier
facebook-logo.png
twitter.png
youtube.png
tragisk.com for 5 år siden: Phooningens arvtagere
utdatert.png

sjappa.jpg

Dette er Sjappa. Dette er hvor vi selger tragisk.com-artikler. Velkommen skal du være.

Penner

syk140.jpg

 

triks142.jpg
triks141.jpg
triks143.jpg
PENNENE: Stiliserte, pene og av god kvalitet.

Her ser dere resultatet av deres ivrige bannerklikking og kjøp hos våre annonsører. Til slutt fikk vi spart opp nok penger til å trykke våre egne penner, og da fikk vi fart på oss.

Designet på pennene er stilisert og genialt i all sin enkelhet. De er (som bildene burde kunne gi deg et inntrykk av) helt hvite, med en beskjeden tragisk.com-logo påtrykt. Ja, det stemmer, påtrykt, ikke selvskrevet på med sprit-tusj eller bruk av andre provisoriske metoder. Denne jobben har et profesjonelt trykkeri tatt seg av, og resultatet er oppsiktsvekkende godt. I tre hele minutter jobbet Daniel hardt for å skrape eller slite av logoen, uten at den viste det eneste tegn av det etterpå.

Utseendemessig er altså pennen upåklagelig, men holder den mål som penn? Kan den faktisk brukes? Svaret er ja. I forhold til den lave prisen får vi her en velfungerende penn, som med blå skrift burde fungerer under alle de tøffe forholdene kulepenner er ment å fungere under. Det er ganske mange.

Vi har ingen hensikter om å tjene inn det vi betalte for pennene, derav de temmelig lave prisene:

Priser

0-4: 7,-/stk
5 eller flere: 5,-/stk
Frakt: 11,- uansett antall!

Du er jaggu ikke særlig økonomisk kompetent om du kjøper fire.

Det vil derimot vise seg å være bærekraftig å kjøpe mange på en gang, da du bare betaler 11,- i porto uansett hvor mye sendingen måtte veie.
triks144.jpg Å kjøpe penner er ikke særlig vanskelig. Aller lettest blir det så klart om du har mulighet for å treffe oss og betale og motta der og da, men for alle dere andre er dette måten det vil fungere på:

Først fyller du inn det som måtte stemme i feltene i skjemaet under. Når du har sendt det, setter du inn sluttbeløpet (vi satser på at du greier den regninga selv) på konto 9710 484 0098 med navn og adresse også der, så vi kan verifisere at vi har mottatt pengene fra akkurat deg. Om du velger å gjøre denne transaksjonen i banken, over telefon eller i nettbank blir mer opp til deg og dine bankforbindelser, men vi vil sterkt anbefale nettbank, da det vanligvis er billigst og raskest.

Når pengene er inne på kontoen vår, sender vi pennene til den oppgitte adressen du fylte inn i skjemaet under. Stort verre er det ikke!

Noen vil kanskje påpeke svakheten med at vi krever forhåndsbetaling, mot å sende det i postoppkrav. Vel, her er ulempene med postoppkrav: Det ville fordyret sendingene med 44 kroner (og det blir jo ganske mye hvis man kjøper én penn og ellers ville betalt 7+11=18 kroner, men da må betale 18+44=62 kroner), og man må hente pennene på postkontoret. Dette går i tillegg saktere, så derfor får dere heller bare stole på oss at vi ikke svindler dere. Det har vi da heller ikke tenkt å gjøre.

T-skjorter

T-skjortene er faktisk utsolgte. Tro det eller ei.

Kanskje vi en ny kolleksjon en gang.

Annonse

tragiskbanner.jpg