Humoristiske artikler siden 2000
Spalter
Tips og triks
Irrasjonell oppførsel
Brev til firmaer
Miljøhjørnet
Anmeldelser
Fascinasjon
Øvrige tekster
Gamle bragder
Under lupen
Hybelens herre
Tegneserien
Spør Kryptor
Roteloftet
Bak siden
Om tragisk.com
Utdatert?
Kontakt oss
I sosiale medier
facebook-logo.png
twitter.png
youtube.png
tragisk.com for 5 år siden: Phooningens arvtagere

Oppskrift på teflonsuppe

facebook.png Publisert: 18. november 2007


Dette trenger du

firkant.gif 1 stk kasserolle av typen Skänka
firkant.gif 5 dl vann

Fremgangsmåte

Kok opp vann i kasserollen. Rør jevnlig med teflonvennlig visp til du synes suppen har nok teflon i seg.

Merknader

DSC03398.JPG Du stusser kanskje over spesifiseringen av type kasserolle. Du tenker kanskje at du kan lage god teflonsuppe med enhver kasserolle. Ingenting kunne vært fjernere fra sannheten. IKEAs kasserolle av merket Skänka er nemlig utformet på en slik måte at den ved jevnlig bruk automatisk vil begynne å avgi teflon, selv ved utelukkende bruk av teflonvennlige visper. Denne særegne kvaliteten gjør at du ikke trenger andre ingredienser til teflonsausen enn vannet. Med andre kvalitetskasseroller vil du se deg nødt til å tilsette teflonen manuelt. Merk deg da at teflon ofte er utilgjengelig i løs vekt i norske matvarebutikker.

Teflon inneholder mye fluor, et stoff som annethvert tiår sies å være bra for tennene. Å koke suppe på teflon har derfor gode ringvirkninger, og det innovative teflonutslippet til IKEAs kasseroller er følgelig en del av firmaets visjon om å skape en bedre hverdag for de mange menneskene.

Teflonsuppe er en ypperlig rett også for deg som får en bedre hverdag av nedsatt IQ, og som kunne tenke deg polymerfeber og kreft til dessert.

facebook.png

181107