Humoristiske artikler siden 2000
Spalter
Tips og triks
Irrasjonell oppførsel
Brev til firmaer
Miljøhjørnet
Anmeldelser
Fascinasjon
Øvrige tekster
Gamle bragder
Under lupen
Hybelens herre
Tegneserien
Spør Kryptor
Roteloftet
Bak siden
Om tragisk.com
Utdatert?
Kontakt oss
I sosiale medier
facebook-logo.png
twitter.png
youtube.png
tragisk.com for 5 år siden: Phooningens arvtagere

Gleden ved skolegang

-Hvordan det virkelig er å være en del av det norske skolesystemet, nederst på rangstigen, som elev

av Halfdan

Vinterferien........... argh..... ARGH!........... det jeg hater mest med ferier er at de slutter. Faen, skole.... helvete..... Shit, vekkerklokka ringer, orker ikke å stå opp....jeg blir hjemme idag. Husk fraværet Halfdan, fraværet...hater skolen..tvinger oss til å rette oss etter deres tider og deres regler...ellers ender du opp under en eller annen bru og drikker lugubre saker fra en skjult flaske i en brun papirpose. Skolen har alt for mye makt, de dømmer oss med karakterer og "passer på oss" med å føre fravær, fordømte fravær. Skit, jeg står opp... faen det er kaldt ute... stå og vente på bussen i 349 minus er kjipt, fryktelig kjipt... jeg kan jo også bare gå inn å legge meg under den gode varme dyna, fravær...hater fravær.

Skole, sjuogenhalv time med tortur... pinelser.... kjedsomhet.... faen... sitte og høre på en lærer som snakker konstant i 45 minutter... gøy.... nei.... kjipt..... argh.... tenke på noe annet... hmm, lurer på om det er smertefullt og stikke denne passeren i tinningen...kan ikke være verre enn den timen her..... Tror jeg stikker hjem..... fravær... helvetes fravær..

Bare tretten minutter til det ringer ut...så bussen hjem.... Bare tolvogethalvt minutt til det ringer ut.....så hjem..... Bare ni minutter til det ringer ut..faen tiden går fort.... Bussen hjem.... kjeder meg..... hjem og sove....."lade opp batteriene".. Middag....... Sove.... Se TV...... Sove..... Stå opp.......bli hjemme idag?.... nei.... skit.... fravær....