Humoristiske artikler siden 2000
Spalter
Tips og triks
Irrasjonell oppførsel
Brev til firmaer
Miljøhjørnet
Anmeldelser
Fascinasjon
Øvrige tekster
Gamle bragder
Under lupen
Hybelens herre
Tegneserien
Spør Kryptor
Roteloftet
Bak siden
Om tragisk.com
Utdatert?
Kontakt oss
I sosiale medier
facebook-logo.png
twitter.png
youtube.png
tragisk.com for 5 år siden: Phooningens arvtagere
Tekst: Tommy
Foto: Noen på Internett (hyyysj)
Publisert: 22. november 2005

Variasjoner av et annet liv

triks308.jpgPrivatdetektiv Henry Cooper

Privatdetektiv Henry Cooper er en hardbarka mann med en motorsykkel og en enorm pistol. Om dagen jakter han etter skurker, helst på sin motorsykkel. Om natten sover han og drømmer blant annet om at huset til naboen er et romskip, eller at han springer veldig sakte. Dette gjør Privatdetektiv Henry Cooper litt urolig. Han vil helst drømme om å jakte på skurker med motorsykkelen sin. I tillegg har Privatdetektiv Henry Cooper et dilemma.

Gatefeier Norman Johnson

Gatefeier Norman Johnson er et romvesen. Et ekte romvesen. Et vesen som befinner seg i rommet. Akkurat nå på kjøkkenet, tenker Gatefeier Norman Johnson. Dette er vitser som Gatefeier Norman Johnson humrer av mens han ser på håndball på TV. Gatefeier Norman Johnson liker å se på håndball på TV. Om dagen feier han gatene i byen han bor i. Om natten ser han håndball på TV. Gatefeier Norman Johnson sover aldri. Han har et sinn av stål.

Frisør Stuart Blaine

Frisør Stuart Blaine liker å klippe hår. Han liker sakser, og han liker hår. Han jobber på en frisørsalong, men helst vil han klippe hår gratis. Derfor driver han en liten forretning på si fra sin leilighet. Mot en klipp gir kundene ham en VHS-film. Frisør Stuart Blaine samler på VHS-filmer. Han liker å slite dem ut. Han liker å tenke på at han bruker noe så mye at det går i stykker. Frisør Stuart Blaine har sett «Indiana Jones og det siste korstog» 182 ganger. Frisør Stuart Blaine har en bokhylle fylt med bibler.

Kong Jaffur Elonda

Kong Jaffur Elonda er lei seg. Han er konge i et lite land i Afrika, men ingen vil være venner med ham nå som han er konge. Stakkars meg, tenker Kong Jaffur Elonda. På fritiden liker han å plukke blomster og legge dem på taket til huset sitt. Kong Jaffur Elonda sitt land har ikke råd til palass for Kong Jaffur Elonda. En gang skal jeg reise til Asia, tenker Kong Jaffur Elonda. Kong Jaffur Elonda har en fascinasjon for vind.

Student Bill Manson

Student Bill Manson er en positiv person. Han liker å danse omkring på sinnsykehuset hvor han er. Ingen vet at han egentlig er frisk. Ikke engang Student Bill Manson. Noen ganger bruker Student Bill Manson å spille sjakk med pleierne på sinnssykehuset. Student Bill Mason ville ha fri fra studiene, og ble gal. Student Bill Mason har en bachelor i journalistikk.

Rådgiver Peter Price

Rådgiver Peter Price liker å late som om han ikke er viktig. Rådgiver Peter Prive er viktig. Han gir råd til viktige personer som gjør viktige beslutninger om viktige saker som påvirker alle i verden. Rådgiver Peter Price har et ansvar.

221105