Humoristiske artikler siden 2000
Spalter
Tips og triks
Irrasjonell oppførsel
Brev til firmaer
Miljøhjørnet
Anmeldelser
Fascinasjon
Øvrige tekster
Gamle bragder
Under lupen
Hybelens herre
Tegneserien
Spør Kryptor
Roteloftet
Bak siden
Om tragisk.com
Utdatert?
Kontakt oss
I sosiale medier
facebook-logo.png
twitter.png
youtube.png
tragisk.com for 5 år siden: Phooningens arvtagere

tips.gif

triks224.jpg
Slik kan det se ut etter bare en uke igjen. Klør gjør det også!

Intimbarbering

Tilfeldig sitat There really is nothing like a shorn scrotum ... it's breathtaking – I highly suggest you try it. Tilfeldig sitat
Dr. Evil

Tekst: Thomas
Publisert: 4. august 2003

Intimfrisering. Slik et vakkert ord ingen egentlig tenker på betydningen av (kanskje for eget velværes del). Det skal visstnok gjøre elskoven mye bedre, har jeg hørt. For litt siden kom jeg over en spennende liten artikkel i et av de mange grisebladene mine. Den omhandlet helt tilfeldig akkurat dette temaet, og idet jeg var ferdig med kveldsritualet (som inkluderer tannpuss og kveldsmat, selvfølgelig) bestemte jeg meg for å prøve dette og gi flere (altså deg!) muligheten til å finne ut hva dette går ut på, og om det er noe ... tess.

Annonse

tragiskbanner.jpg

Innkjøpsguide

triks225.jpg
triks226.jpg
UTSTYR: Dette er det du trenger (inkludert meg).
Dagen etter min briljante idé om å ribbe skrittet for hår, dro jeg øyeblikkelig til nærmeste butikk og brukte mine sårt oppsparte penger på det essensielle:

1: Høvel.
Jeg valgte Mach III Turbo fra Gilette denne gangen. Dette er grunnet dens ekstra stripe med fuktighetsgivende middel. Dette har jeg selvfølgelig ikke bare blitt innbilt av noen reklamekampanje, så hold kjeft!

2: Barberskum.
Etter nøye rådslåing med erfarine intimbarberere kom jeg frem til at Ladyshave hadde nylig lansert en skumtype som fungerte bedre for slik type barbering enn den laget for menn. Ja, jeg bruker produkter myntet på kvinner.

3: Hudkrem med sink.
Dette ble anbefalt fra flere hold, men det var Cupidos redaksjon som gjorde saken klar for meg. Valget falt her på Natusan. Sinkkremer er sterkt anbefalt, men enhver hudlotion eller krem fungerer på samme måte.

Nølende nærmet jeg meg kassen og betalte for varer som raskt identifiserte meg som litt utenom det vanlige. Det går vel rykter om meg i det lille lokalsamfunnet nå kan jeg tenke meg. For en gangs skyld stemmer de.

Vel hjemme gikk jeg inn på badet og inn i dusjen. Bli med inn, da vel!

Pubisområdet (området over tissen din)

triks227.jpg
DUSJ: Lett å glemme av (ta mitt ord for det), men viktig å huske.
Det er viktig å ta et relativt langt bad eller en lang dusj i forveien for å hindre irritasjon under og etter barbering. Bruk såpe eller eller såpefri intimvask for å hjelpe hårene å bli myke. Så kommer spørsmålet: Har du gjort noe slikt før? Hvis svaret er nei, har du sannsynligvis en real manke liggende klar til luking. Da vil jeg på det sterkeste anbefale at du tar en saks og klipper bort alt det overflødige der nede. Jobb med saksen og prøv å få hårene så korte som mulig så det blir minst mulig igjen til barberhøvelen. Vær forsiktig med området rundt pungen og i den lille sensitive hudfliken under pungen. Du vil ikke klippe deg der, tro du meg!

Så er det bare å enten ta det i dusjen og mye varmtvann, eller å ta det utenfor og bruke litt mindre. Mange foretrekker å gjøre det utenfor dusjen grunnet lysforhold og benkplass. Jeg liker å sette meg på en krakk eller stol og bruke vasken. Nå er det bare å ta en durabelig sprut med barberskummet og gni det fint inn mellom det som er igjen av manke der nede. Du må gjerne la dette vente litt for å mykne opp hårene litt, så er det bare å begynne. I begynnelsen er det vanskelig å unngå å barbere flere ganger på samme sted, men det er igrunn ikke så viktig.

Begynn øverst og arbeid deg nedover. Siden hårene er såpass i lengde ennå, er det meget viktig at høvelen er skarp og at du bruker litt tid etter hvert andre drag for å fjerne hår imellom bladene. Dra høvelen bestemt nedover fra toppen. Hold deg unna kjappe drag, siden dette kan få fatale følger for huden. Ynking hos partner grunnet sår i kjønnsregionen er ikke helt noe en kan anbefale. Etter det meste er fjernet er det finstussingen som står igjen. Begynn med en 45 graders vinkel og jobb med denne. Så tar du vannrette drag og avslutter med å dra høvelen mot hårene. På denne måten blir huden helt fri for hår, uten irriterende stubber.

Testikkelområdet (pungen)

triks228.jpg
Høy som lav, under en stav,
alle som en så skal de av.
Pungen. Denne hårete klumpen som er hjem for testiklene dine. Den kunne vel trenge en liten oppfriskning også. Det er tross alt ikke du som muligens skal beføle og sutte på disse ømme stenene dine, er det vel? Tenk da også på dine kjære kvinner. Vis litt respekt for det svake kjønn, og blankpoler ballene dine. Ja, det anbefales på det varmeste å la ryddekorpset gjøre jobben sin også her. Dine kvinnelige partnere med oralfiksering kommer til å sitre av glede bare ved synet. Det spørs kanskje på utseendet på din respektive pung, og hvor forsiktig du var med høvelen, men slike individuelle tilfeller kan ikke jeg ta forbehold for dere der ute om.

For selve barberingen gjelder samme prosedyre. Det anbefales å bruke litt lengre tid her, siden huden er såpass tynn. Jeg har opplevd å skjære meg der en gang, og det er overraskende hvor tynn den er.

Begynn med en nøye påføring av skum. Klipp ned hårene på forhånd, og vær forsiktig med saksa! Vær nøye med å få vekk de fleste av hårene som sitter fast i høvelen. Helt avhengig av anatomien av dine testikler kan det være best å bruke fingrene for å få huden så flat som mulig før du forsiktig bruker høvelen til å bli kvitt de ekle hårene. Dette tar som oftest enda lengre tid, men den som venter på noe godt, venter aldri forgjeves.

Andre områder

Andre områder som muligens bør vurderes av den enkelte er områdene i folden mellom låret og pungen, hvilket det også er anbefalt å ta. Husk at det er hår relativt langt opp på penis, så ikke bli sittende med munkesveis på pikken; rak dem av! Under pungen, nærmere anus, er det også hos noen en liten skog av hår. Denne er det ikke nødvendig å rake vekk, men det kan se penere ut på bilder. Siden jeg ikke har møtt så mange som har stilt opp til slike fotogreier ennå, kan jeg ikke se på det som en nødvendighet. Det er uansett ikke ubehagelig å være glatt som ei barnerumpe der nede, så er du godt i gang, så fjern det med det samme.

Skylling og etterpleie

triks229.jpg
BARBERT: Et stort skritt i riktig retning.
Nå kommer den virkelige utfordringen. Hele sulamitten skal skylles. Med kaldt vann. Dette er i hovedsak for å unngå irritasjon og sårhet etter barbering. Du behøver ikke å gjøre det, men det kalde vannet gir et lite spark bak samtidig, så du ikke sovner med barberhøvelen i hånda og skjærer både deg og familien til døde når du begynner å gå (og danse ballett) i søvne (det kan hende). Etterpå kan det være smart å klappe områdene tørre. Så gjenstår bare å smøre på en liten mengde hudkrem.

Nå er det bare å nyte det lekre, nakne skrevet sitt og få med ei dame opp for å prøve. En liten bieffekt er at siden hårsekkene ikke er så vant til barbering, kan det ende opp i en god del rødhet og masse kløe den første tiden. Dette kommer seg etter hvert. Noen hårsekker kan utvikle seg til små kviser, men disse er det bare å klemme litt på, så forsvinner de av seg selv. Dette vil også bli bedre etter litt tid med intimbarbering.

Konklusjon

Jeg kan med trygghet konkludere at sexlivet ble betraktelig bedre etter barbering. Slutt på problemer som sæd som henger seg fast i hår og lignende. Din partner vil elske tanken på å ikke få hår på tunga, i nesa eller mellom tennene. Om du anser det som positivt å se ut som en tolvåring er opp til deg selv, men ta kontakt med Halfdan for bekreftelse. Ellers kan jeg si at alt prakket og småsmertene det innebar definitivt var verdt det. Derfor håper jeg det blir mange nakne skritt å se i fremtiden, så finn frem mammas høvel og nyt fordelene ved et bedre sexliv (som er ganske mange), eller bare nyt synet av deg selv.

Da ønsker jeg alle lykke til med barberingen, og til dere jenter: Vel bekomme.

Andre artikler med Thomas:

Trikset med å skrive erotiske noveller
Trikset med å gå på do
Thomas kåter seg

040803

Annonse

tragiskbanner.jpg