Humoristiske artikler siden 2000
Spalter
Tips og triks
Irrasjonell oppførsel
Brev til firmaer
Miljøhjørnet
Anmeldelser
Fascinasjon
Øvrige tekster
Gamle bragder
Under lupen
Hybelens herre
Tegneserien
Spør Kryptor
Roteloftet
Bak siden
Om tragisk.com
Utdatert?
Kontakt oss
I sosiale medier
facebook-logo.png
twitter.png
youtube.png
tragisk.com for 5 år siden: Phooningens arvtagere

Langt inne i en syk, ung manns hode har det i mange år hvilt merkelige observasjoner av dagligdagse ting. Nå er disse tankene på vei ut ... utdatert.png

ttt.jpg

Kjære leser, du er herved velkommen til tragisk.coms spalte kalt Tommy Tester Ting. Hvis du er en av de heldige som har gått på barneskolen, skjønner du kanskje at dette er en spalte hvor Tommy (altså meg) tester ting. Poenget med TTT er å anmelde helt hverdagslige ting etter hvordan de kan brukes som våpen, som mat, som husly og til slutt som bål. Jeg bryr meg ikke om hva tingen brukes til i det virkelige liv, men anmelder helt objektivt etter hva det rett og slett er. En bok er mange ark lagt oppå hverandre, og holdt sammen av papp-permer. Du begynner å forstå? Bra. Da bør det vel holde med innledning for denne gang.

Ting Konklusjon Karakter
Barbie-dukke Barbie-dukken er laget av plast. Plast er et menneskelagd stoff. Menneskeskapte stoffer er ikke bra. Bra er hvordan dukken fungerer som bål. Plast er ikke bra. Barbie-dukken er sikkert artig for små jentunger å leke med, men jeg oppnådde ikke helt den samme ekstasen.

4/10

Bussbillett Billetten er litt for liten til at den kan brukes til noe, verken våpen, bål eller ly. Likevel, det er ikke den verste tingen på jord. Smaken ikke er for dårlig, og den kan brukes som våpen hvis man er litt oppfinnsom.

5/10

DVD-cover DVD-coveret utmerker seg som ly og våpen, da det der fungerer utmerket. Det gjør det derimot ikke som mat og som bål. Man kan konkludere med at DVD-coveret fungerer greit innenfor visse kategorier, men det er ingen allround-ting.

7/10

Lommelykt I min søken etter den perfekte tingen, har jeg igjen kommet over et objekt som havner i den kategorien hvor ting som bare utmerker seg i en eller to kategorier havner. Hvis dere er på jakt etter et lite, skjulbart objekt som kan gjøre skade, velg lommelykten.

5/10

Støvsuger Dette ble en veldig lang test, lange tekster, mange komma, hvem vil vel lese det? Folk nå for tiden, karakterer er det de vil ha. Et kort blikk, registrere, gå videre. Folk for tiden, for stresset, gidder sikkert ikke lese dette en gang, vi ser på det store tallet til høyre, ser på karakteren, alt annet er uten mening.

4/10

Mosjøen Mosjøen - midt i Norge.

4/10