Humoristiske artikler siden 2000
Spalter
Tips og triks
Irrasjonell oppførsel
Brev til firmaer
Miljøhjørnet
Anmeldelser
Fascinasjon
Øvrige tekster
Gamle bragder
Under lupen
Hybelens herre
Tegneserien
Spør Kryptor
Roteloftet
Bak siden
Om tragisk.com
Utdatert?
Kontakt oss
I sosiale medier
facebook-logo.png
twitter.png
youtube.png
tragisk.com for 5 år siden: Phooningens arvtagere

ttt.jpg

Barbie-dukke

barbie01.jpg Tekst: Tommy
Foto: Daniel
Publisert: 16. september 2001

Hurra. Plast! Vårt alles favorittstoff! Vi hardbarka primitive mennesker som ikke bryr om hva en ting egentlig er laget for, vet at plast er noe vi ikke trenger. Et falsk stoff, lagd av mennesker! Ha! Vi får se hvordan det går med denne plasttingen i mine tester.

Tingen som skal gjennom Tommy-kverna denne gangen er en såkalt Barbie-dukke, elsket og hatet av de fleste mennesker av det feminine kjønn som engang har vært barn. Min spesifikke modell var kledd med en knæsj blågul badedrakt med matchende pannebånd. Uten mer introduksjon går vi rett til første test.

ttt20.jpg Som våpen:
Hvis dere var så oppvakte at dere faktisk leste innledningen før dere hoppet rett til den mest underholdenede kategorien eller hvaikke, fant dere sannsynligvis ut at Barbie'n er laget er plast. Plast, som i "ikke metall". Plast, som i "Det stoffet som ikke er hardt". Plast, som i denne Barbie-dukken. Jeg forsøkte nok engang å slå min velmenende medhjelper Daniel, men denne gangen ble det dessverre ingen effekt. Jeg forsøkte deretter å stikke meg selv i øynene med Barbie-dukkens hender. Det fungerte litt bedre, men det finnes mange andre, bedre, våpen enn hendene til en Barbie-dukke. Hvis du er en forelder, kan du ta det med ro. Hvis din elskede datter (eller sønn, men ærlig talt..) en dag går berserk, kan du stole på meg; Du vil ikke bli skadet hvis lille Lene går til frontalangrep på deg med en Barbie. Det var en avsporing, men avsporinger må man ha, ellers blir ikke teksten så lang at det ser ut som jeg faktisk har lagt arbeid i dettte. Ha.
Karakter: 3/10

ttt22.jpg Som mat:
Har noen dere noensinne prøvd å spise plast? Å putte plast i munnen og forsøke og tygge det, for senere og svelge det? Ikke? Bra. Barbie-dukken smakte ikke godt. Det eneste positive som kom ut av å prøve å bite av Barbie bena, var å oppdage at finnes så mye god mat i verden. Plast er altså ikke en av dem. Ikke spis plast, selv om du har lyst. Spis pizza, i stedet. Eller kanskje Big One Hamburgers. Bare ikke plast.
Karakter: 2/10

barbie07.jpg Som bål:
Vi her på tragisk.com er jo hardt arbeidende mennesker, men denne gangen har vi virkelig overgått oss selv. Vi endte nemlig på tre hele sider med hvordan vårt pyromanprosjekt utartet seg. Hopp rett til: «Vi fyrer opp en Barbie».

Kort sagt: R.I.P. Barbie - Unknown-2001
Karakter: 10/10

ttt21.jpg Som ly:
De fleste jenter har nok lagt til at Barbie ikke akkurat ligner på et ekte menneske. For å være mer spesifikk, hun er alt for tynn. Altså, ikke passet til å gi ly til et menneske. Som dere ser på bildet til høyre, klarer vår elskede Barbie å dekke en liten del av mitt hårbelagte hode.
Karakter: 4/10

Konklusjon

Barbie-dukken er laget av plast. Plast er et menneskelagd stoff. Menneskeskapte stoffer er ikke bra. Bra er hvordan dukken fungerer som bål. Plast er ikke bra. Barbie-dukken er sikkert artig for små jentunger å leke med, men jeg oppnådde ikke helt den samme ekstasen.

Karakter: 4/10