Humoristiske artikler siden 2000
Spalter
Tips og triks
Irrasjonell oppførsel
Brev til firmaer
Miljøhjørnet
Anmeldelser
Fascinasjon
Øvrige tekster
Gamle bragder
Under lupen
Hybelens herre
Tegneserien
Spør Kryptor
Roteloftet
Bak siden
Om tragisk.com
Utdatert?
Kontakt oss
I sosiale medier
facebook-logo.png
twitter.png
youtube.png
tragisk.com for 5 år siden: Phooningens arvtagere

ttt.jpg

ttt16.jpg

Støvsuger

Tekst: Tommy
Publisert: 1. november 2001

Ja, så var vi her igjen. For å feire tragisk.coms tilbakegang til sidens originale plassering (altså tragisk.com), har jeg valgt å gjennomføre en ny test, denne gang på en... gjør dere klare folkens, dette blir stort, fytti altså, det største i hele verden... en støvsuger! Ja, en maskin med oppgave å suge, blir ikke bedre enn dette altså. Jo, kanskje, men.. nei, glem det.

Mengder av støvsugere lå foran meg og glødet, glødet med forventning for å bli testet av den store Tommy, ja, nei, ingen autografer, hei, livvakter, kan dere få disse plagsomme støvsugerene bort fra meg? Derja.. hmm, jeg tror jeg tar ... ja, du ja, du lille i hjørnet, fresh farge, kom hit litt, ja, ikke vær sjenert, du skal nok bli testet til det ytterste ...

Den lille, orange støvsugeren lå på bakken, tilsynelatende helt upåvirket av å ha blitt valgt ut som en nytt test-offer. Jeg studerte den litt merkelige tingen. Et lite, kompakt sentrum med en lang slange som ender i en ganske merkelig t-formet utvekst. Den som fant opp støvsugere (hvis det ikke var noen aliens da, jo de finnes, sitt ned, slutt og kast lapper til hverandre, jo, aliens, støvsuger, helt sikkert, garantert,) måtte ha vært nokså ... vel, ikke akkurat, ja, du vet hva jeg mener ... ikke helt god, for å si det sånn.

Støvsugeren lå der og ruget på gulvet, ingen røyting ennå, bør legge et teppe under, ja se der, ja, har det godt nå, tenker jeg. Vi får se på det. Ja, vi får se på det.

ttt19.jpg Tommy :vonde meninger - våpen - pangpang - hergårviii:
Selve hoved...tingen til støvsugeren er så tung at man får ikke gjort så mye skade med den, hvis ikke motstanderen ligger på bakken, selvfølgelig, det er noe annet ja. Den blanke stangen med medfølgende t-ting er derimot perfekt til å slå ned eventuelle plagsomme sjeler som plager deg med å spørre hvorfor i helvete (som egentlig ikke finnes, jepp, bare spør paven, ikke at du hører hva han sier, snøvler som et helvete, ikke at det finnes, bare...) du går rundt med en støvsuger midt på gata eller hvorhen du skulle føle for å ta med deg den søte lille støvsugeren den dagen, for å si det sånn. Det ønskelige hadde selvfølgelig vært om den blanke stanga og t-tingen hadde vært separert fra støvsugerens orange basesenter for vakuumsuging og andre tjenester a/s, men sånn er det jo ikke, har aldri vært sånn, hadde jo ikke vært en Støvsuger med stor ess hvis stanga og t-tingen hadde vært separert fra basen, nei himmelske legemer forby.

Daniel sitter på en ganske ukomfortabel stol. Hvorfor den er ukomfortabel, får du spørre mo'li, eventuelt de som laget den, kunne ha vært mo'li det, om. Daniel ser ned på fysikkboka si, 2fy er tingen dere, velg fysikk og bli kul. Daniel merker noe i rommet, men er for opptatt med sitt strevsomme fysikkarbeid til å bry seg noe mer om det. Skyggen skygger for lampa som Daniel har slått på, må ha lys vet du, hadde jo vært mørke uten lys. Daniel snur seg. Der står Tommy med en stang koblet sammen med en t-ting på den ene enden og en base for suging på den andre. Tommy smiler, er i sitt ess, får slå folk uten å få kjeft for det, "Skal bare teste støvsugeren, mhm, dette kommer forhåpentligvis til å gjøre vondt." Daniel løfter hendene, men det er for sent. Støvsugerstangen, skinnende som sola, slår satans smerte som svir. Daniel blir sur, ikke mer fysikk nå, nå skal Tommy bankes, men neida, hvor Tommy er, vet ingen. Dukker opp og forsvinner, utfører merkelige tester, skriver merkelige tekster, om hva? Våpen, støvsuger, var det ikke?

Den korte fortellingen ovenfor er basert på sannheten, på samme måte som klær er basert på sola, du skjønner kanskje ikke hva jeg mener, men hvem er det som leser dette, på jakt etter karakterer, er dere. Fy.
Karakter: 7/10

ttt17.jpg Tommy :velsmakende meninger - mat - spisenå - McBosch
All denne testinga gjør meg sliten, skal ikke så mye til, gå opp en trapp så er det gjort, kanskje gå ned igjen også, må teste det. Jeg får lyst på en matbit, hamburger kanskje, pizza, fenalår, smalahove, fôr. Det eneste som befinner seg i den umiddelbare nærhet (unntatt Daniel, har ikke lyst til å spise ham, faen ta) er vår alles kjente, kjære og populære støvsuger. Kanskje...? Kanskje den er designet for, i tillegg til renslige, også sultne folk? Man vet jo ikke hva folk kan finne på for tiden, datamaskiner som snakker sammen, bevegende bilder, hva blir vel det neste? Kassetter?

Jeg nærmer meg støvsugeren. Den ser ikke akkurat ut som en Whopper, meny ja, tror du jeg bare skal ha en hamburger eller, herr underbetalte McDonalds-medarbeider, jo, ja, Burger King, tilbake til saken, Whopper-meny uten løk og sylteagurk, takk skal du ha. Tennene mine nærmer seg støvsugerens sentrum, ikke den blanke stanga eller t-tingen, og kroppen min følger uunngåelig etter. Den øvre tannrekken tilhørende meg og den nederste beveger seg mot hverandre, med støvsugeren i midten.

oi, det var ikke så godt det. Ikke i det hele tatt, skulle tatt Whopperen når jeg kunne få den, for sent nå, du er i stor trøbbel nå, gutt.

DET SMAKER INGENTING FOR FAEN.
Karakter: 1/10

Tommy :varme meninger - bål - pyroman - tennebrenne:
Siden støvsugeren ikke var eid av verken Daniel, meg, eller noen andre som hadde lyst til å ofre en liten støvsuger med tøff farge til en verdig sak, (tragisk.com for faen, får det ikke mer verdig enn oss) kunne jeg dessverre ikke gjennomføre båltesten. Bedre lykke neste gang, og hils mo'li.
Karakter: -/10

ttt18.jpg Tommy :beskyttende meninger - ly - detblåserisivetmåbeskytteseg - gjemsel:
Selv om støvsugeren er noe større enn de andre tingene jeg har testet, er selve arealet, kvadratmeterne den dekker ikke særlig stort, regn ut det til mål dere, og jeg mener ikke fotball, mål. Jeg prøvde å krype sammen under støvsugeren, come together right now over me, snakker til støvsugeren, prøver å få den større ved tankekraft, men jeg har nok ikke nok.

3. verdenskrig kommer, ønskes ikke akkurat velkommen, av noen merkelige sekter i amerika kanskje, du vet disse amerikanerne, ikke akkurat som oss andre. De fleste rundt om i verden som ikke er direkte involvert i selve krigføringen springer ut i skogen med tanken at den rene lufta vil nøytralisere all den giftige gassen som kommer ut fra bombene som kommer til å bli sluppet, fulgte ikke akkurat med på skolen, de, 99% av verdens befolkning, vi ser jo hvordan verden har blitt, 3. verdenskrig og faenskap. Når altså disse dumme folkene springer ut i skogen for å gjemme seg for gasser og bomber og ild og biologisk terror fra fryktinngytende skjeggete menn, dresskledde menn, hvemsomhelst. Den tingen folkene IKKE skal ha med ut i skævven, er en støvsuger. Fattar'u, eller, tjenare?
Karakter: 4/10

Konklusjon

Dette har unektelig nok vært min nyeste og lengste test, håper jeg ikke jeg har satt en standard, dette er vel mer unntaket fra regelen, lange tekster, mange komma, hvem vil vel lese det? Folk nå for tiden, karakterer er det de vil ha. Et kort blikk, registrere, gå videre. Folk for tiden, for stresset, gidder sikkert ikke lese dette en gang, vi ser på tallet nedenfor, ser på karakteren, alt annet er uten mening.

Karakter: 4/10