Humoristiske artikler siden 2000
Spalter
Tips og triks
Irrasjonell oppførsel
Brev til firmaer
Miljøhjørnet
Anmeldelser
Fascinasjon
Øvrige tekster
Gamle bragder
Under lupen
Hybelens herre
Tegneserien
Spør Kryptor
Roteloftet
Bak siden
Om tragisk.com
Utdatert?
Kontakt oss
I sosiale medier
facebook-logo.png
twitter.png
youtube.png
tragisk.com for 5 år siden: Phooningens arvtagere
Hva har en Nokia 5110 til felles med en svart-hvitt-TV, en 486 DX og en hockeysveis?

Svar: Hadde de vært tragisk.com-tekster, kunne de fortjent dette stempelet:

utdatert.png

Noe man bør ha i bakhodet når man leser rundt på tragisk.com, er at nettstedet har holdt det gående i mange år nå, en evighet i Internett-sammenheng. Det året dette nettstedet så dagens lys og sin første, pretensiøse oppdatering, så verden slik ut:

  • Briskeby og Linkin Park slår gjennom, og folk danser til Oops! I did it again.
  • Folk spydde i kinosalene av Requiem for a Dream og kjøpte The Matrix på såkalt DVD.
  • Spillet The Sims kommer på markedet, og samtidig lanseres Playstation 2. Ennå kommer det versjoner av Netscape. Modem og ISDN er mest utbredt blant de få som har Internett-tilgang.
  • Folk slo opp ting i leksikon i bokhyller, for Wikipedia fantes ikke.
  • Folk så på morsomme videoer på America's Funniest Home Videos på TV Norge, for YouTube fantes ikke.


Det dette burde si deg, er at år 2000 er lenge siden. Især for ungkalver som oss. Vi har kommet et langt stykke i livene våre siden nettstedets spede start, og det er følgelig ikke alle tekstene vi ser tilbake på med like stor glede. Noe ville vi skrevet på en helt annen måte, noe ville vi slett ikke skrevet om, mens andre ting skammer vi oss rett og slett over. I så måte er vi heldige i valg av medium, ettersom alt med enkle håndgrep kan fjernes fra nettet. Samtidig vet vi det at noen der ute kan ha glede selv av de tåpeligste tekstene våre. Vi likte jo dem selv en gang, og fra tid til annen dukker det opp positive tilbakemeldinger på artikler vi nå har vonde mareritt om.

I håp om at våre verste meritter fortsatt kan være av interesse og glede for enkelte, vil hele tragisk.com ligge intakt til Internett-leverandøren vår sier noe annet. Skulle du bli provosert av hvor horribelt noe av det du finner her er, skal du vite at vi antagelig er enig.